netwerk kiezen handmatig

netwerk kiezen handmatig discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Bij instellingen, algemeen, netwerk, :Kiezen voor niet aut, Je eigen netwerk aanvinken. Bij geen bereik meer in het buitenland schakelt iphone toch automatisch naar ander ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 March 2008, 22:24
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Locatie: lanaken belgie
Berichten: 100
Standaard netwerk kiezen handmatig

Bij instellingen, algemeen, netwerk, :Kiezen voor niet aut, Je eigen netwerk aanvinken. Bij geen bereik meer in het buitenland schakelt iphone toch automatisch naar ander netwerk. Bij terug binnen nederland blijft dat netwerk zolang er bereik is. Dit is vrij ver met het gevolg, dat je in het eigen land met de roamingkosten van een vreemd netwerk blijft,zonder dat te merken. Gelukkig is roaming van edge uit te schakelen. Gezien de grensstreek vrij lang
is kan een en ander behoorlijk in de kosten lopen... Bij andere gewone GSM is dit niet zo. Dan wordt in het buitenland gevraagd kies netwerk!!
.

Laatst gewijzigd door toontje; 22 March 2008 om 13:40. Reden: GEEN REACTIE vraag is het mogelijk hieraan iets te wijzigen??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 September 2008, 14:32
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Berichten: 6
Standaard

Ik heb een gejailbreakte iphone 3g met x-sim, maar woon op de grens met Belgi. Hierdoor zit ik de helft van de tijd op belgisch netwerk terwijl ik zeker weet dat er 100% telfort (KPN) ontvangst is.

Is er een manier of programmaatje om de telefoon alleen kpn te laten kiezen?
  #3  
Oud 10 September 2008, 19:08
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2008
Berichten: 28
Standaard

je moet je iphone unlocken met een progamma
moet je ff zoeken dan kan je overal je eigen net werk kiezen .
als je de softwire wil en het hack progamma mail ff hier
  #4  
Oud 2 October 2008, 14:11
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

@sjoerd.
welk programma bedoel je precies? Ben benieuwd met welke hack je er voor kunt zorgen een ander GSM netwerk te kiezen.
M.
  #5  
Oud 2 October 2008, 15:45
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2008
Berichten: 28
Standaard

heyyy

gewoon hacken met winpwn (iedereen hackt er mee)
en die softwire instaleeren hoe dat moet stat in een ander forum
en dan kan je gewoon heel simpel je eigen netwerk kiezen

gr,
  #6  
Oud 2 October 2008, 15:48
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

dan hebben we het toch wel over 2 verschillende dingen.
  #7  
Oud 2 October 2008, 15:51
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2008
Berichten: 28
Standaard

dat is de manier om je netwerk tekiezen dan heb je een lijst met aan bieders
het kompt onder instelingen > Aanbieder > je aanbieder VB: t-mobile,vodafone,kpn
je moet hem dan hacken dat is de enige manier om het tedoen
  #8  
Oud 2 October 2008, 15:53
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

het probleem is dat deze optie bij mijn telefoons niet verschijnt.
ik kan daar niets kiezen en heb daar al eens eerder een post over gedaan.
helaas nog niet opgelost.
  #9  
Oud 2 October 2008, 15:56
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2008
Berichten: 28
Standaard

die optie krijg je als je hem hackt als het goed is heb jij hem nog orgineel van t-mobiel
dan kan die optie niet komen!
je moet hem hacken en dan krijg je die optie ne meer extra's.

gr,
  #10  
Oud 2 October 2008, 15:58
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

mijn telefoon is gejaibreakt als je dat bedoelt. Komt ook niet van Tmobile maar uit US.
  #11  
Oud 2 October 2008, 16:42
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2008
Berichten: 28
Standaard

dan zou ik het ook niet meer weten sorry

suc6
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Backup files (handmatig) ironmanixs Wiki - Begrippen 75 26 December 2010 16:15
foto's handmatig terugzetten woutermob iTunes 0 28 August 2010 11:28
Windows: Handmatig toegevoegde albumillustraties defisit iTunes 4 4 November 2009 20:48
Windows: Albumillustratie handmatig invoegen The Raptor iTunes 5 17 July 2009 16:16
Handleidingen:Iconen Handmatig Verbergen Undertaxxx Wiki - Handleidingen 1 17 July 2008 23:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:03.