iPhone 3G op Dutchtone newerk

iPhone 3G op Dutchtone newerk discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn moeder ontving een paar dagen geleden haar gloednieuwe iPhone 3G. Omdat ze haar nummer wil meenemen kan ze pas volgende week gebruik maken van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 October 2008, 11:00
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 31
Standaard iPhone 3G op Dutchtone netwerk

Mijn moeder ontving een paar dagen geleden haar gloednieuwe iPhone 3G. Omdat ze haar nummer wil meenemen kan ze pas volgende week gebruik maken van haar T-Mobile i150 abonnement. Ze gebruikt nog steeds een oud Duchtone simkaartje en dat zit in principe gewoon op het Orange netwerk. Om die reden bedacht ik me dat deze wel zou moeten werken in de iPhone. En jawel hoor, netwerk! Het meest grappige is nog wel dat er nu bij aanbieder "Dutchtone" wordt weergegeven! Nostalgie op een nieuw stukje techniek!
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0001.PNG‎ (112,5 KB, 19x gelezen)
Bestandstype: png IMG_0004.PNG‎ (112,8 KB, 14x gelezen)
Bestandstype: png IMG_0002.PNG‎ (41,6 KB, 13x gelezen)

Laatst gewijzigd door mac-fan; 3 October 2008 om 11:08.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:55.