Eigen nummer kan niet meer worden ingevoerd bij instellingen.

Eigen nummer kan niet meer worden ingevoerd bij instellingen. discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn abonnement is vandaag overgegaan van KPN naar de SuperSim van Vodafone. Ik heb een origineel simlockvrije iPhone uit Itali. Ik heb gelijk mms en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 July 2009, 00:37
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2008
Berichten: 8
Exclamation Eigen nummer kan niet meer worden ingevoerd bij instellingen.

Mijn abonnement is vandaag overgegaan van KPN naar de SuperSim van Vodafone. Ik heb een origineel simlockvrije iPhone uit Itali.

Ik heb gelijk mms en tethering ingesteld. Zo ver ik weet, werkt dat goed.

Ik kan nu alleen niet meer bij Intstellingen --> Telefoon mijn eigen nummer invoeren. Dit kon bij mijn vorige abonnement wel. Dit nummer werd dan ook weergegeven in iTunes wanneer ik de iPhone aansloot.

Ik zou ook graag nu weer 'mijn nummer' in willen stellen.

Weet iemand hier een oplossing voor?

Bedankt!


Een screenshot ter verduidelijking:

Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 November 2009, 12:28
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Berichten: 6
Standaard

zelfde probleem, heb je al een oplossing?
  #3  
Oud 28 November 2009, 12:51
cesaf's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: babberich
Berichten: 52
Stuur een bericht via MSN naar cesaf Stuur een bericht via Skype™ naar cesaf
Standaard

ja
ik had dat ook gewoon op mijn nummer tikken en dan je tel invoeren
  #4  
Oud 28 November 2009, 12:54
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cesaf Bekijk bericht
ja
ik had dat ook gewoon op mijn nummer tikken en dan je tel invoeren
Dat is dus het probleem, dat wil niet.

Ik kan daar ook geen nummer invoeren.
__________________

  #5  
Oud 28 November 2009, 13:09
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Berichten: 27
Standaard

Bij mij werkt het wel. Heb vandaag wel een nieuwe simkaart gehad omdat deze voorzien was met nieuwe software speciaal voor de Iphone.

Anders even naar de Vodafone shop voor een nieuwe sim.
  #6  
Oud 28 November 2009, 13:59
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Berichten: 6
Standaard

deze is net nieuw....
hebben ze me dan de verkeerde gegeven?
  #7  
Oud 28 November 2009, 14:03
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dodom Bekijk bericht
deze is net nieuw....
hebben ze me dan de verkeerde gegeven?
Weet ik niet. Je kan het altijd vragen.
Bij mijn instellingen zie ik ook een aparte regel voor het instellen van Vodafone.

Instellingen> Telefoon> Simprogramma's.
Instellingen> Telefoon> Vodafone-voorzieningen.

Heb jij die ook ?

Telefoonnummer is bij mij gewoon in te stellen bij
Instellingen> Telefoon

De jonge dame achter de balie wist me wel te vertellen dat er veel mensen met een iphone langs komen voor een supersim. Al de medewerkers haden ook een Iphone
  #8  
Oud 28 November 2009, 14:05
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Berichten: 6
Standaard

vodafone voorzieningen heb ik wel, maar telefoonnummer is niet in te stellen.

Mijn nummer is niet aan te tikken.
  #9  
Oud 26 April 2010, 18:43
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2010
Berichten: 19
Standaard

zelfde probleem.. is er al een oplossing voor?
  #10  
Oud 24 May 2012, 20:44
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 1.119
Standaard

hier ineens ook dit probleem, 4s

Waarschijnlijk na KPN provider update gekomen.

EDIT: Na de Iphone UIT en weer aangezet te hebben verscheen het nummer vanzelf weer bij de instellingen!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Kan niet meer gebeld worden StephanieMysa iPhone algemeen 4 28 March 2011 21:11
Cydia apps worden niet getoond bij instellingen Gerdje Jailbreak apps en thema's 5 18 October 2010 12:27
Kan bij mijn instellingen niet op Wi-Fi moimoimoi Wi-Fi 16 20 April 2010 01:39
Kan niet meer bellen of kan niet meer worden gebeld vincent iPhone algemeen 11 4 October 2008 19:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:36.