3G vodafone..

3G vodafone.. discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Wat als je van vodafone een 3G simkaart heb ?! Kan je dan als nog iPhone in gebruiken in nl?!...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 September 2007, 16:34
» iPhone US 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: In Rotterdam
Berichten: 53
Standaard 3G vodafone..

Wat als je van vodafone een 3G simkaart heb ?! Kan je dan als nog iPhone in gebruiken in nl?!
__________________
www.los-locos.nl
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 September 2007, 11:53
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Zeist/Utrecht
Berichten: 19
Standaard

Ja je kan hem gebruiken, maar de 3G die vodafone aanbied kan je soort van niet gebruik gebruiken, je draait dan op GPRS en niet op HSDPA(3g)
  #3  
Oud 26 September 2007, 14:41
» iPhone US 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: In Rotterdam
Berichten: 53
Standaard

Aha oke, maar GPRS zit dan ook in de bundel ( box internet data plan geval )
  #4  
Oud 1 October 2007, 22:26
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 68
Standaard

Op het moment dat het Vodafone netwerkt geen 3G (UMTS, geen HSDPA) vindt, zal hij automatisch overschakelen naar GPRS. Elk toestel en elke simkaart kunnen nog steeds GSM en GPRS aan.
Wat ik elders wel heb gezien is dat een Vodafone simkaart in een iPhone gebruik zou maken van het EDGE netwerk. Nu is het volgens mij zo dat KPN en Vodafone een EDGE systeem op standby hebben staan, maar blijkbaar kun je daar dus toch op. Dus toch EDGE snelheden met Vodafone op de iPhone.
  #5  
Oud 12 October 2007, 22:06
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 7
Stuur een bericht via Skype™ naar iz75
Standaard

maar hoe en waar moet je dat instellen? Ik krijg nu steeds een irritante melding dat I'm geen edge heb...
  #6  
Oud 13 October 2007, 00:52
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 68
Standaard

Heej ik heb geen iPhone. Weet ik veel. Ik ben hooguit erg geinteresseerd in mobiele technologie, en weet daardoor vrij veel.
De plek waar ik heb gezien dat Vodafone Edge ondersteund is de onemorething podcast, nummer 99,5. Daar laten ze een iPhone zien met een vodafone simkaart en vervolgens het EDGE logootje ernaast. een E'tje ofzo.

Anyway, mijn iphone komt als het goed is donderdag of vrijdag binnen. Ik hoop je dan verder te kunnen helpen met je vraag.
  #7  
Oud 13 October 2007, 01:07
shorty's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 282
Standaard

Het "E" logo staat er ook als je op GPRS zit, dit omdat er geen "G" logo is. Heeft dus niks te maken met het aanwezig zijn van EDGE in Nederland.
  #8  
Oud 13 October 2007, 03:45
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Berichten: 119
Standaard

idd geen edge bij vodafone
  #9  
Oud 13 October 2007, 13:28
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 68
Standaard

dan hadden de jongens van onemorething het toch niet bij het juiste eind. Jammer, want gprs is gewoon te traag. Ergens had ik het kunnen weten, want mijn HTC Touch ondersteund ook EDGE maar heeft ook altijd gprs verbinding...
Dan maar op de Wi-Fi, maar die heb je ook niet overal bij je...
  #10  
Oud 13 October 2007, 17:07
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Berichten: 119
Standaard

die van onemorething zeggen wel vaker onzin

zoals dat anysim gereversed engineered is van ipsf, dat ook niet waar...
  #11  
Oud 13 October 2007, 17:51
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 7
Stuur een bericht via Skype™ naar iz75
Standaard

Gelukt! Inmiddels kan ik ook zonder Wi-Fi internetten en e-mailen! (schreeuwend duur natuurlijk maar goed).
  #12  
Oud 17 October 2007, 16:11
Dylan's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 144
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iz75 Bekijk bericht
Gelukt! Inmiddels kan ik ook zonder Wi-Fi internetten en e-mailen! (schreeuwend duur natuurlijk maar goed).
Als jij 9,95 p.m. "Schreeuwend duur" vindt..
  #13  
Oud 8 August 2009, 17:07
Pelle4495's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 31 May 2009
Locatie: Oranjewoud
Berichten: 133
Stuur een bericht via MSN naar Pelle4495
Standaard

ik kan gewoon op het 3g netwerkt met mijn factory unlocked iphone 3g.
3g is echt snel 3.5 mbps down en 1.5 up! (sorry t-mobile) maar als ik buiten 3g berijk kom komt er een rondje te staan gprs en werkt bijna niets meer ( youtube imeem mobile e.d.) en safari wordt extreem traag (werkt wel) maar het is zeker mogelijk met onbeperkt mobiel internet blox.
voor de genen die het vergeten zijn hier is de apn gebruikersnaam en wachtwoord:
APN:live.vodafone.com
Gebruikersnaam:vodafone
Wachtwoord:vodafone.
hiermee zou alles moeten werken
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone sim abonnement naar Vodafone prepaid toestel mvo72 Koopinformatie Nederland 1 13 February 2011 11:51
iPhone 3G + Vodafone + Rabomobiel + Vodafone Live Portal Luckysunnie Overige providers Nederland 31 16 August 2009 23:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:56.