gprs werkt niet op 1.1.2 met ultra-sim

gprs werkt niet op 1.1.2 met ultra-sim discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Hi, Zit op 1.1.2 met ultra- sim unlocked. Als ik naar het Edge menu ga kan ik daar wel gegevens invoeren maar er is geen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 January 2008, 21:14
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Berichten: 24
Standaard gprs werkt niet op 1.1.2 met ultra-sim

Hi,

Zit op 1.1.2 met ultra-sim unlocked. Als ik naar het Edge menu ga kan ik daar wel gegevens invoeren maar er is geen Save knop. Heb de methode die hier op site wordt beschreven geprobeerd: alle behalve Unknown carrier bestand weggehaald en het Unknown carrier bestand aangepast met de gegevens van Vodafone maar de gegevens verschijnen niet in Edge menu.

Iemand enig idee?

Hulp wordt zeer geapprecieerd!
Gr. Alwin
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 January 2008, 11:31
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2008
Berichten: 8
Standaard

Hoi,

Ik heb hetzelfde probleem, Ik heb een zakelijke Vodafone aansluiting & volgens WAP GPRS MMS instellingen voor je mobiele telefoon moet ik de volgende instellingen gebruiken:
APN: office.vodafone.nl
GN: vodafone
WW: vodafone

Ik heb een data pakket & GPRS zou het moeten doen...
Vodafone zelf bied geen support aangezien deze toestel niet verkocht/ondersteund wordt door hun.

Alle hulp wordt gewaardeerd!
  #3  
Oud 23 January 2008, 11:33
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2008
Berichten: 8
Standaard

Ik heb overigens de particulier instellingen geprobeerd tevergeefs
APN: live.vodafone.com
GN: vodafone
WW: vodafone
  #4  
Oud 23 January 2008, 16:31
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Berichten: 24
Standaard

Hi Allewijn,

Mijn probleem was dat ik de edge gegevens niet kon invoeren omdat de
Save knop ontbrak op het scherm. Is jouw probleem vergelijkbaar of kun je wel gegevens invoeren maar doet gprs het dan nog niet?

Gr. Alwin
  #5  
Oud 24 January 2008, 10:20
TokTok1908's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Locatie: Almere
Berichten: 136
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wolfie Bekijk bericht
Hi Allewijn,

Mijn probleem was dat ik de edge gegevens niet kon invoeren omdat de
Save knop ontbrak op het scherm. Is jouw probleem vergelijkbaar of kun je wel gegevens invoeren maar doet gprs het dan nog niet?

Gr. Alwin
volgens mij heeft niemand een save knop ( ik iig ook niet )
gewoon de gegevens invoeren en dan teruggaan.
dan zou het moeten werken.
  #6  
Oud 24 January 2008, 18:40
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2008
Berichten: 8
Standaard

je hoeft niet te saven, gewoon terug gaan & hij zou het moeten onthouden (bij mij wel tenminste).

Ik ben er eindelijk achter wat er bij mij aan de hand was...
Het schijnt dat Vodafone zelf nog een poort moest activeren, raar want met mijn vorige nokia kon ik wel GPRS gebruiken.
Zij hebben de "poort" open gezet & hupsakee, ik kan GPRS'en
  #7  
Oud 25 January 2008, 00:48
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 168
Standaard

Ja wil ook mail versturen via GPRS heb een vodafone live account.
Heb zelf een turbo sim maar heb de gegevens ingevoerd en hij zegt dat ik geen account heb erop. Heb zelf een vodafone umts bundel
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
US iphone unlocked werkt niet met NL sim kaart mgrt iPhone algemeen 10 5 October 2009 18:04
Pwnage werkt niet ook niet met geldige SIM Bartje Archief 5 24 July 2008 20:48
3G sim kaartje werkt niet met TurboSim yanco Unlock [archief] 1 11 February 2008 21:02
gprs werkt niet op 1.1.2 met ultra-sim wolfie iPhone algemeen 4 24 January 2008 17:06
[1.1.2] YouTube werkt niet meer met GPRS gise Unlock [archief] 10 29 November 2007 22:42

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:08.