Mobiel internet Simpel via T-mobile

Mobiel internet Simpel via T-mobile discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds kort is Simpel overgestapt naar het T-mobile netwerk. Vanwege de overstap krijg je de eerste 6 maanden gratis toegang tot het 3G netwerk, maar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 December 2010, 05:33
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2008
Berichten: 160
Standaard Mobiel internet Simpel via T-mobile

Sinds kort is Simpel overgestapt naar het T-mobile netwerk. Vanwege de overstap krijg je de eerste 6 maanden gratis toegang tot het 3G netwerk, maar dit is mij tot op het heden niet gelukt.

Ik krijg steeds dit te zien: ""Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk: U hebt geen abonnement op een mobiele dataservice"

Ik heb via unlockit geprobeerd een custom apn voor het t-mobile netwerk erop te zetten maar dat lukte niet, dus ik heb een restore gedaan met een verse 4.1 en nu werkte het wel, maar alsnog geen internet.

De gegevens waren:

Name: internet
Username: tmobile
Password: tmobile

zonder custom APN werkt het ook niet en de simpel klantenservice kan ik niet bellen omdat het een 0900 nummer is en ze die niet toestaan ( )

Heeft iemand hier geluk gehad met het instellen van 3G op het nieuwe Simpel/T-mobile netwerk?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 December 2010, 06:03
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2008
Berichten: 160
Standaard

Het is opgelost.

instellingen moeten zijn:

Name: internet.acces.nl
Username: leeg
Wachtwoord: ook leeg

bereik is trouwens wel bar slecht met 3G, en accu gaat erg snel leeg.
  #3  
Oud 10 December 2010, 08:39
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2010
Berichten: 30
Standaard

waar kan je dit instellen? ik heb ook simpel en krijg de zelfde foutmelding....
  #4  
Oud 10 December 2010, 13:34
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2008
Berichten: 160
Standaard

Ga naar www.unlockit.co.nz , daar kun je een custom APN maken. Stel bij provider NL T-mobile in.
  #5  
Oud 10 December 2010, 14:47
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2010
Berichten: 30
Standaard

heb dit geprobeerd je had dit ook aangegeven in een andere post.
maar helaas werkt dit niet.

heb je miss nog een ander idee?
  #6  
Oud 10 December 2010, 14:52
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2008
Berichten: 160
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kees_k Bekijk bericht
heb dit geprobeerd je had dit ook aangegeven in een andere post.
maar helaas werkt dit niet.

heb je miss nog een ander idee?
Bij mij werkte het pas na een restore zonder het terugzetten van de backup, dus als nieuwe iPhone configureren. Daarna die custom APN instellen. Anders weet ik het ook niet. Ik heb hier zelf lang naar gezocht en kon er weinig over vinden en dit is het enige wat werkte.
  #7  
Oud 7 February 2011, 20:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2011
Berichten: 5
Standaard

Onderstaande van poster hrorije was voor mij de oplossing:

Ik heb het voor mekaar gekregen. Heb toen ik in het scherm algemeen/netwerk was, mijn simkaart verwisseld voor mijn oude simkaart waar ik wel mijn apn instellingen kon doen. Toen mijn nieuwe simkaart erin gedaan en de instellingen gemaakt dus: apn internet.access.nl wachtwoord en gebruikersnaam blanco gelaten. En het werkte gelukkig. Heb nu internet met mijn nieuwe t-mobile sim.

My gear: 3G, iOS 4.2.1 (8C148), BB 06.15.00, JB met Redsn0w
  #8  
Oud 14 February 2011, 14:23
zdp zdp is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 February 2011
Berichten: 1
Standaard

ik heb een vraag over mijn iphone 2g.
die gebruik ik nu ook. alleen krijg ik daar hetzelde probleem als hierboven beschreven.
Ik kan alleen geen APN instellingen wijzigen. daar heb ik alleen VPN instellingen.
Internet.acces.nl kan ik wel invullen alleen maar de "beschrijving"0 en "account" moet ik ook invullen.
Heeft iemand hier een oplossing voor of eerder dit probleem gehad?
  #9  
Oud 28 February 2011, 17:31
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 September 2009
Locatie: Eelde
Berichten: 10
Stuur een bericht via MSN naar jaspara Send a message via twitter to jaspara
Lightbulb Handleiding Simpel netwerkwissel

Hallo,

Ik heb het internet nu werkend gekregen.
Hieronder een kleine handleiding:

  1. Stop je oude Simkaart in de iPhone.
  2. Ga naar Instellingen > Netwerk > Mobiele Datanetwerk.
  3. Verander de instellingen als volgt:
    APN:
    internet.access.nl
    gebruikersnaam:
    leeg
    wachtwoord:
    leeg
  4. Stop nu de nieuwe simkaart in de iPhone en herstart de iPhone.

Nu zou het moeten werken
  #10  
Oud 1 March 2011, 01:36
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2010
Berichten: 17
Standaard

Hallo ik heb ook van Simpel een half jaar lang internet maar wat hier boven staat al verschillende keren geprobeerd maar ik krijg het niet voor elkaar.
Wie weet er een andere oplossing?????????????????

Help help..........
  #11  
Oud 9 May 2011, 23:45
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2010
Berichten: 6
Standaard

inderdaad, internet.access.nl access me dubbel S anders blijf je bezig.
Verder klopt de beschrijving exact. oude kaartje erin. gegevens veranderen en klaar
  #12  
Oud 9 May 2011, 23:45
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2010
Berichten: 6
Standaard

wel je simpel kaartje er weer in nadien....
  #13  
Oud 10 May 2011, 00:24
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2008
Berichten: 160
Standaard

ja internet.access met dubbele S, in mijn APN staat ie goed, hier had ik me vertyped
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mobiel internet niet toegankelijk bij Simpel/t-Mobile MJJ T-Mobile 13 1 June 2012 12:28
Mobiel internet via Simpel van KPN smart_golfie KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 55 6 September 2011 22:34
Geen mobiel internet meer T-mobile i-150 SuperBoswachter T-Mobile 0 24 August 2010 01:21
t-mobile mobiel internet abbo Iknietsnap Archief 6 23 August 2008 15:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:42.