vodafone

vodafone discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een iphone 2g net geJailbreakt en unlockt, mijn simkaart accepteerde hij maar er is geen verbinding. Als ik bij aanbieders kijk komt er ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31 March 2010, 15:53
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2010
Berichten: 65
Standaard vodafone

Ik heb een iphone 2g net geJailbreakt en unlockt, mijn simkaart accepteerde hij maar er is geen verbinding. Als ik bij aanbieders kijk komt er niks te staan, na een tijdje alleen "Automatisch" en aangevinkt. boven in naast t Wi-Fi icoon "geen service"

Met de simkaart van iemand anders, zij heeft een originele tmobile iPhone en simkaart met abbo, hij vond daar wel een signaal "t mobile NL".

Heb "boorneuter" al geprobeerd maar die heeft geen zin omdat hij voor 2.0 is.

please kan iemand me helpen????

iPhone 2g
3.1.2
jailbreak redsn0w
vodafone prepaid

Laatst gewijzigd door basjuh93; 31 March 2010 om 21:47.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 March 2010, 17:45
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Zoeken naar: bootneuter helpt je vast op weg....
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 31 March 2010, 18:21
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2010
Berichten: 65
Standaard

heb geistalleerd maar werkt niet omdat hij de firmware niet ondersteund
  #4  
Oud 31 March 2010, 19:35
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2010
Berichten: 65
Standaard

ik heb het net even met de simkaart van iemand anders geprobeerd, zij heeft een originele tmobile iphone en simkaart, hij vond daar wel een signaal t mobile nl.
ik dacht eigenlijk dat de chip kapot was maar dat is dus niet zo.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone sim abonnement naar Vodafone prepaid toestel mvo72 Koopinformatie Nederland 1 13 February 2011 10:51
iPhone 3G + Vodafone + Rabomobiel + Vodafone Live Portal Luckysunnie Overige providers Nederland 31 16 August 2009 22:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:10.