Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk (Vodafone)

Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk (Vodafone) discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds vanmorgen ineens de melding 'Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk' als ik Safari of email open . Heb niets gewijzigd sinds gisteren (toen het nog ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 30-09-09, 08:45
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 11
Standaard Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk (Vodafone)

Sinds vanmorgen ineens de melding 'Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk' als ik Safari of email open . Heb niets gewijzigd sinds gisteren (toen het nog wel werkte).
Hebben meer mensen hier last van sinds vandaag ? m.a.w. is dit een vodafone probleem, of een probleem met mijn account.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30-09-09, 09:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sverzijl Bekijk bericht
Sinds vanmorgen ineens de melding 'Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk' als ik Safari of email open . Heb niets gewijzigd sinds gisteren (toen het nog wel werkte).
Hebben meer mensen hier last van sinds vandaag ? m.a.w. is dit een vodafone probleem, of een probleem met mijn account.
Heb hetzelfde probleem, ook vodafone. Zal dus wel bij hun zitten, internetten via Wi-Fi gaat prima.
  #3  
Oud 30-09-09, 09:21
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Berichten: 5
Standaard

Heb het ook (VODAFONE ) zal wel bij vodafone liggen

Via 1200 hoor je dat er een storing is

Laatst gewijzigd door evankras; 30-09-09 om 09:31.
  #4  
Oud 30-09-09, 09:42
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 41
Standaard

Heb hetzelfde probleem!

Staat op de site van vodafone alleen een storing dat mensen hun tegoed niet kunnen zien, niks over deze storing!
  #5  
Oud 30-09-09, 10:38
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2009
Berichten: 12
Standaard

Hier ook hetzelfde probleem.

Erg frustrerend.
  #6  
Oud 30-09-09, 10:39
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 9
Standaard

Ik heb hier ook last van...

internet werkt ook niet. Wi-Fi (natuurlijk) wel

Balen zeg. Mijn imobster mannetje zal wel volledig afgemaakt worden vandaag..
  #7  
Oud 30-09-09, 10:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 17
Standaard

Site van Vodafone:
'In verband met een storing in onze systemen zijn My Vodafone Priv, My Vodafone Zakelijk, Vodafone live! en MyWeb op dit moment niet beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak'
  #8  
Oud 30-09-09, 11:12
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 1
Stuur een bericht via MSN naar heitink Stuur een bericht via Skype™ naar heitink
Standaard

Prachtig dat er dit forum is, zocht me de pl*** wat er nu aan de hand is.
Al een configuration utility gedownload, netwerkinstellingen gereset.
Niets hielp.

ben benieuwd wanneer het allemaal weer werkt...
  #9  
Oud 30-09-09, 11:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 6
Standaard

Ben gelukkig dus niet de enige. Gisteren mijn 3G downgraded van FW 3.1 naar 3.0 en nu inderdaad geen mobiel datanetwerk. Drie keer alle instellingen nagekeken, gereset enz. maar niks kunnen vinden. Begon al lichte paniekaanvallen te krijgen tot ik dit draadje tegenkwam. Erg handig zo'n forum
  #10  
Oud 30-09-09, 11:28
tommie's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 69
Standaard

inderdaad handig zo'n forum, mijn eerste generatie iphone doet het ook niet, gprs dus... even afwachten dus
  #11  
Oud 30-09-09, 12:07
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Venz Bekijk bericht
Ben gelukkig dus niet de enige. Gisteren mijn 3G downgraded van FW 3.1 naar 3.0 en nu inderdaad geen mobiel datanetwerk. Drie keer alle instellingen nagekeken, gereset enz. maar niks kunnen vinden. Begon al lichte paniekaanvallen te krijgen tot ik dit draadje tegenkwam. Erg handig zo'n forum
Same here, kneep hem al

Zowel umts als gprs doet het dus niet bij mij
__________________

  #12  
Oud 30-09-09, 12:48
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 95
Standaard

Ben werkzaam bij een Business Partner van Vodafone.
Wij kregen vanmorgen het volgende bericht :

[FONT=Arial][SIZE=2]Goedemorgen,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Vodafone heeft een grote landelijke storing betreft data.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]APN Storing Vodafone (geen mail, Vodafone live, Blackberry geen oplostijd bekend)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Ze zijn ermee bezig om dit zsm op te lossen.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Tot nader bericht.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Grt. [/SIZE][/FONT]
  #13  
Oud 30-09-09, 12:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 17
Standaard

Nog meer info :
Vodafone kampt met landelijke storing datanetwerk -update | Mobile | Tweakers.net Nieuws
  #14  
Oud 30-09-09, 12:53
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 4
Standaard

Zelfde probleem hier, had misschien ook eerder op het forum moeten kijken
  #15  
Oud 30-09-09, 12:57
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 11
Standaard

Probleem was net even 'opgelost'. Ik kreeg in ieder geval weer een zooi mails. Nu echter weer down
  #16  
Oud 30-09-09, 13:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 6
Send a message via twitter to Naitsirk
Standaard

probleem was inderdaad net even opgelost.. maar nu weer dezelfde popup in beeld.
we wachten het wel af..
  #17  
Oud 30-09-09, 13:53
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 5
Standaard

Gisteren net naar 3.1 fw overgezet en alle instellingen dus weer kwijt. Dacht al dat ik iets verkeerd deed. Op site Vodafone staat natuurlijk helemaal niets. Wie gebruikt er nou nog internet op zijn mobiel...
  #18  
Oud 30-09-09, 14:22
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 1
Standaard

Gisteren ook al heel lang bezig geweest, storing was er vanacht al. Toen al mijn instellingen gereset. Helaas :-S Vandaag nog geprobeerd, ook geen signaal. Vandaag gebeld met vodafone, "we hebben een storing, we zijn ermee bezig. We hopen het voor de middag te hebben opgelost..." Niet dus! Heel vervelend, nu weet ik weer hoe afhankelijk ik er eigenlijk van ben.... Hopen dat het snel is opgelost.
  #19  
Oud 30-09-09, 16:18
Pelle4495's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: Oranjewoud
Berichten: 133
Stuur een bericht via MSN naar Pelle4495
Standaard

ik heb het zelfde probleem.
s'ochtens had ik nog geen probleem maar s'middags kreeg ik mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk.
uren geklooid met mijn iPhone maar omdat ik geen internet had kon ik iphoneclub nog niet raadplegen
maar nu ik thuis ben keek ik op iphoneclub en binnen een minuut had ik deze topic al!
Toch erg handig zo'n forum
en weet iemand hier toevallig de instelling van vodafone?
data weet ik wel maar de mms instelling ben ik vergeten.
ik vraag dit omdat ik mijn instellingen heb gereset.
hopelijk heeft vodafone dit voor morgenochtend opgelost
ik heb nog nooit zo iets me gemaakt met vodafone why now?
  #20  
Oud 30-09-09, 17:13
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 8
Standaard

Ik ben weer id lucht!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ben: Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk Bubbly Overige providers Nederland 14 08-10-11 17:48
mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk clausiem iPad algemeen 17 13-01-11 15:44
Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk boschbol iPhone algemeen 2 07-12-10 00:20
Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk Dlawa KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 02-12-10 14:07
Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk BfromB iPhone algemeen 16 03-03-10 15:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:03.