At&t 3G op t-mobile netwerk hoe??

At&t 3G op t-mobile netwerk hoe?? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ok ik ben dus in het bezit van een At&t 3G 16gb wit heb een yessim maar ik kan er totaal niet mee internetten ( ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 August 2008, 17:01
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard At&t 3G op t-mobile netwerk hoe??

Ok ik ben dus in het bezit van een At&t 3G 16gb wit
heb een yessim maar ik kan er totaal niet mee internetten ( buiten Wi-Fi dan )
heb bij me neergezet

apn: internet
gebruikersnaam:tmobile
wachtwoord:tmobile

Dit waren me instellingen bij gprs on the iphone maar ook bij 3G?
mijn 3G staat in bossprefs aan en in het toestel zelf

en gelijk nog maar een vraag hoe de hell kan ik me gps chip testen
heb al diverse progs geprobeert maar heb nooit ontvangst
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 August 2008, 17:41
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Bij de meeste unlock kaarten moet je 'dataroaming' aanzetten in NL.

De GPS werkt als je naar Kaarten gaat en links onder klikt.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 16 August 2008, 20:19
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

zojuist kreeg ik ook na 30 minuten ofzo
geen service meer ( en kwam niet meer terug )

vermoedelijk yessim weer naar de k*t
***** sims zijn het
heb nu maar besloten op de software unlock te wachten
of dat me oom deze maand nog met een belgie's toestel komt
  #4  
Oud 16 August 2008, 20:22
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Dit gebeurt dus bij de meeste unlock kaarten. Praat uit eigen ervaring met twee verschillende unlock kaarten.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[3.0] MMS & Tethering Proximus Netwerk, iPhone 3G Undertaxxx Proximus 11 17 July 2012 10:38
AT&T 4G netwerk Il Quadrofoglio iPhone algemeen 4 12 May 2011 16:47
Netwerk & Push Mail Problemen snipebase Jailbreak apps en thema's 1 1 September 2010 23:33
iPhone 3G: Problemen vodafone netwerk na jailbreak & unlock MIDNR Unlock 6 6 October 2009 17:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:09.