Internet instellingen KPN

Internet instellingen KPN discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hi allen, Ik heb al 2,5 jaar een iphone uit Belgi, de afgelopen jaren heb ik een abonnement gehad bij Vodafone en nooit problemen gehad. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 January 2010, 23:10
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 January 2010
Berichten: 3
Unhappy Internet instellingen KPN

Hi allen,

Ik heb al 2,5 jaar een iphone uit Belgi, de afgelopen jaren heb ik een abonnement gehad bij Vodafone en nooit problemen gehad.

Nu ben ik aan het overstappen naar KPN Prepaid maar ik krijg het 3G/GPRS internet niet aan de praat op mijn iPhone.

Heb verschillende gegevens ingevuld bij APN namelijk;

internet
fastinternet
portalmmm.nl
en niets.

Maar het mag allemaal niet baten, ik krijg steeds de melding "Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk, u hebt geen abonnement op een mobiele dataservice".

Wie zou mij hier mee kunnen helpen? (I NEED HELP )

Alvast bedankt voor je (jullie) hulp!

Yorick

Laatst gewijzigd door iYorick; 30 January 2010 om 23:14.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 January 2010, 00:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2009
Berichten: 66
Standaard

Even dit proberen,

instellingen versturen link Hier: .mobilconfig Generator by iPhone-notes.de

Werkte bij mij wel
  #3  
Oud 31 January 2010, 01:06
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 January 2010
Berichten: 3
Standaard

Helaas... Werkt ook niet, nog meer tips?
  #4  
Oud 8 February 2010, 23:51
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2009
Berichten: 78
Standaard

je moet alles leeglaten en alleen bij apn portalmmm.nl invullen
  #5  
Oud 10 February 2010, 12:19
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2010
Berichten: 4
Standaard

Even een telefoontje plegen bij KPN mischien?

Als "Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk, u hebt geen abonnement op een mobiele dataservice". constant in beeld komt lijkt het me een fout bij KPN.

Edit: Heb zelf ook Kpn maar hoefde totaal niets in te vullen,Alle instellingen werden automatische goed ingevuld.

Laatst gewijzigd door berrybonzo; 10 February 2010 om 12:21.
  #6  
Oud 10 February 2010, 15:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2009
Berichten: 78
Standaard

Als je niets invult dan krijg je die melding. dat klopt. Ik heb ook kpn. Bij APN portalmmm.nl invullen en verder niets zou afdoende moeten zijn.
  #7  
Oud 10 February 2010, 15:50
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Ik heb op mijn toestel (ik heb Hi van KPN) onder Cellular Data :

APN : internet
Username : KPN
Password : gprs

Of bedoel je dat niet ?
  #8  
Oud 10 February 2010, 15:55
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2010
Berichten: 4
Standaard

@t: kogel..

Ik deed mijn kaartje erin en alle instellingen waren automatische ingevuld en werkte direct.
Ik heb dus niks ingevuld toen ik mijn kpn kaart er in deed.
Maar dit lijkt mij duidelijk een foutje bij kpn.
  #9  
Oud 10 February 2010, 23:25
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2009
Berichten: 78
Standaard

@berrybonzo
Ik heb een belgische Iphone. Ik heb een KPN sim (zakelijk) toen ik die er in stopte deen hij niets en kwam met de eerder genoemde foutmelding. Na wat googlen kwam ik bij het invullen van de APN (portalmmm.nl) verder alles leeglaten. Dat heb ik gedaan en het werkt prima. Ook in het buitenland.

Frans
  #10  
Oud 26 February 2010, 13:18
» iPhone NL 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2010
Berichten: 1
Standaard iphone internet kpn

Hallo Allemaal

Heb zojuist een iphone gekocht..

Mijn provider is KPN en heb bij deze een abbonnement inclusief eindeloos online..

Het probleem nu is dat ik op mijn iphone niet op internet kan.?

Heb al heel erg veel geprobeerd.. Eerst gister contact gehad met klantenservice, apple winkel, hi winkel en kpn winkel.

Allen hebben mij laten weten mij niet te kunnen helpen.

Het probleem is dat KPN of Hi het internet op de iphone niet ondersteunt wanneer de telefoon niet van Hi afkomt.

Ik vind dit erg raar en lees op internet allemaal verhalen dat het toch zou moeten lukken.

Dit is mij nog niet gelukt en daarom vraag ik jullie hulp..

heb het volgende al geprobeerd:

APN: portalmmm.nl
gebruikersnaam:
wachtwoord:

of

APN: internet
gebruikersnaam: KPN
wachtwoord: gprs

of

APN: internet
gebruikersnaam:
wachtwoord:

niets van dit alles werkt dus..

Heb Wi-Fi uitstaan en weet eigenlijk niet echt of ik iets moet doen met VPN en Dataroaming.. De vorige eigenaar heeft gewoon op internet gezeten met de telefoon...

Help! ik vind het erg zonde om nog 12 maanden mijn abbonement voort te zetten zonder dat ik gebruik kan maken van internet!
  #11  
Oud 26 February 2010, 13:22
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

\\Topic's samengevoegd
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #12  
Oud 13 March 2010, 23:01
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Berichten: 2
Standaard

Hi & Help !

ik heb een vergelijkbaar probleem (denk ik): ik heb een Blackberry via KPN/Sympac. In t weekend wil ik graag een Iphone gebruiken die ik nog heb.
Telefoon en Wi-Fi etc werken prima, maar ik krijg geen dataconnectie op m'n Iphone.
Heb dezelfde instellingen als hierboven geprobeerd.
Boodschap " you are not subsribed to a cellular data service"
Iemand een idee??

King, sorry, maar ik kan het onderwerp via de zoekfunctie nergens anders beantwoord terugvinden??
  #13  
Oud 13 March 2010, 23:39
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door reneve Bekijk bericht
Hi & Help !

ik heb een vergelijkbaar probleem (denk ik): ik heb een Blackberry via KPN/Sympac. In t weekend wil ik graag een Iphone gebruiken die ik nog heb.
Telefoon en Wi-Fi etc werken prima, maar ik krijg geen dataconnectie op m'n Iphone.
Heb dezelfde instellingen als hierboven geprobeerd.
Boodschap " you are not subsribed to a cellular data service"
Iemand een idee??

King, sorry, maar ik kan het onderwerp via de zoekfunctie nergens anders beantwoord terugvinden??
Op welk apparaat heb je nu die fout? de iPhone of de BB?
Reset eens je netwerkinstellingen
  #14  
Oud 14 March 2010, 00:08
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 December 2009
Locatie: Kollum
Berichten: 27
Standaard

hmm heb ook kpn op mn t-mobile iphone die simlock vrij is gemaakt...3gs32 gb, kostte dus wel een paar centen maar werkt. van de week had ik ook troubles en dus kpn gebeld, na een paar minuutjes wachten zij de beste meneer dat ik mn sim kaart er maar even uit moest halen en in een andere telefoonstoppen. die aanzetten...weer terugplaatsen enz....ik dacht hardop jah sure...alsof dat gaat werken maar meneer wou me niet verder helpen als ik dat niet probeerde mocht daarna gewoon weer bellen...toch maar gedaan dus (nokia 3260 ofzo? van de zaak) daarna weer terug gedaan in mn iphone en direct weer bereik, kreeg nog een sms van kpn met hun instellingen en alles werkte weer...de sms kan ik je proberen door te sturen maar dan moet je maar ffkes een pm doen. wie weet werkt het, bij mij nu wel dus het moet kunnen. ik heb geen JB meer op mn telefoon (wil ik er nog wel op hebben)

groetjes!
  #15  
Oud 14 March 2010, 10:18
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Berichten: 2
Standaard

heb de "Blutch / KPN" methode geprobeerd: de SIM in in een andere telefoon geplaatst, aangezet en even gebrowsed en vervolgens weer terug in de Iphone.
...helaas ... werkte niet

@King1987: Probleem is in niet mijn BB maar m'n iphone. op de BB werkt alles prima
Had de rest inderdaad al geprobeerd ...helaas, werkt ook niet
  #16  
Oud 14 March 2010, 18:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2009
Berichten: 47
Standaard

heb ook een belgische Iphone 3 GS, KPNkaartje erin en alles werkte direct naar behoren, niets hoeven instellen
  #17  
Oud 15 March 2010, 18:09
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 December 2009
Locatie: Kollum
Berichten: 27
Standaard

Reneve,

toch kun je hier wat uit leren: het moet aan je iphone liggen aangezien je met een andere telefoon gewoon kunt interneppen...ergens zal er dus een (hele irritante) instelling verkeerd staan...(misschien staat data verkeer uit)

misschien toch eens een restore uitvoeren?

succes ermee!
  #18  
Oud 15 March 2010, 21:49
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 January 2009
Berichten: 1
Standaard

Oke, ik lees veel over kpn prepaid omdat het bij mij ook niet wil lukken.
De reacties die worden gegeven gaan over abbonementen van kpn.
Het klopt als je een abbo van kpn hebt alles automatisch gaat, mijn zoon zijn iphone met kpn abbo werkt prima.
Kpn al vele malen gebeld,reactie het zou technisch niet mogelijk zijn, ik moest maar een abbo nemen.
Ondertussen bieden ze wel *132# aan voor prepaid, eigenlijk een abbo voor een maand.
Het ligt gewoon aan kpn en dus echt niet aan je iphone,want het enige wat wel goed werkt is de iphone en kpn prepaid met *132# werkt dus niet.

Gr Jan
  #19  
Oud 17 March 2011, 16:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2011
Berichten: 2
Standaard

Het het zelfde probleem gehad.

Probeer eens:
APN: iphonekpn.nl
  #20  
Oud 20 March 2011, 11:24
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2010
Berichten: 15
Standaard

Net als Ozad heb ik (automatisch ingevuld door KPN) bij APN staan: iphonekpn.nl
gebruikersnaam en wachtwoord zijn leeg.
Reageren

Labels
instellingen, internet, kpn


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
hi/kpn-instellingen internet Mad Hankey KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 11 January 2011 09:43
Instellingen Iphone KPN lloydfasting KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 12 7 January 2011 14:49
Gezocht: Mail-instellingen van KPN/Hi i.c.m. KPNPlanet internet vemo15 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 5 April 2010 20:47
Ik heb KPN Hi simonly de instellingen van KPN mobiel werken niet geen gprs... Spikez KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 15 February 2010 22:05
3G instellingen kpn HI Shorty007 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 38 9 November 2009 18:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:33.