Mobiel internet via Simpel van KPN

Mobiel internet via Simpel van KPN discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, telecomprovider Simpel bied sinds kort mobiel internet aan maar ik zou niet weten wat ik op mijn iPhone moet instellen om hier gebruik van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 13 April 2010, 22:46
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 April 2010
Berichten: 1
Exclamation Mobiel internet via Simpel van KPN

Hallo, telecomprovider Simpel bied sinds kort mobiel internet aan maar ik zou niet weten wat ik op mijn iPhone moet instellen om hier gebruik van te kunnen maken. Heeft iemand hier ervaring mee, en zo ja mij uitleggen wat ik precies waar moet invullen?
Alvast bedankt, Ren
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 April 2010, 21:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 April 2010
Berichten: 11
Standaard

Dit zou ik ook wel willen weten.
Weet iemand dit ??
  #3  
Oud 25 May 2010, 17:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 April 2010
Berichten: 11
Standaard

Heeft niemand hier een antwoord op ?
  #4  
Oud 30 May 2010, 16:10
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: -
Berichten: 134
Standaard

Misschien gewoon even kijken op de simpel website ??????

Bij: Instellingen datagebruik !!
  #5  
Oud 25 June 2010, 08:18
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 113
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door puccini Bekijk bericht
Misschien gewoon even kijken op de simpel website ??????

Bij: Instellingen datagebruik !!
Was het maar zo makkelijk apple staat niet tussen Hun merken om Internet instellingen te versturen:s weet iemand hier meer over?
  #6  
Oud 29 June 2010, 08:03
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.693
Standaard

gouden tip: probeer eens Klantenservice Simpel
  #7  
Oud 29 June 2010, 09:10
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 113
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier Bekijk bericht
gouden tip: probeer eens Klantenservice Simpel
Die weten het niet ze zeggen dat ik naar KPN moet gaan. De vrouw wist het gewoon niet:s
  #8  
Oud 29 June 2010, 20:20
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.693
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raoul4life Bekijk bericht
Die weten het niet ze zeggen dat ik naar KPN moet gaan. De vrouw wist het gewoon niet:s
Tja, die goekope minuten moeten ergens van betaald worden

Heb je dan de KPN settings al geprobeerd?
http://qelp.kpn.com/Apple/iPhone-3G/...tig-instellen/
  #9  
Oud 29 June 2010, 20:24
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 113
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier Bekijk bericht
Tja, die goekope minuten moeten ergens van betaald worden

Heb je dan de KPN settings al geprobeerd?
KPN - Apple iPhone 3G - Internet - handmatig instellen
ja apn:Internet
username:GPRS
wachtwoord:Kpn

maar die werken niet dus ALS iemandhier nog wat weet?
  #10  
Oud 1 July 2010, 16:14
» iPhone 3G 8GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Berichten: 10
Standaard

Ik word ook niet wijzer van de Simpel & KPN klantenservice. Heb alle verschillende instellingen al geprobeerd, maar nog steeds geen resultaat
  #11  
Oud 2 July 2010, 07:17
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.693
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raoul4life Bekijk bericht
ja apn:Internet
username:GPRS
wachtwoord:Kpn

maar die werken niet dus ALS iemandhier nog wat weet?
Volgens mij heb je de link dan niet goed begrepen?
Quote:
"Bewerk de details voor Mobiele data als volgt:
Bij APN, voer portalmmm.nl in.
Bij Gebruikersnaam, voer niets in.
Bij Wachtwoord, voer niets in.
Keer terug naar het Startscherm
.
"
  #12  
Oud 4 July 2010, 19:11
» iPhone 3G 8GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier Bekijk bericht
Volgens mij heb je de link dan niet goed begrepen?
Quote:
"Bewerk de details voor Mobiele data als volgt:
Bij APN, voer portalmmm.nl in.
Bij Gebruikersnaam, voer niets in.
Bij Wachtwoord, voer niets in.
Keer terug naar het Startscherm
.
"

Dit werkt bij mij ook niet.
  #13  
Oud 5 July 2010, 11:33
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 113
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Biebster Bekijk bericht
Dit werkt bij mij ook niet.

idd werkt bij mij ook niet had ik trouwens ook al eerder geprobeerd,

heb ook nog een nokia 8800 arte sapphire en daar werkt mobiel internet van simpel wel op maja, dat is geen apple natuurlijk..
  #14  
Oud 5 July 2010, 11:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 159
Standaard

Klantenservice bellen en eisen dat ze jouw voorzien van de gegevens. Het is namelijk niet zo dat ze je telefoon apart moeten ondersteunen. Het is gewoon een reeks gegevens die je in moet voelen om contact te kunnen maken met hun internet service.
Eisen dat je die gegeven krijgt en niet eerder ophangen.
Laat je niet zo makkelijk van het kastje naar de muur sturen zou ik zeggen.
  #15  
Oud 5 July 2010, 11:49
» iPhone 3G 8GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Berichten: 10
Standaard

Heb nog instellingen gevonden op de site:

Reguliere instellingen zijn:
• Naam instellingen: SIMPEL WAP
• GPRS toeganspunt / APN-adres: internet.access.nl
• Automatisch IP-adres: Ja
• Username: Leeg laten
• Password: Leeg laten • Wap accountnaam(bijv): Multimedia
• Proxy gebruiken: Ja
• Adres: 193.113.200.195
• Port: 8080
  #16  
Oud 5 July 2010, 12:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Berichten: 10
Standaard

Net nog maar eens met Simpel gebeld en ze hebben volgens de lieftallige dame echt de instellingen niet voor de Iphone omdat er geen overeenkomst is tussen hun?!
  #17  
Oud 5 July 2010, 12:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 159
Standaard

Bel dan nog maar een keer, want dat is gewoon dikke onzin. Zij hoeven geen overeenkomst te hebben met "hun" (apple?).
Ze moeten jouw gewoon in staat stellen je internet te gebruiken, ongeacht welke telefoon je gebruikt. Daar heb je recht op.
Daarnaast zijn het gegevens die voor elke telefoon min of meer gelijk zijn: een wachtwoord, een gebruikersnaam, apn, eventueel een ip-adres.
Dat is niet telefoongebonden voor zover ik weet. Het is iig niet zo dat jouw telefoon niet KAN werken op hun netwerk.
Ze moeten je die gegevens geven. punt uit. Heeft niets met een overeenkomst te maken.
Wat is er inweze nu anders aan dan op een Nokia of Sony? Het is gewoon data die je wil ontvangen en versturen. Simple as that.
  #18  
Oud 5 July 2010, 14:54
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 113
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nemisis2003 Bekijk bericht
Bel dan nog maar een keer, want dat is gewoon dikke onzin. Zij hoeven geen overeenkomst te hebben met "hun" (apple?).
Ze moeten jouw gewoon in staat stellen je internet te gebruiken, ongeacht welke telefoon je gebruikt. Daar heb je recht op.
Daarnaast zijn het gegevens die voor elke telefoon min of meer gelijk zijn: een wachtwoord, een gebruikersnaam, apn, eventueel een ip-adres.
Dat is niet telefoongebonden voor zover ik weet. Het is iig niet zo dat jouw telefoon niet KAN werken op hun netwerk.
Ze moeten je die gegevens geven. punt uit. Heeft niets met een overeenkomst te maken.
Wat is er inweze nu anders aan dan op een Nokia of Sony? Het is gewoon data die je wil ontvangen en versturen. Simple as that.
idd ik vind het ook echt dikke onzin ik ga zo ook proberen te bellen maar ze bleven vorige keer maar zeggen:wij bieden geen ondersteuning aan de iphone?:S

Laatst gewijzigd door raoul4life; 5 July 2010 om 14:58.
  #19  
Oud 5 July 2010, 15:00
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 159
Standaard

Zeg ze dan maar dat dit geen ondersteuning is, maar gewoon basis informatie. Visual voice is iets wat providers over het algemeen niet "ondersteunen". In die zin is er echt sprake van wel of niet ondersteunen.
In het geval van data ontvangen op je telefoon is het gewoon een kwestie van algemene gegevens verstrekken. Daarbij is er gewoon sprake van service verlenen voor de dienst die ze aanbieden. En dat zijn ze verplicht. Echt geen genoegen nemen met die onzin antwoorden!
  #20  
Oud 5 July 2010, 17:06
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 159
Standaard

p.s. anders vraag je gewoon welk apn, gebruikersnaam en wachtwoord je nodig hebt. Niet eens beginnen over de iPhone.
Bij Telfort is het heel simpel, APN: internet en verder hoef je niets in te vullen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
KPN mobiel prepaid internet vraag Riket iPad algemeen 16 19 August 2012 11:48
Mobiel internet niet toegankelijk bij Simpel/t-Mobile MJJ T-Mobile 13 1 June 2012 11:28
Mobiel internet Simpel via T-mobile Drinkyoghurt Overige providers Nederland 12 9 May 2011 23:24
Probleem mobiel internet KPN iPhone4 berensy KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 15 31 August 2010 13:39
3G en Mobiel Internet Debitel/KPN dentoon KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 29 September 2008 17:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:41.