Iphone 4 abonnement kosten?

Iphone 4 abonnement kosten? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal ik hem een iphone gekocht natuurlik met abonnement ik heb hem er gistere thuis ontvangen dus ik weet niet zo veel over de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 September 2010, 02:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2010
Berichten: 14
Standaard Iphone 4 abonnement kosten?

Hallo allemaal

ik hem een iphone gekocht natuurlik met abonnement

ik heb hem er gistere thuis ontvangen

dus ik weet niet zo veel over de fuctie's van iphone 4(ik had ook nooit iphone gehad)

en ik heb onbeperkt internet

mijn vraag is als ik 3G aanzet en dan op internet surft zou dat extra geld

kosten

en ik ben net op my tmobile geweest om bel status en zo te controlleren

maar daar voor moet ik eerste registreren


en als ik dat probeer krijg ik een fout melding dat mijn mobilnummer onbekend is op hun systeem

now ik hoor het graag

Mvg Ozzi

ik
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 September 2010, 13:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 August 2010
Berichten: 148
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ozzi Bekijk bericht
en ik ben net op my tmobile geweest om bel status en zo te controlleren

maar daar voor moet ik eerste registreren


en als ik dat probeer krijg ik een fout melding dat mijn mobilnummer onbekend is op hun systeem

now ik hoor het graag

Mvg Ozzi

ik
Klopt, duurt even een paar dagen, daarna wordt je nummer wel herkend en zie je je status. Loopt altijd flink achter hoor overigens, bij mij meestal 1 soms wel 2 dagen. Mijn simpele prepaidje bij Simyo is een stuk accurater met de bel/sms gegevens, daar mag TMobile wel eens een voorbeeld aan nemen, ze vragen er geld genoeg voor...

Voor je overige vragen zou ik zeggen, lees even goed de betreffende info van je abo en de handleiding van je iPhone door, daar staat het allemaal in.
  #3  
Oud 26 September 2010, 22:13
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

 Verplaatst naar: T-Mobile Hqfdqsfdsf
  #4  
Oud 30 September 2010, 09:33
McQ McQ is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2010
Berichten: 9
Standaard

met een internet abonnement kost het surfen op internet via 3g geen extra geld
  #5  
Oud 30 September 2010, 23:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 September 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dcl! Bekijk bericht
Klopt, duurt even een paar dagen, daarna wordt je nummer wel herkend en zie je je status. Loopt altijd flink achter hoor overigens, bij mij meestal 1 soms wel 2 dagen. Mijn simpele prepaidje bij Simyo is een stuk accurater met de bel/sms gegevens, daar mag TMobile wel eens een voorbeeld aan nemen, ze vragen er geld genoeg voor...

Voor je overige vragen zou ik zeggen, lees even goed de betreffende info van je abo en de handleiding van je iPhone door, daar staat het allemaal in.
Het hoort niet op deze discussie maar ik zie dat dcl simyo heeft en dat heb ik ook maar krijg geen netwerk beschikbaar. Kun je mij helpen met de instellingen?
  #6  
Oud 1 October 2010, 17:51
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 August 2010
Berichten: 148
Standaard

Sorry maar ik heb geen Simyo op mijn iPhone, maar op mijn back up Nokia (1600!). Primitief maar betrouwbaar. Ik kan je dus helaas niet helpen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mobiel Internet: extra kosten bij abonnement? played T-Mobile 4 23 February 2010 18:42
Hoge kosten internet door later ingaan abonnement lizzymickey T-Mobile 5 17 January 2010 14:21
3G dataverbruik bij verlenging Relax abonnement naar i-abonnement mac-fan T-Mobile 2 14 June 2009 21:49
Kosten iphone Dreamliner Archief 1 11 June 2008 14:31
Wi-Fi plus kosten abonnement didiersergei Archief 2 12 March 2008 13:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:47.