iPhone 3G netwerk

iPhone 3G netwerk discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Mensen, Vanaf 21 uur mijn nieuwe iPhone geactiveerd. Nu wilde ik is de snelheid van het 3G netwerk testen. Maar ik krijg een melding dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 July 2008, 00:05
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 21
Standaard iPhone 3G netwerk

Mensen,

Vanaf 21 uur mijn nieuwe iPhone geactiveerd.

Nu wilde ik is de snelheid van het 3G netwerk testen. Maar ik krijg een melding dat ik deze service niet heb als ik in Safari een pagina oproep.
Heeft dit te maken met de problemen van T-Mobile? Of zou het iets met mijn abonnement zijn? Ik heb gewoon het standaard 300 abbo genomen die bij de iPhone hoort.

(Visual Voicemail werkt ook nog niet bijvoorbeeld)

Bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 July 2008, 10:23
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

3G: is (nog) niet overal beschikbaar. Maar begrijp ik dat je helemaal geen pagina's kunt openen in Safari? Dan is er iets anders aan de hand, ws. iets met de instellingen.

Visual Voicemail: in een soort studieboek (link) staat dat VVM niet onmiddellijk beschikbaar is. Bij mij doet ie het ook nog niet en als ik zo hier en daar rondkijk op het forum is er nog niemand die het aan de praat heeft. Even afwachten dus.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 12 July 2008, 12:49
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 21
Standaard

Ik heb het ook geprobeerd door 3G uit te zetten en dus via GPRS.

De volgende meldingen krijg ik dan:
could not activate cellular data network
you are not subscribed to a cellular data service

Probeer nu maar T-Mobile te bellen....
  #4  
Oud 13 July 2008, 13:19
» iPhone 3G 16GB (Wit)
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 9
Standaard

Ik had vanaf aankoop ook geen visual voicemail. Gisteravond laat een restore gedaan via iTunes. Na de restore kreeg ik een melding dat er nieuwe network settings voor mijn provider beschikbaar waren. Deze genstalleerd en daarna had ik wel visual voicemail.
  #5  
Oud 13 July 2008, 13:26
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 21
Standaard

ik ga ook maar is een restore doen. Nog steeds geen visual voice en ook geen 3G.

T-mobile zegt dat het netwerk problemen heeft. Maar er zijn hier toch mensen die 3G kunnen gebruiken?
  #6  
Oud 13 July 2008, 13:29
» iPhone 3G 16GB (Wit)
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rcknierim Bekijk bericht
ik ga ook maar is een restore doen. Nog steeds geen visual voice en ook geen 3G.

T-mobile zegt dat het netwerk problemen heeft. Maar er zijn hier toch mensen die 3G kunnen gebruiken?
Het is belangrijk dat je na de restore geen backup terug zet. Hij zal daar namelijk om vragen. Kies dan voor de optie dat dit een nieuwe iPhone is. Je mist dan wel je instellingen en smsjes en dergelijke, maar muziek, contacten, foto's e.d. kunnen gewoon gesynced worden.
  #7  
Oud 14 July 2008, 10:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 21
Standaard

Vandaag weer T-Mobile gebeld ivm geen 3G/GPRS.

Blijkt dat mijn hele verlenging niet in het systeem staat. Moet ik weer terug naar de T-Mobile shop!! Erg jammer.
  #8  
Oud 14 July 2008, 15:12
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 5 July 2008
Berichten: 17
Standaard

Ik heb net een restore gedaan en ik kreeg een melding van nieuwe instellingen van de provider en nog steeds heb ik geen Visual Voicemail.

Ik word er zo langzamerhand een beetje moe van... wat een gedoe!
  #9  
Oud 14 July 2008, 15:13
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 9
Send a message via twitter to Marlon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rcknierim Bekijk bericht
Mensen,

Vanaf 21 uur mijn nieuwe iPhone geactiveerd.

Nu wilde ik is de snelheid van het 3G netwerk testen. Maar ik krijg een melding dat ik deze service niet heb als ik in Safari een pagina oproep.
Heeft dit te maken met de problemen van T-Mobile? Of zou het iets met mijn abonnement zijn? Ik heb gewoon het standaard 300 abbo genomen die bij de iPhone hoort.

(Visual Voicemail werkt ook nog niet bijvoorbeeld)

Bedankt!
Dan zit je nog op je oude abbo. Dit moet omgezet worden, maar daarin heeft T-Mobile een achterstand.
  #10  
Oud 14 July 2008, 15:55
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 21
Standaard

Ok, dus dan zou ik niet naar de shop hoeven zoals de helpdesk mij adviseerde?
  #11  
Oud 14 July 2008, 16:44
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 9
Send a message via twitter to Marlon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rcknierim Bekijk bericht
Ok, dus dan zou ik niet naar de shop hoeven zoals de helpdesk mij adviseerde?
Uhm ik denk wel dat je even langs moet gaan als er helemaal niets in het systeem staat. Bij mij konden ze volgens mij wel zien dat ik in de batch zat om omgezet te worden...

Ik vind het slecht van ze, dat jij dan maar naar de shop moet. Zij maken er een knoeiboel van.. Dan dienen zij het toch op te lossen.. nu leggen ze het terug bij jou!

Pfff
  #12  
Oud 14 July 2008, 18:51
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 21
Standaard

Net langs geweest bij de shop. Was beetje vaag, maar alles zou snel moeten gaan werken nu. Alles stond in het systeem, volgens mij vergeten op 'send' te klikken ofzo.
Hopen dat het nu allemaal gaat werken.
  #13  
Oud 15 July 2008, 18:51
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 21
Standaard

nou, nog geen resultaat. Mijn verlenging is nog niet verwerkt. Het gekke is dat ik wel gprs heb op mijn oude toestel maar niet op iphone 3g.
Nu wil tmobile helpdesk dat ik andere sim kaart probeer. Gelukkig ken ik iemand met tmobile abbo. Wat het voor nut heeft weet ik niet.
  #14  
Oud 18 July 2008, 12:35
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 21
Standaard

Eindelijk GPRS/3G sinds vandaag!! Nadat de andere sim kaart wel GPRS gaf op mijn iPhone 3G heb ik weer de klantenservice gebeld.

Nu waren ze er snel achter. Vanwege mijn zakelijke pocket internet totaal moest er een 'access point' omgezet worden ofzo. Na 30 minuten deed alles het.

Mijn verlengde abonnement is er trouwens nog niet doorheen. Stond nog niet in het systeem.
  #15  
Oud 18 July 2008, 14:12
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Locatie: Pijnacker
Berichten: 40
Standaard

ik heb een vraagje over het logo waar normaal 3G staat,
als ik dus ga internetten dan verdwijd dat 3G logo en komt er een 4kantje met een rondje er in te staan, klopt dat ook???
bvd
  #16  
Oud 18 July 2008, 14:20
Common.Sense's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: de flevopolder
Berichten: 249
Send a message via twitter to Common.Sense
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door drumworkshop Bekijk bericht
ik heb een vraagje over het logo waar normaal 3G staat,
als ik dus ga internetten dan verdwijd dat 3G logo en komt er een 4kantje met een rondje er in te staan, klopt dat ook???
bvd
= gprs snelheid
  #17  
Oud 18 July 2008, 15:08
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Locatie: Pijnacker
Berichten: 40
Post

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Common.Sense Bekijk bericht
= gprs snelheid
ohww?? is dat dan wel goed?
  #18  
Oud 18 July 2008, 17:04
tweeg's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Berichten: 57
Standaard

Dit is trager dan G3
  #19  
Oud 21 July 2008, 01:46
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Berichten: 119
Standaard

kan het zijn dat het 3g netwerk er uitligt? Ik krijg wel het 3g icoontje maar geen verbinding.
  #20  
Oud 21 July 2008, 11:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2008
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 6
Stuur een bericht via MSN naar Wolfje666
Standaard

hmm, ik merk wel dat het datanetwerk zeer onderhevig is aan storing.
Zodra het regenachtig weer is, geen datanetwerkbeschikbaar...
Krijg geen icoontje te zien van 3g of GPRS.

Heb dit op dit moment in Den Haag.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3g netwerk naar 2g netwerk Cayenneke iPhone algemeen 4 9 October 2010 20:41
Netwerk onstabiel op iPhone(s) vanilla iPhone algemeen 8 5 October 2009 21:59
Iphone netwerk jordi17 T-Mobile 15 17 August 2008 20:38
iPhone en netwerk browsing?? jeffrey Jailbreak apps en thema's 0 19 March 2008 17:47
iPhone netwerk naam Tyard Archief 5 21 November 2007 20:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:44.