Provider Vodafone maar geen bereik in het buitenland

Provider Vodafone maar geen bereik in het buitenland discussie in Internet in buitenland (roaming) forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik was voor mijn werk in het buitenland, tot mijn verbazing hadden mijn collega's die ook Vodafone als provider allemaal bereik , maar ik kreeg ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Internet in buitenland (roaming)
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24-04-08, 16:24
ndl ndl is offline
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 31
Standaard Provider Vodafone maar geen bereik in het buitenland

Ik was voor mijn werk in het buitenland, tot mijn verbazing hadden mijn collega's die ook Vodafone als provider allemaal bereik , maar ik kreeg de melding "geen service" . Als ik handmatig ging zoeken naar een netwerk, kreeg ik geen toegang tot dit netwerk. Iemand al zoiets meegemaakt?? Heb toch het idee dat het aan de iphone ligt...... verdorie man, heb je een quadband, maar geen bereik.....
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24-04-08, 17:57
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Standaard

Iets meer info:

firmware versie ?
modemfirmware ?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 24-04-08, 18:00
ndl ndl is offline
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 31
Standaard

firmware versie?? uhmmmmmmmmmmm ik heb een 8gb?? sorry ik ben een vrouw, snap wat je bedoelt. hahah
  #4  
Oud 24-04-08, 18:02
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.367
Standaard

instellingen -> algemeen -> info

wat staat er bij versie?
en bij modemfirmware? (hiervoor moet je wel wat naar beneden scrollen)
  #5  
Oud 24-04-08, 18:16
ndl ndl is offline
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 31
Standaard

04.04.05_g
  #6  
Oud 24-04-08, 19:46
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Standaard

Ok dan heb je waarschijnlijk firmware 1.1.4.

Je kunt een reset doen via settings-general-reset
Als dat niet helpt ben ik bang dat er geen echte oplossing is. Je zou eventueel naar de 2.0 baseband gaan, maar dat is nog niet zo eenvoudig.

Je kunt altijd nog een restore doen via iTunes
  #7  
Oud 25-04-08, 10:20
ndl ndl is offline
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 31
Standaard

thanks Destiny, maar ik moet zondag weer werken, een paar dagen in Europa, ik ga eerst eens even kijken hoe het dan gaat , maar ik hou je optie in mijn achterhoofd, ik laat je weten hoe het gegaan is.
  #8  
Oud 01-05-08, 14:53
ndl ndl is offline
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 31
Standaard

De afgelopen dagen overal in Europa verbleven, gewoon bereik.... !! gelukkig........
  #9  
Oud 02-05-08, 13:04
niels1981's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Dronten,Flevoland
Berichten: 297
Standaard

wilde net zeggen,moet gewoon werken. Was 2 weken terug in Polen en gisteren in Londen. Net zoveel bereik als in Nederland met vodafone.

Gelukkig voor jou is het probleem opgelost.
__________________
Enjoy every day, buy an Apple Iphone!
  #10  
Oud 02-05-08, 19:32
ndl ndl is offline
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 31
Standaard

Ik moet erbij zeggen dat het in Teheran, Iran was. En toch hadden mijn collega's met Vodafone wel bereik.....
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone Blox in het buitenland actie KK001 Internet in buitenland (roaming) 7 16-08-10 13:54
geen bereik wel Wi-Fi op de camping maar doet het niet linwhaa T-Mobile 3 08-08-10 18:56
Iphone 3G met Vodafone maar geen bereik shiftyfreak Vodafone 4 03-08-09 22:50
iPhone 3G: geen bereik buitenland ler0yy Unlock 1 26-11-08 20:00
Vodafone Blox in het buitenland (dataroaming) m190677s Internet in buitenland (roaming) 7 31-03-08 12:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:48.