apn instellingen wijzigen

apn instellingen wijzigen discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Misschien ten overvloede. Maar sinds enkele dagen ben ik in het bezit van de iphone 3gs 16gb. Ik heb geen internet bij mijn abb. en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 July 2009, 21:01
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 17
Standaard apn instellingen wijzigen

Misschien ten overvloede. Maar sinds enkele dagen ben ik in het bezit van de iphone 3gs 16gb.
Ik heb geen internet bij mijn abb. en wil dus graag het mobiel data netwerk uitschakelen. Hoe kan ik dit voor elkaar krijgen.
Mijn telefoon is niet gejailbraked en is van tmobile.
Heb al gebeld met tmobile maar die geven aan dat het niet mogelijk is om het mobiel internet uit te schakelen. (vaag)

Ik wil wel gebruik kunnen blijven maken van de Wi-Fi functie maar geen mobiel internet ivm onverwachte hoge kosten.

Wie kan mij helpen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 July 2009, 22:26
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2008
Berichten: 290
Standaard

Onzin. Je kunt gewoon je internet laten blokkeren.

Als je me even je nummer pb't doe ik het morgenvroeg voor je.

Groeten
  #3  
Oud 8 July 2009, 22:34
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 17
Standaard

Mag me ook gewoon doorgeven waar ik het dit kan doen
  #4  
Oud 8 July 2009, 23:27
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Berichten: 1.061
Standaard

Volgens mij word het internet gewoon via het mobiele netwerk (dus waarmee je belt gedaan).
  #5  
Oud 9 July 2009, 12:56
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 17
Standaard

Ja en het mobiel netwerk wil ik uitschakelen omdat deze volgens mij constant verbinding heeft met het internet en dat wil ik niet.
Ik wil voor het internet alleen gebruik met Wi-Fi.
Nu heb ik op internet wel gezien dat je programma's kan downloaden op je iphone zodat je het uit kan zetten maar ik weet niet of dat mogelijk is op mijn toestel omdat deze niet gejailbraked is.
En wat als ik zo programma erop zet en in de toekomst wel mobiel wil internetten
  #6  
Oud 9 July 2009, 13:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 July 2009
Berichten: 18
Standaard

3G en dataroaming uitzetten.
  #7  
Oud 9 July 2009, 13:19
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 17
Standaard

Dat advies kreeg ik ook van tmobile en geprobeerd. maar vervolgens kan ik nog gewoon op internet via safari en weergegevens ophalen.
Er blijf ook een cirkel/rondje achter tmobile (linkerbovenhoek staan). Ik heb op het internet gelezen dat de telefoon dan een verbinding heeft (en dat wil ik dus niet)
  #8  
Oud 9 July 2009, 13:25
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 July 2009
Berichten: 18
Standaard

Jah het is logisch als je handmatig een applicatie start dat er dan data wordt uitgewisseld. Als er een rondje staat of 3G wilt enkel alleen zeggen dat het op dat moment de beschikbare verbinding treft, GRPS of 3G dus.
  #9  
Oud 9 July 2009, 13:29
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 17
Standaard

ja en die verbindingen wil ik dus uitschakelen en dat lukt me niet. Zijn hier programma's voor die ik op mijn iphone kan gebruiken. (is niet gejailbraked).
Bossprefs werkt hier dus niet
  #10  
Oud 9 July 2009, 13:42
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 July 2009
Berichten: 18
Standaard

Ik snap dat je het daarvoor ook wilt uitschakelen. Maar de Iphone biedt geen ingebouwde optie om een verbinding te accepteren zodra de gebruiker handmatig een toepassing start data verbruikt.

Het voordeel van de Iphone is echter wel dat er tegelijkertijd 1 programma kan openstaan waardoor je niet bang hoeft te zijn dat data wordt binnengehaald door een programma wat op de achtergrond draait. Op email na, maar dit is dan uitgeschakeld zodra 3G en dataroaming uitstaan.

Voor zover ik weet is dat je met Jailbreak geen optie hebt om internet volledig uit te schakelen is. Echter wel SBBSettings, een programma waarmee je ook Edge (GPRS) kunt uitzetten, maar dan kun je ook niet meer gebeld worden.

Dus de enigste oplossing in mijn ogen voor jouw probleem: 3G en dataroaming uitzetten en geen applicaties openen wanneer je niet in verbinding bent met Wi-Fi.
  #11  
Oud 9 July 2009, 14:25
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2008
Berichten: 80
Standaard

gewoon de apn wissen.
  #12  
Oud 10 July 2009, 00:19
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 2
Standaard

Hallo,
ik heb een iPhone 3gs en heb deze voor zien van een jailbrake. Nu wil ik mijn KPN(ik ga in augustus over naar t mobile) simkaart in m'n iPhone doen maar geen gebruik maken van internet alleen Wi-Fi. Dit omdat ik geen hoge kosten wil hebben Hoe kan ik dit oplossen? Want ik lees wel je apn veranderen maar ik heb geen idee hoe dat moet?

Alvast bedankt

Laatst gewijzigd door Jord van Dormalen; 10 July 2009 om 00:26.
  #13  
Oud 10 July 2009, 12:57
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mindblower008 Bekijk bericht
gewoon de apn wissen.
Maar waar kan ik deze wissen? ik kan deze niet vinden op mijn toestel
  #14  
Oud 10 July 2009, 13:00
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 July 2009
Berichten: 18
Standaard

Is niet mogelijk wanneer er een T-Mobile kaartje inzit...
  #15  
Oud 21 September 2009, 16:21
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2009
Berichten: 1
Standaard

ik ben deze tegengekomen

Disable EDGE/3G data on iPhone - iphonenodata.com - for free

heeft tot nog toe gewerkt voor mij.
Gr. Bart
  #16  
Oud 22 January 2010, 11:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2008
Berichten: 27
Standaard

Datzelfde probleem heb ik ook. Sinds augustus een tmobile abo. ik maak alleen gebruik van internet alleen op punten waar ik Wi-Fi verbinding heb. gprs/edge heb ik uitgezet via Bosprefs en SBSettings, maar nog steeds krijg ik belachelijk hoge rekeningen.
Wie weet hoe ik gprs compleet kan uitzetten?
  #17  
Oud 23 January 2010, 16:31
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2009
Berichten: 46
Standaard

Zijn er onder jullie ook nog die problemen hebben met het uitschakelen van Edge in SBsettings? Telkens als ik het uitschakel dan zie ik het wel rood worden maar mijn Data Ip adress komt even op N/A te staan maar dan nadien als ik safari open en google laad bijvoorbeeld dan komt deze pagina gewoon te voorschijn!
Als ik dan weer in SBsettings naar mijn DATA IP adres kijk dan is deze gewoon weer ingevuld...
Edge logo in SBsettings staat wel nog steeds Rood (uit dus)
ook als ik deze dan weer probeer op te zetten dan blijft die rood staan...

Ook merk ik dat mijn iphone om de minuut ofzo even gaat pollen (verbinding maakt met GSM mast) zonder dat er een bericht of gesprek binnen komt... dat ligt dus volgens mij aan het opvragen van data voor bijvoorbeeld MAIL of een ander APP
( dit merk je als je zo van die goedkope, al iets oudere boxen naast je pc hebt staan)

Push staat voor alle APP's uit en fetch en dergelijke staat ook gewoon op Handmatig...

Wel ondervindt ik ook dat blijkbaar alleen mensen met een gejailbraikte iphone hier last van hebben...

Soms krijg ik ook plots enkele mails binnen zonder dat ik ook maar een keer op de mail APP heb gedrukt... !
Ik dan zie ik ook soms dat deze plots tussen de processen staat, deze zet ik dan zo veel mogenlijk af maar komt
vaak terug zonder dat ik het oproep...

nog mensen met deze problemen?

Laatst gewijzigd door wim735; 23 January 2010 om 16:34.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
apn instellingen vodafone? nschip Vodafone 0 19 September 2010 16:58
Apn instellingen: Wanneer invullen? AeronNL Overige providers Nederland 9 13 August 2010 21:22
iPhone-abo in N97? APN-instellingen music_explosion iPhone algemeen 0 4 February 2010 18:55
APN Instellingen 2.2 Djabber T-Mobile 1 24 November 2008 18:19
APN bestand via Wi-Fi wijzigen Innemee Wi-Fi 2 21 July 2008 22:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:18.