//

KPN sms werkt wel ?

KPN sms werkt wel ? discussie in KPN forum; ( verdwijnt na registratie ) Hi, Ik heb gisteren mijn Iphone 3gs in ontvangst mogen nemen ! Hiervoor gebruikte ik een Nokia E-71. Na mijn sim kaart in de Iphone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 05-01-10, 10:44
INsaiGN INsaiGN is offline
• iOS 4.2.1
• 4.3.3
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 14
Standaard KPN sms werkt wel ?

Hi,

Ik heb gisteren mijn Iphone 3gs in ontvangst mogen nemen !
Hiervoor gebruikte ik een Nokia E-71. Na mijn sim kaart in de Iphone te plaatsen en hem gebruiksklaar te maken wilde ik op internet. Ik stuur dus JA naar 1300 en krijg de melding dat mijn Iphone klaar was voor internet.

Als ik safari nu op start werkt dit ook daadwerkelijk. Mijn vraag is nu alleen:

Hebben meerdere mensen dit zo gehad of gebruik ik nu internet dat niet van mijn bundel afgaat ? (ik heb zo'n eindeloos bundel van € 10 ,- )

Waar kan ik dit controleren ?

Alvast bedankt voor eventuele respons

INsaiGN
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10-01-10, 14:16
DutchGater DutchGater is offline
• iOS 5.1
• 5.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Mar 2009
Locatie: Haaksbergen
Berichten: 66
Standaard

Hoe krijg je dit voor elkaar??
Ik heb het niet voor elkaar gekregen!!
  #3  
Oud 10-01-10, 14:44
mulderslag mulderslag is offline
• iOS 17.0.2
• iPadOS 13.1
• Besturingssysteem: macOS
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: Rijssen
Berichten: 199
Standaard

Eindeloos of tot een bepaalde limiet? (50Mb)

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door INsaiGN Bekijk bericht
Hi,

(ik heb zo'n eindeloos bundel van € 10 ,- )


INsaiGN
  #4  
Oud 12-01-10, 13:00
INsaiGN INsaiGN is offline
• iOS 4.2.1
• 4.3.3
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 14
Standaard

Hallo, nou ik denk dat ik te voorbarig ben geweest. Ik heb namelijk ingelogd op mijn kpn portal en zag al € 6,- verbruik buiten bundel staan.... toen heb ik toch maar eventjes de juiste KPN instellingen ingevoerd zoals ik deze vond op dit forum en via iphoneinstellingen.nl . Nu gaat alles gewoon BINNEN de bundel

Deze mag closed
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Na overgang T-mobile->KPN geen internet, wel 3g tomdk KPN 2 15-05-11 18:43
iphone wel te gebruiken van kpn naar t-mobile ? rkltnk Odido (T-Mobile) 5 04-09-10 19:26
iphone 3g werkt niet op Sitecom router, iPad werkt wel?? hans-wouter iPad algemeen 11 04-05-10 13:54
iPhone: iphone werkt niet meer (sms wel) SergioEdelman Jailbreak 1 01-04-10 23:00
KPN: wel email geen websites? flashermx KPN 3 10-01-10 15:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:11.