Vodafone Supersim ook bij 3GS te verkrijgen?

Vodafone Supersim ook bij 3GS te verkrijgen? discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik wil binnenkort de nieuwe iPhone gaan halen in Belgi of Itali, omdat ik niet bij T-Mobile wil zitten. Ik vraag me alleen af of ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 June 2009, 18:20
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 June 2009
Berichten: 14
Standaard Vodafone Supersim ook bij 3GS te verkrijgen?

Ik wil binnenkort de nieuwe iPhone gaan halen in Belgi of Itali, omdat ik niet bij T-Mobile wil zitten. Ik vraag me alleen af of het ook voor de 3GS mogelijk is om supersim aan te sluiten.

Ik heb hiervoor al met de klantenservice gebeld, die zeiden alleen dat dat nog niet zeker is. Ik hoop dat iemand hier meer kan vertellen, aangezien klantenservices niet altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 June 2009, 15:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Locatie: Doetinchem
Berichten: 39
Standaard

ik heb een berichtje gestuurd naar vodafone en dat kan

Lockje
__________________
Groeten Profie
  #3  
Oud 28 June 2009, 13:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 17
Standaard

Ik had al een supersim abonnement met mijn 3g iphone.
Afgelopen vrijdag in de vodafone winkel om laten zetten naar mn nieuwe 3gs
  #4  
Oud 1 July 2009, 20:46
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Berichten: 16
Standaard

Ik las ergens dat nummerbehoud met dit type abo niet mogelijk is. Weet iemand hier meer over?
Ik wil graag van telfort prepaid overstappen.
  #5  
Oud 2 July 2009, 22:27
Peernij's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2009
Locatie: Nistelrode
Berichten: 264
Stuur een bericht via Skype™ naar Peernij Send a message via twitter to Peernij
Standaard

Bij mij gaven ze de info dat nummer behoud wel kan! Ik zal zaterdag mijn abbo aanvragen en nummer meenemen. Zal mijn bevindingen melden!
  #6  
Oud 10 July 2009, 22:04
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 July 2008
Berichten: 8
Standaard Supersim overzetten?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door roger.peerbooms Bekijk bericht
Ik had al een supersim abonnement met mijn 3g iphone.
Afgelopen vrijdag in de vodafone winkel om laten zetten naar mn nieuwe 3gs
Kan dat gewoon??

Daar zat ik namelijk een beetje mee. Mijn supersim abonnement gaat 17 juli in.

In de voorwaarden staat duidelijk dat het abonnement alleen in de iPhone gebruikt mag worden waarvoor je bij het afsluiten het imei-nummer hebt opgegeven. Wanneer je hem in een ander toestel gebruikt, kan vodafone je abonnement omzetten naar een duurder abonnement.

Ik weet alleen niet of ik 2 jaar met m'n iPhone 3G kan doen. Als ik binnen die twee jaar overstap naar een 3GS zou het volgens jou dus mogelijk zijn om naar de vodafonewinkel te gaan en te vragen of ze dat imei van je 3G willen veranderen in dat van je 3GS.

Zou iemand dit kunnen bevestigen?

Trouwens: nummerbehoud is gewoon mogelijk bij de supersim. Dat heb ik ook gedaan.
  #7  
Oud 11 July 2009, 12:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 February 2009
Berichten: 70
Standaard

Ik heb vandaag hierover naar Vodafone gebeld en de medewerker wist mij te vertellen dat het gewoon kon. Ik heb haar ook gewezen op de voorwaarden van het abonnement dat Vodafone het recht heeft om het abonnement om te zetten naar een gewoon abonnement als er gedurende 2 maanden meer dan 2x met een ander toestel wordt gebeld. Maar volgens haar zou dat niet gebeuren.

Maar ik weet niet of ik een medewerker kan vertrouwen, als het in de voorwaarden anders zit. Straks verkoop ik mijn 3G, koop ik een 3GS en word een dag later mijn abo omgezet omdat het toch niet mag...

Als iemand uitsluitsel kan geven zou dat fijn zijn!
  #8  
Oud 11 July 2009, 12:06
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 67
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MikMakMan Bekijk bericht
Ik heb vandaag hierover naar Vodafone gebeld en de medewerker wist mij te vertellen dat het gewoon kon. Ik heb haar ook gewezen op de voorwaarden van het abonnement dat Vodafone het recht heeft om het abonnement om te zetten naar een gewoon abonnement als er gedurende 2 maanden meer dan 2x met een ander toestel wordt gebeld. Maar volgens haar zou dat niet gebeuren.

Maar ik weet niet of ik een medewerker kan vertrouwen, als het in de voorwaarden anders zit. Straks verkoop ik mijn 3G, koop ik een 3GS en word een dag later mijn abo omgezet omdat het toch niet mag...

Als iemand uitsluitsel kan geven zou dat fijn zijn!
Het staat waarschijnlijk in de voorwaarden om te voorkomen dat heel nederland een goedkoop abbo (met belminuten en flatfee internet) met een geleende iphone gaat afsluiten in de vodafone winkel. Ik vermoed dat Vodafone het steeksproefgewijs wel controleren, maar pas tot actie over gaan als het de spuigaten uitloopt.
  #9  
Oud 11 July 2009, 12:11
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 February 2009
Berichten: 70
Standaard

Ik heb ook het idee dat ze het niet zo snel zullen omzetten bij 'misbruik' van het abonnement:


'Indien het Abonnement tenminste tweemaal gebruikt wordt in een periode van 2
aaneengesloten maanden in combinatie met een ander IMEI-nummer, dan zoals door
Vodafone geregistreerd, dan behoudt Vodafone zich het recht voor het Abonnement
om te zetten in een ander regulier Vodafone abonnement.'


En ik zou ook niet weten wat het verschil zou moeten zijn tussen een 3G en 3GS icm dit abonnement.
  #10  
Oud 11 July 2009, 12:42
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Berichten: 35
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MikMakMan Bekijk bericht
Ik heb ook het idee dat ze het niet zo snel zullen omzetten bij 'misbruik' van het abonnement:


'Indien het Abonnement tenminste tweemaal gebruikt wordt in een periode van 2
aaneengesloten maanden in combinatie met een ander IMEI-nummer, dan zoals door
Vodafone geregistreerd, dan behoudt Vodafone zich het recht voor het Abonnement
om te zetten in een ander regulier Vodafone abonnement.'


En ik zou ook niet weten wat het verschil zou moeten zijn tussen een 3G en 3GS icm dit abonnement.
Je kunt toch gewoon aan Vodavone melden dat een andere iPhone hebt?
Ik zou niet weten waarom dat niet zou mogen/kunnen.
  #11  
Oud 11 July 2009, 13:29
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2008
Berichten: 15
Standaard vodafone supersim

Ik heb een tijd terug een Vodafone Supersim afgesloten met mijn iPhone 2G. (met nummerbehoud trouwens). Een paar maanden later heb ik een iPhone 3G gekocht en ben toen naar de vodafone-winkel gegaan om te melden dat ik een nieuwe iPhone heb, en gevraagd of mijn IMEI nummer ook veranderd moest worden in het abonnement. De medewerker wou dit doen, maar omdat er iets mis wat met de computer in de winkel lukte het omzetten even niet. Hij zei dat het opzich ook niet nodig is om het IMEI nummer te wijzigen...als het maar een iPhone blijft. Vodafone kan zien dat ik nog steeds met een iPhone bel.
Het gaat vodafone er puur om dat je bij een Supersim only-abonnement ook echt met een iPhone belt en niet met een ander toestel.
  #12  
Oud 11 July 2009, 16:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 February 2009
Berichten: 70
Standaard

En sindsdien is alles goed blijven werken etc.?

Dus je bent nu al een aantal maanden met je 3G op het zelfde abbo als toen met je 2G bezig? Dan denk ik dat ik maar is op zoek ga naar een 3GS
  #13  
Oud 14 July 2009, 10:32
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: Bergambacht
Berichten: 7
Standaard

Hallo,
ik heb een IPhone 3GS met Vodafone abonnement incl. Internet.
Alles werkt goed, ook internet, overigens wel erg traag, maar ik denk dat ik geen 3G ontvangst heb.
Ik zie links boven naast het Vodafone signaal een klein cirkeltje en geen 3G staan.
En verder kan ik wel mail ontvangen, maar niet versturen.

Heeft iem hier ervaring mee, staan mijn instellingen verkeerd of is er iets anders ad hand.
Ik heb een Basis SimOnly abonnement, incl mail push internet optie.
Dus geen Super Sim abonnement.

Graag wat input.
  #14  
Oud 14 July 2009, 17:23
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 104
Send a message via twitter to Mazereeuw
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door smaal007 Bekijk bericht
En verder kan ik wel mail ontvangen, maar niet versturen.
Heeft iem hier ervaring mee, staan mijn instellingen verkeerd of is er iets anders ad hand.
Check dit topic even:
Email met vodafone Op de iphone
  #15  
Oud 20 July 2009, 00:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: Bergambacht
Berichten: 7
Standaard

Gedaan, maar lukt niet met Planet.
Heb nu Gmail acc aangemaakt.
Hiermee kan ik wel zonder problemen Emails versturen.
Ik ontvang nu dus Emails van Planet en verstuur ze via Gmail.
Wel een beetje omslachtig, dus als iem een opl heeft via planet hou ik me aanbevolen.
  #16  
Oud 20 July 2009, 00:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: Bergambacht
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door roger.peerbooms Bekijk bericht
Ik had al een supersim abonnement met mijn 3g iphone.
Afgelopen vrijdag in de vodafone winkel om laten zetten naar mn nieuwe 3gs
Zeg Roger, werkt jou 3Gs volledig met deze nieuwe Vodafone sim kaart?
Ik heb ook een 3Gs (uit USA en jailbroken) met een Vodafone Sim Only abonnement met push mail. Hij doet alles goed, echter ik krijg geen 3G verbinding (alleen 2G wat je als een cirkeltje ziet naast het Vodafone logo) en ik kan geen Email versturen (via planet) Hoe zijn jou ervaringen?

ps.
ben vorige week ook naar de vodafone winkel geweest in Gouda.
daar konden ze me nergens bij helpen ("wij verkopen geen Iphone, dus weten er ook niks vanaf") en zeiden dat de Super Sim kaart niet mee geleverd wordt!

Laatst gewijzigd door smaal007; 20 July 2009 om 00:34.
  #17  
Oud 20 July 2009, 15:42
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 104
Send a message via twitter to Mazereeuw
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door smaal007 Bekijk bericht
Gedaan, maar lukt niet met Planet.
Heb nu Gmail acc aangemaakt.
Hiermee kan ik wel zonder problemen Emails versturen.
Ik ontvang nu dus Emails van Planet en verstuur ze via Gmail.
Wel een beetje omslachtig, dus als iem een opl heeft via planet hou ik me aanbevolen.
Misschien kan je bij planet instellen dat je mail wordt doorgestuurd naar Gmail en dan alleen met Gmail gaan werken, maar stel je vraag anders even in het andere topic dat over de mail gaat. Succes!
  #18  
Oud 20 July 2009, 15:57
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

The Phonehouse heeft net even voor mij met Vodafone gebeld en deze (Vodafone zelf dus) wisten te vertellen dat ik mijn huidige Vodafona abbo straks over kan laten zetten naar een Supersim met nummerbehoud. Moet daarvoor wel even naar de Vodafone winkel in Amersfoort. Gaan we dus volgende maand maar eens doen
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #19  
Oud 21 December 2009, 16:11
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2009
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door smaal007 Bekijk bericht
Hallo,
ik heb een IPhone 3GS met Vodafone abonnement incl. Internet.
Alles werkt goed, ook internet, overigens wel erg traag, maar ik denk dat ik geen 3G ontvangst heb.
Ik zie links boven naast het Vodafone signaal een klein cirkeltje en geen 3G staan.
En verder kan ik wel mail ontvangen, maar niet versturen.

Heeft iem hier ervaring mee, staan mijn instellingen verkeerd of is er iets anders ad hand.
Ik heb een Basis SimOnly abonnement, incl mail push internet optie.
Dus geen Super Sim abonnement.

Graag wat input.
Ik heb wel 3G bereik, volledig meestal. Maar alsnog is internet trager bij mij dan bij iemand met een Tmobile abonnement die naast mij zit. Ik begrijp er niets van. Want als we kijken naar de geadverteerde waarden dan is het internet van Vodafone sneller. Maar in de praktijk is dit zeker niet zo. Iemand hier een idee voor.
Reageren

Labels
3gs, belgie, italie, supersim, vodafone


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone supersim 50 overdracht. ivoback Vodafone 0 6 February 2011 13:58
Artikel 5, aanvullende voorwaarden Vodafone SuperSIM kirvis Vodafone 3 30 January 2010 16:24
Apple en tmobile weten het ook niet: composite av werkt niet bij 3GS von nim iPhone accessoires en onderdelen 2 2 July 2009 10:18
Werkt voicemail ook bij Vodafone in SMS Fix voor 1.1.1 Masterplace Vodafone 1 28 January 2008 21:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:49.