Iphone3g Geen 3g verbinding TELFORT

Iphone3g Geen 3g verbinding TELFORT discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) wat ik ook doe ik krijg gewoon geen verbinding met internet als ik 3g aan zet. Wat ook gebeurt is dat ik geen telefoon kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 14 August 2008, 10:32
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Berichten: 91
Standaard Iphone3g Geen 3g verbinding TELFORT

wat ik ook doe ik krijg gewoon geen verbinding met internet als ik 3g aan zet.

Wat ook gebeurt is dat ik geen telefoon kan ontvangen als 3g aan staat.

Iemand nog wat tips en trucs om dit werkend te krijen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 August 2008, 10:47
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

 Verplaatst naar: Overige telecomproviders Nederland
  #3  
Oud 14 August 2008, 11:11
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Berichten: 20
Standaard

Ik had vanochtend hetzelfde probleem via GPRS met de iPhone 'classic' maar had geen zin om de Telfort helpdesk te gaan bellen.
Tijdens het typen van deze reactie heb ik opeens wel weer verbinding gekregen . Van deze (en de vorige GPRS/3G) storing is echter niets te vinden op de telfort site.
  #4  
Oud 20 August 2008, 11:21
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Berichten: 6
Standaard

Ik zoek me suf, maar welke instellingen moet ik nou gebruiken om met telfort te internetten?
  #5  
Oud 20 August 2008, 11:25
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Berichten: 20
Standaard

Ik heb zelf momenteel geen instellingen hoeven invoeren en kan gewoon internetten op mijn iPhone v1 met firmware 2.0.1 via Telfort

Ik meen me te herinneren dat ik met 1.1.4 bij APN
internet
moet invullen en de gebruikersnaam en wachtwoord konden leeg blijven.
  #6  
Oud 20 August 2008, 11:52
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Berichten: 6
Standaard

Ik heb een 3g, heb al alle settings ingevuld die ik kan vinden, niks werkt!

wie heeft een 3g met telfort (en werkend) en kan me uitleggen wat ik moet invoeren?
  #7  
Oud 15 September 2008, 19:04
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Berichten: 2
Standaard iphone 3g telfort internet

Hi Rob,

Heb je al een oplossing, hier hetzelfde probleem.

  #8  
Oud 16 September 2008, 08:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 196
Standaard

Volgens mij is T-Mob de enige in Nederland waar je kan internetten en bellen tegelijk, maar dit weet ik niet zeker...
  #9  
Oud 16 September 2008, 09:10
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

https://forum.iculture.nl/f14/i...n-debakel.html

telt dat dan ook voor 3G?
  #10  
Oud 16 September 2008, 12:04
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Berichten: 2
Standaard

In dat, redelijke oude topic, gaat het over tijdens het internetten niet gebeld kunnen worden met de iPhone 1. Dit was met sommige telefoons het geval afhankelijk van provider en MOM settings.

Het topic hier gaat over de iPhone 3G waarmee via Telfort (KPN) helemaal niet ge-internet kan worden, geen GPRS, geen 3G. APN settings wijzigen, netwerk instellingen resetten help allemaal niet

De Telfort kaart in een HTC (windows mobile6) werkt overigens prima.
  #11  
Oud 17 September 2008, 12:24
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Berichten: 6
Standaard

Het werkt nu wel!

mijn instellingen zijn

internet
telfort
telfort


groet Rob
  #12  
Oud 17 September 2008, 12:29
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Berichten: 91
Standaard

ja en is dat 3g of gewoon gprs.
  #13  
Oud 17 September 2008, 20:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2008
Locatie: IJsselstein
Berichten: 15
Standaard

Nou helaas niets schijnt te helpen. Al 3 keer Telfort gebeld. Ticktet door naar Technical Support, maar geen reactie meer. Iphone 3G (FW 2.1, jailbreak, activated) krijgt nog steeds geen G2/G3 signaal. Waar vind je de term Verbindingsnaam terug, volgens de HD van Telfort zou dit Telfort Spot moeten zijn.... Kan alleen niet achterhalen waar die instelling aan te passen. En de HD.... die wist me het ook niet te vertellen....... Geduld is een schone zaak.
  #14  
Oud 18 September 2008, 08:49
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 18
Standaard

Bij mij heeft het altijd gewerkt, maar ik krijg nu 'kan mobiele datanetwerk niet activeren' oid. WTF! Lekker bezig Telfort
meer mensen die dit hebben?
  #15  
Oud 18 September 2008, 08:55
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 April 2008
Berichten: 31
Standaard

Jup, hier ook last van verbindingsproblemen. Krijg dezelfde foutmelding. Zal eens even Telfort bellen...
  #16  
Oud 18 September 2008, 09:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2008
Locatie: IJsselstein
Berichten: 15
Standaard

Helaas tot op de dag van vandaag zelfde problemen als jjapie. Krijg trouwens de door hem opgegeven fout melding niet maar zie ook geen 2g/3g icoontjes.... Telfort bellen ja heb ik ook al diverse malen gedaan helaas zonder resultaat
  #17  
Oud 18 September 2008, 09:49
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 April 2008
Berichten: 31
Standaard

Bij mij heeft het goed gewerkt tot gistermiddag. Thuis zit ik op Wi-Fi, maar vanochtend op kantoor kreeg ik voor het eerst de hierboven genoemde foutmelding. Hopelijk gaat dit niet weer zo lang duren als de vorige storing (ruim 1 week)...
  #18  
Oud 18 September 2008, 09:50
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 18
Standaard

Het is een algemene storing bij Telfort.. Wordt aan gewerkt vlgs de klantenservice (is niet iPhone-only dus).
Overigens heb ik gewoon GPRS en 3G icoontjes in beeld roha1962. Het heeft bij mij altijd gewerkt
  #19  
Oud 18 September 2008, 09:53
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 April 2008
Berichten: 31
Standaard

Toen ik om 9:00 uur belde wist men bij de KS nog van niks. Op aandringen van mij werd het probleem doorgezet naar de technische dienst, die heeft blijkbaar een maximale oplostijd van 5 werkdagen...
  #20  
Oud 18 September 2008, 09:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 18
Standaard

5 werkdagen, dat schiet niet op Maar dat zal gelden voor individuele problemen. Dit probleem is van landelijke schaal en wordt direct opgepikt uiteraard.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3G verbinding instellingen Telfort Sstokhof KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 14 August 2010 00:27
Verbinding Telfort hapert bluejay KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 17 July 2010 18:46
Telfort wordt Netwerk KPN, lijn Telfort. Soms reset de verbinding zich. Dychmann KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 5 29 December 2009 20:02
[Telfort+Iphone3G] Lange smsjes worden niet ontvangen bartcrum KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 10 March 2009 09:59
Altijd verbinding met 3G/GPRS i.c.m Telfort? cdemuinck KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 19 December 2008 08:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:59.