FACETIME

FACETIME discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) weet iemand wat de kosten van facetime zijn?? Ik heb het op de mac staan en mijn iPhone 4 Werkt perfekt maar weet niet of ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26-10-10, 21:47
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2010
Berichten: 333
Question FACETIME

weet iemand wat de kosten van facetime zijn?? Ik heb het op de mac staan en mijn iPhone 4
Werkt perfekt maar weet niet of ik straks een rekening krijg van waar je een ongeluk schrikt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27-10-10, 11:46
Robkro's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 78
Standaard

Facetime gaat via Wi-Fi en is dus gratis.
  #3  
Oud 27-10-10, 12:16
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Tot je jailbreakt en dan kan het over 3G en gaat het wel wat kosten.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robkro Bekijk bericht
Facetime gaat via Wi-Fi en is dus gratis.
  #4  
Oud 27-10-10, 12:18
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Waarom kost het je geld als je via 3G belt?

Je hebt toch een data abo?
  #5  
Oud 27-10-10, 12:24
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Lijkt me idd als je onbeperkt data abbo hebt dat het niks extra kost.
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #6  
Oud 27-10-10, 16:56
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

@Bomans en Chrisl: natuurlijk hebben jullie gelijk. Ik ging er van uit dat bij flink facetimen je de fair user policy vast snel zal schenden en dan, afhankelijk van je provider natuurlijk, er sancties komen, met evt meerkosten. Hebben jullie trouwens al ervaring met facetime via 3G? En is het dataverbruik inderdaad zo hoog als ik denk of valt het mee?
  #7  
Oud 27-10-10, 17:01
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pclahsen Bekijk bericht
@Bomans en Chrisl: natuurlijk hebben jullie gelijk. Ik ging er van uit dat bij flink facetimen je de fair user policy vast snel zal schenden en dan, afhankelijk van je provider natuurlijk, er sancties komen, met evt meerkosten. Hebben jullie trouwens al ervaring met facetime via 3G? En is het dataverbruik inderdaad zo hoog als ik denk of valt het mee?
Ik heb een 2GB limiet ... dus zal vast niet in de problemen komen.

Echter niet veel ervaring met facetime via 3G.
  #8  
Oud 30-10-10, 14:14
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2010
Berichten: 333
Standaard

Facetime werkt toch alleen bij een Wi-Fi verbinding. Als ik het aanklik vraagt ie steeds om een Wi-Fi verbinding. In het begin deed ie het goed en nu blijft ie steeds hangen omdat ie probeert verbinding te maken.
  #9  
Oud 30-10-10, 23:41
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Als je jailbreakt kun je een app installeren waardoor facetime denkt dat je op Wi-Fi zit terwijl je alleen 3G hebt, dus dan werkt het gewoon.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iphoneEd Bekijk bericht
Facetime werkt toch alleen bij een Wi-Fi verbinding. Als ik het aanklik vraagt ie steeds om een Wi-Fi verbinding. In het begin deed ie het goed en nu blijft ie steeds hangen omdat ie probeert verbinding te maken.
  #10  
Oud 31-10-10, 23:26
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: Rijssen
Berichten: 199
Standaard

mijn face time is verdwenen van mijn Iphone, wie weet hoe ik dat kan herstellen?
  #11  
Oud 31-10-10, 23:56
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2010
Berichten: 333
Standaard

Hoef toch niet te jailbreaken. Als ik op de Mac mezelf aanklik voor FaceTime (mijn iPhone) rinkelt het wel op mijn iPhone maar verbinding krijg ik niet meer. Als ik op mijn iPhone mijn Mac "bel" rinkelt de Mac niet meer. Het heeft eerder wel allemaal gewerkt maar nu niet meer. Snap niks meer van.
Iemand??
  #12  
Oud 02-11-10, 19:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2009
Locatie: Alkmaar
Berichten: 16
Standaard

Hoe facetime (bel) je vanaf een Iphone4 naar een MAC toe?
Moet je dan zijn email adres in zijn contactlijst hebben staan, en dan daarheen 'bellen'??
  #13  
Oud 05-11-10, 10:10
VoltrefferVick's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2010
Locatie: Den Haag
Berichten: 173
Standaard

Ik bel regelmatig facetime via 3G, werkt prima
  #14  
Oud 05-11-10, 12:46
Santiago's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2010
Locatie: Amersfoort
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shampie Bekijk bericht
Hoe facetime (bel) je vanaf een Iphone4 naar een MAC toe?
Moet je dan zijn email adres in zijn contactlijst hebben staan, en dan daarheen 'bellen'??
Klopt, email adres is de account naam.
  #15  
Oud 06-11-10, 20:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 123
Standaard

Hoe werkt het als je facetime via email naar een andere iphone? Die optie heb je namelijk ook. Krijg je dan een pushbericht ofzo?
  #16  
Oud 08-11-10, 13:59
Granny Smith's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2010
Berichten: 12
Question FaceTime op iMac

Hopelijk in de goeie topic:
Na het downloaden en installeren van de beta-versie van FaceTime op mijn iMac gebeurde er dit:
Het programma opende met het verzoek je eigen Apple ID account in te voeren of een geheel nieuwe accountnaam aan te maken.
Mijn Apple-account gegevens ingevoerd en vervolgens ging het 'wieltje' boven in het scherm draaien... en draaien... en draaien... en draaien... en draaien. Verder gebeurde er helemaal niets.
Nu is dit een beta-versie maar op sommige fora las ik al dat het hier en daar gelukt was om met FaceTime te bellen tussen iMac en iPhone. Vraag: wat doe ik fout?

iMac OSX Versie 10.6.4
iPhone 4 (4.1)

Laatst gewijzigd door Granny Smith; 08-11-10 om 14:01.
  #17  
Oud 09-11-10, 20:44
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2010
Berichten: 333
Standaard

Werkt bij mij nu goed. Af en toe blijft ie bellen en krijg niet de verbinding. Jammer dat het alleen werkt met Wi-Fi. Hoor en zie dat het met jailbreak dan ook met 3G kan. Heb helemaal geen ervaring met jailbreaken, snap daar ook helemaal niks van en weet ook niet of dat kwaad kan.
  #18  
Oud 09-11-10, 23:22
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2010
Berichten: 93
Standaard

Ik zou hem eventjes verwijderen en opnieuw installeren, bij mij werkt hij namelijk goed..
  #19  
Oud 10-11-10, 00:20
Granny Smith's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2010
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KK001 Bekijk bericht
Ik zou hem eventjes verwijderen en opnieuw installeren, bij mij werkt hij namelijk goed..
Dank voor je suggestie.
Dat (verwijderen en opnieuw installeren) heb ik inmiddels al vier keer gedaan en aan Apple gerapporteerd, maar noppes.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Facetime activeren facetime smst naar +44... nummer mastermark iPhone algemeen 22 25-07-11 17:33
Facetime controleur iPhone Apps 2 04-03-11 15:10
FaceTime pancu007 iPhone algemeen 0 12-09-10 23:43
facetime iDavid iPhone algemeen 6 07-09-10 17:15
Facetime wwspiderbig iPhone algemeen 4 01-08-10 13:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:41.