Apn instellingen: Wanneer invullen?

Apn instellingen: Wanneer invullen? discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb al jaren een iPhone met verschillende providers, en ik heb nooit apn instellingen hoeven invullen. Toch lees ik regelmatig op het forum dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 August 2010, 21:31
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 371
Standaard Apn instellingen: Wanneer invullen?

Ik heb al jaren een iPhone met verschillende providers, en ik heb nooit apn instellingen hoeven invullen.
Toch lees ik regelmatig op het forum dat mensen dit invullen. Ik heb altijd gewoon internet gehad zonder deze gegevens, dus ik vroeg mij af wanneer dit dan wel moet worden ingevuld?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 August 2010, 10:11
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

instellingen - algemeen - netwerk - mobiel datanetwerk
  #3  
Oud 9 August 2010, 13:44
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 371
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
instellingen - algemeen - netwerk - mobiel datanetwerk
Thnx maar ik weet wel waar ik het kan invullen, maar mijn vraag is waarom je dit moet invullen aangezien internet zonder deze gegevens ook gewoon werkt?
  #4  
Oud 9 August 2010, 13:51
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Tja, bij sommige (zeer weinig blijkbaar) providers werkt het zonder iets in te vullen.
Waarom ze zoiets toepassen weet ik ook niet.
  #5  
Oud 12 August 2010, 18:22
jetgadget's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Berichten: 296
Standaard

grappig net mn iphone 4 gerestored en nu geen menu mobiel datanetwerk meer
wel stel tethering in..
is een amerikaanse iphone.. hoe heb ik dit de eerste keer ook alweer opgelost,.
want op een gegeven moment gewoon vodafone apn ingevoerd..
  #6  
Oud 12 August 2010, 19:52
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Volgens mij hoef je niks in te vullen als het de originele provider is.

Er was immers laatst een update van T-mobile speciaal voor de iPhone
__________________

  #7  
Oud 12 August 2010, 23:32
jetgadget's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Berichten: 296
Standaard

Ik heb vodafone en moet dus wel de APN gegevens invullen, voor mensen die dit probleem ook tegenkomen op hun amerikaanse iphone, niet schrikken, herstel netwerk instellingen en dan verdwijnt dat tethering menu en komt er mobiele data voor in de plaats....
na een reboot of 2 dan.. tenminste bij mij ;-)
  #8  
Oud 13 August 2010, 01:36
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2010
Berichten: 77
Standaard

hmm.. kan nergens mijn APN instellingen invullen op de amerikaanse iPhone. Rebooten heeft ook geen zin, nu al paar keer geprobeerd. Iemand idee hoe dit op te lossen?
  #9  
Oud 13 August 2010, 06:05
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

@AeronNL
Je moet het invullen, wanneer je geen verbinding kunt maken met het internet. Ik heb Ben, moet het dus wel invullen... (Ik krijg nu echter wel een foutmelding, maar ik maak daar zo een apart topic voor ergens @ iPhoneclub.)

@joost_
Unlockit - APN Changer for your iPhone

- Continue
- Custom APN
- Carrier: NL - Vodafone(prive) [< ik neem aan dat je prive hebt]
- Create profile
- Volg de rest van de stappen
  #10  
Oud 13 August 2010, 22:22
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2010
Berichten: 77
Standaard

Bedankt voor de tip Bubbly! Het is gelukt
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
apn instellingen vodafone? nschip Vodafone 0 19 September 2010 17:58
Wel of geen APN invullen? Mac-i iPad algemeen 11 29 July 2010 13:17
iPhone-abo in N97? APN-instellingen music_explosion iPhone algemeen 0 4 February 2010 19:55
apn instellingen wijzigen sjaak75 T-Mobile 16 23 January 2010 17:31
APN Instellingen 2.2 Djabber T-Mobile 1 24 November 2008 19:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:39.