Iphone 3G met Vodafone maar geen bereik

Iphone 3G met Vodafone maar geen bereik discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb een Iphone 3G van een T-mobile abbo overgenomen van een vriend. Heb hem met firmware 3.0 geupdate, gejailbraikt en geunlocked omdat ik een Vodafone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 August 2009, 19:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 43
Standaard Iphone 3G met Vodafone maar geen bereik

Heb een Iphone 3G van een T-mobile abbo overgenomen van een vriend. Heb hem met firmware 3.0 geupdate, gejailbraikt en geunlocked omdat ik een Vodafone sim-only abbonement heb.

Probleem is nu dat ik nergens bereik heb. Heb ook al geprobeert met andere simkaarten maar hierbij ook geen succes.

Ook merk ik dat sommige mensen veel meer keuze hebben in het menu "Instellingen>Algemeen>Netwerk" Hierbij heb ik namelijk alleen de keuze uit: G3, Dataroaming, VPN en Wi-Fi. Kan het dan zijn dat ik nog iets vergeten heb in te stellen of erop te zetten? Zo ja, kan je me dan een link sturen van het bestand ( of in iedergeval de naam ) en als het ook mogelijk is hoe het erop te zetten of is dat weer via de "shift-herstel" methode hoe je bestanden voor instelling van de Iphone erop moet zetten?

Heb ook gelezen dat het kan zijn dat je bijv. een verkeerde sim hiervoor hebt. Nu had dan ergens gelezen dat je een ronde chip op je simkaart nodig had hiervoor. Ik heb dan een vierkante ( met ronde hoekjes ) en ik dus even langs de Vodafone winkel geweest. Hier kon ik gewoon een gratis ronde chip op de simkaart krijgen en testen maar nogsteeds geen restultaat.

Mijn ideen met oplossingen beginnen op te raken.
Iemand die me verder kan helpen zou erg gewaardeerd worden.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 August 2009, 19:28
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Ik zou gewoon Ultrasn0w opnieuw installeren. Het klinkt alsof je iPhone nog niet ge-unlocked is. (na installatie een keer je iPhone opnieuw opstarten)

Stel anders een keer opnieuw je netwerk instellingen in. (kan je doen onder: Instellingen/Algemeen/Stel opnieuw in, soms wilt dit ook wel eens een oplossing geven)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 3 August 2009, 23:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 43
Standaard

Ben nog even terug gegaan naar die vriend en zijn T-mobile simkaart erin gedaan die dus eigenlijk erin hoord ( heeft gezeten ) en daarmee ook geen bereik. Heb de netwerk instellingen opnieuw laten terug zetten maar geen resultaat.

Op het moment ben ik dus nu even Ultrasn0w opnieuw aan het installeren.
Bedankt voor je reactie en zal melden als het verholpen is of is het niet verholpen natuurlijk ook.
  #4  
Oud 3 August 2009, 23:40
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 May 2008
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door shiftyfreak Bekijk bericht
Ben nog even terug gegaan naar die vriend en zijn T-mobile simkaart erin gedaan die dus eigenlijk erin hoord ( heeft gezeten ) en daarmee ook geen bereik. Heb de netwerk instellingen opnieuw laten terug zetten maar geen resultaat.

Op het moment ben ik dus nu even Ultrasn0w opnieuw aan het installeren.
Bedankt voor je reactie en zal melden als het verholpen is of is het niet verholpen natuurlijk ook.
Klinkt alsof de unlock fout is gegaan. Ik zou dit even doen: Ultrasn0w verwijderen > herstarten > Ultrasn0w installeren > Vodafone simkaart in telefoon > herstarten

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door shiftyfreak Bekijk bericht
Ook merk ik dat sommige mensen veel meer keuze hebben in het menu "Instellingen>Algemeen>Netwerk" Hierbij heb ik namelijk alleen de keuze uit: G3, Dataroaming, VPN en Wi-Fi. Kan het dan zijn dat ik nog iets vergeten heb in te stellen of erop te zetten? Zo ja, kan je me dan een link sturen van het bestand ( of in iedergeval de naam ) en als het ook mogelijk is hoe het erop te zetten of is dat weer via de "shift-herstel" methode hoe je bestanden voor instelling van de Iphone erop moet zetten?
G3: is 3G, en zorgt voor sneller mobiel internet. Als je geen mobiel internet gebruikt kan hij beter uit: 3G verkort de batterijduur.
Dataroaming: Met deze schakelaar uit is mobiel internet in het buitenland niet mogelijk, de kosten zijn in het buitenland namelijk nogal achterlijk hoog.
VPN: Nodig voor beveiligde verbindingen, denk dat de meeste mensen hier weinig mee te maken hebben.
Wi-Fi wijst zichzelf verder wel
APN is er ook nog (niet bij iedereen) hier kan je de inlogcodes en instellingen voor mobiel internet aanpassen.

Laatst gewijzigd door ThoMM.; 3 August 2009 om 23:45.
  #5  
Oud 3 August 2009, 23:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 43
Standaard

Ah oke, bedankt voor de verduidelijking. Weer wat geleerd.

Inmiddels is alles werkende, heb bereik, heb Wi-Fi, kan bellen, kan gebeld worden, kan sms'n ect ect ... THANK YOU !!!!

Laatst gewijzigd door iScorpio; 4 August 2009 om 12:53.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone geen bereik vandaag !? gruttepier Archief 1 14 May 2011 17:06
Iphone 4 bereik met Vodafone mrscheer Vodafone 2 19 July 2010 20:15
IPhone met Vodafone abonnement geen bereik in Italie GoM Internet in buitenland (roaming) 6 2 October 2008 14:09
Provider Vodafone maar geen bereik in het buitenland ndl Internet in buitenland (roaming) 9 2 May 2008 20:32
Totaal geen bereik meer met Iphone icm Vodafone Titan1980 Vodafone 6 15 April 2008 14:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:12.