Web'n'Walk Probleem

Web'n'Walk Probleem discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik heb sinds gisteren de iPhone 3G aangeschaft met een Abonnement van T-mobile waar Gratis internet: Web'n'walk bij zit Ik heb al een uur ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 1 February 2009, 12:30
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 10
Standaard Web'n'Walk Probleem

Hallo,

ik heb sinds gisteren de iPhone 3G aangeschaft met een Abonnement van T-mobile waar Gratis internet: Web'n'walk bij zit

Ik heb al een uur lopen zoeken op dit forum en op de site van T-mobile, naar de juiste manier/instellingen. Zodat ik gewoon gebruik kan maken van dit web'n'walk...

Ik zag al iets staan van APN en VPN

Internet kan ik al wel maken met onze Wireless Router thuis, maar als ik toch 10 euro per maand betaal voor Internet overal, dan wil ik dit graag geregeld hebben

Wie kan mij nu uitleggen hoe ik dit Web'n'walk installeer of juist configureer?

Wat zijn de goede instellingen etc. etc.

Met Vriendelijke Groeten,

Kai Bennink
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 February 2009, 13:00
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Leiden
Berichten: 30
Standaard

Volgens mij hoef je helemaal niets te doen en werkt het vanzelf, als ik thuis internet pakt hij mijn router en als ik ergens anders ben pakt hij 3G, helemaal vanzelf.
  #3  
Oud 1 February 2009, 13:48
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Berichten: 26
Standaard

Wat je kan proberen is onder APN in te voeren:

APN: tmobile
Username: internet
Password: internet
  #4  
Oud 1 February 2009, 15:00
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Wat gebeurt er als je Wi-Fi uit zet? Zie je iets naast je provider bovenaan?
  #5  
Oud 1 February 2009, 15:06
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 10
Standaard

Ik ben net even naar buiten gegaan om te testen of hij idd automatisch overswitched naar 3G

Dit gebeurde wel, want bovenin het schermpje stond niet meer het signaal van de Wi-Fi maar stond er 3G

Toen ik echter Safarie, de browser, wilde openen en naar google wilde surfen kreeg ik een meldig:

Mobiel Datanetwerk Activeren niet gelukt

iemand een oplossing?

Met vriendelijke Groeten,

Kai Bennink
  #6  
Oud 1 February 2009, 15:09
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Berichten: 26
Standaard

Instellingen>Algemeen>Reset>Reset Netwerk Instellingen al geprobeerd?
  #7  
Oud 1 February 2009, 15:27
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 10
Standaard

Heb ik gedaan, en dan zegt die weer:

Mobiele Datanetwerk Activeren niet mogelijk

Nog meer opties?

Greatz,

Diezelini
  #8  
Oud 1 February 2009, 15:39
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Waarom heb je niet gewoon een 'iPhone abonnement' genomen bij T-mobile, dan doet ie het meteen...
  #9  
Oud 1 February 2009, 15:40
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 10
Standaard

dat heb ik genomen...
  #10  
Oud 1 February 2009, 15:41
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Berichten: 26
Standaard

Hmm.. Had je die instellingen nou ook al geprobeerd? Bij APN?..
  #11  
Oud 1 February 2009, 15:44
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 10
Standaard

Oh, wacht, het is me gelukt

Ik had bij APN ingevuld:

APN: internet
Username: tmobile
Password: tmobile

maar het moest zijn:

APN: tmobile
Username: internet
Password: internet

Met vriendelijke Groeten,

Kai Bennink
  #12  
Oud 2 February 2009, 20:08
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2008
Berichten: 290
Standaard

Eeeuhm.... nee?

De naam van het APN (access point name) is inderdaad "internet"
De gebruikersnaam en wachtwoord mogen leeg blijven.
Gaat jouw iphone contract niet pas over een tijdje in (bij een verlenging) en heb je nu
geen internet bundel?

Ik zou voor de zekerheid even langs de winkel lopen of de KS bellen.

Overgens, de iphone werkt normaal altijd zo uit de doos, aangezien de instellingen van tmobile er standaard al in staan. Als jij op jouw iphone de mogelijkheid hebt om zelf een APN in te stellen is er toch iets raars aan de hand. Bel je niet bijvoorbeeld nog met je orange simkaart ofzo?
  #13  
Oud 2 February 2009, 21:43
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 10
Standaard

Neej,

ik heb vorige week gewoon een heel nieuw T-Mobile Abonnement afgesloten...

Raar is dan wel dat ik na die aanpassing van de APN ( btw, via de APN changer van Redirect ofzo) het 3G wel gewoon deed, en heb nu wel gewoon overal Internet access

Greatz,

Kai Bennink
  #14  
Oud 3 February 2009, 11:14
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2008
Berichten: 290
Standaard

Nouja zolang het werkt werkt het zou ik zeggen.
Wat wel vreemd is, de iphone zou automatisch de goede instellingen moeten ontvangen op het moment dat er een tmobile kaart in wordt gespot.

Anyway veel plezier ermee, slotje?
  #15  
Oud 11 April 2009, 19:15
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2008
Berichten: 1
Standaard

Hallo,

Helaas heb ik hetzelfde probleem. Ik heb geen router thuis maar een vaste verbinding. Ik kreeg vandaag een bericht in beeld (op mijn I-Phone) dat mijn buurvrouw een aanmaning genegeerd heeft en dat haar internet is afgesloten! Dus weet nu van wie ik altijd het draadloze netwerk had.

Ik heb het idee dat mijn instellingen ook niet goed staan. Heb ook een web n walk genomen maar pas sinds kort.

Maar goed, waar vul ik die APN gegevens in?? Kan het nergens vinden, wel VPN?
  #16  
Oud 20 October 2009, 16:33
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 March 2009
Berichten: 6
Standaard

Mmmmmm

Heb hier ook last van. Nergens een APN instelling te vinden.
Ik heb sinds gisteren een w&w bundel bij t mobile. daarna lijken die instellingen verdwenen te zijn. Als ik 3G aanzet zie ik dat niet in mn scherm...
internet is ook erg langzaam.

Iemand dit ook?
  #17  
Oud 20 October 2009, 16:46
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rockon! Bekijk bericht
Mmmmmm

Heb hier ook last van. Nergens een APN instelling te vinden.
Ik heb sinds gisteren een w&w bundel bij t mobile. daarna lijken die instellingen verdwenen te zijn. Als ik 3G aanzet zie ik dat niet in mn scherm...
internet is ook erg langzaam.

Iemand dit ook?
dit komt omdat je dan op het 'rondje' zit te surfen (GPRS) dat is de erg langzame internet blabla

maar om het kort te houden. Je hebt pas 3G wanner je in de regio van een 3G mast zit. Ik weet niet waar je woont? maar als je daar 3G hebt kun je pas 3G surfen dus het snelle internet.

Meestal is het zo dat je binnenhuis ( onderin ) niet van de 3G netwerk kunt genieten en pas bovenin of buiten.
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #18  
Oud 20 October 2009, 16:46
ℜuben's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2009
Berichten: 214
Standaard

Blijft toch vreemd allemaal. Zoals andere al stelden hoort internet via T-Mobile het gewoon te doen zonder instellingen. Ik had zelf al twee jaar een abo met Web'n'Walk toen ik mijn abo verlengde met een (bijna) gratis iPhone en die deed het ook gewoon direct. Geen officieel iPhone abonnement en toch gewoon werken. Nooit iets in hoeven stellen.
  #19  
Oud 20 October 2009, 16:53
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 March 2009
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kuotje Bekijk bericht
dit komt omdat je dan op het 'rondje' zit te surfen (GPRS) dat is de erg langzame internet blabla

maar om het kort te houden. Je hebt pas 3G wanner je in de regio van een 3G mast zit. Ik weet niet waar je woont? maar als je daar 3G hebt kun je pas 3G surfen dus het snelle internet.

Meestal is het zo dat je binnenhuis ( onderin ) niet van de 3G netwerk kunt genieten en pas bovenin of buiten.
Ah yes. Ik had me al even ingelezen en weet dat het rondje voor gprs staat.

Ik zit bijna in het centrum van Groningen.
Zou toch zeggen dat het daar zou moeten werken. Kennelijk geen 3G mast hiero dan. Tijd om naar Vodafone over te stappen lijkt me....? Of "delen" ze zo'n mast?

@Ruben.
Maar ik ik zou zweren dat ik de instelllingen wel had voordat T mobile W&W heeft toegevoegd aan mn abbo.
Kunnen ze dan spontaan verdwijnen?
Bij mn vriendin op Vodafone staan de settings er wel. Precies dezelfde telefoon en software. rara.
  #20  
Oud 20 October 2009, 17:01
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rockon! Bekijk bericht
Ah yes. Ik had me al even ingelezen en weet dat het rondje voor gprs staat.

Ik zit bijna in het centrum van Groningen.
Zou toch zeggen dat het daar zou moeten werken. Kennelijk geen 3G mast hiero dan. Tijd om naar Vodafone over te stappen lijkt me....? Of "delen" ze zo'n mast?

@Ruben.
Maar ik ik zou zweren dat ik de instelllingen wel had voordat T mobile W&W heeft toegevoegd aan mn abbo.
Kunnen ze dan spontaan verdwijnen?
Bij mn vriendin op Vodafone staan de settings er wel. Precies dezelfde telefoon en software. rara.
ik weet niet hoe het precies werkt met WnW abbo's maar daar zou je toch wel 3G moeten hebben. In midje centrum
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
web'n'walk Prima T-Mobile 5 22 December 2010 19:03
Web n walk... iRolf T-Mobile 1 18 August 2010 09:46
web'n'walk brandy T-Mobile 9 12 August 2010 12:50
Webn'Walk Standaard Arend01 iPhone algemeen 4 30 July 2010 10:47
web 'n' walk Plus robvdk T-Mobile 2 25 January 2010 20:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:51.