Data tarieven 4G

Data tarieven 4G discussie in Proximus forum; ( verdwijnt na registratie ) 4G mobile network - Belgacom Binnekort zal je een extra aboke ofzo moeten bijnemen wie 4G wil ontvangen via proximus op de iPhone 5 en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Proximus
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 November 2012, 17:34
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard Data tarieven 4G

4G mobile network - Belgacom

Binnekort zal je een extra aboke ofzo moeten bijnemen wie 4G wil ontvangen via proximus op de iPhone 5 en ander toestellen, beetje jammer maarja, tis een grote investering geweest voor deze, vooral beetje vervelend je op vele plaatsen je nog geen 4G hebt, daar dan veel geld voor betalen zie ik nie zitte.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 November 2012, 20:36
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Zulte, Belgi
Berichten: 174
Standaard

Inderdaag. Verwacht toch een redelijke extra. En als je er niet alle dagen van kan profiteren...

Howow
  #3  
Oud 5 November 2012, 13:23
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2012
Locatie: Leuven
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar psychoke225 Send a message via twitter to psychoke225
Standaard

is dit niet inbegrepen in generation connect?
  #4  
Oud 5 November 2012, 14:06
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Zulte, Belgi
Berichten: 174
Standaard

Lijkt op 't eerste zicht wel zo. Da zou wel super nieuws zijn!

Howow
  #5  
Oud 5 November 2012, 14:24
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 158
Standaard

Het is inbegrepen in GC, alleen werkt het bij mij (nog) niet? Is er een optie in de instellingen? Want ik zie er enkel een 3G schakelaar...
  #6  
Oud 5 November 2012, 14:26
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2010
Berichten: 225
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kubbie92 Bekijk bericht
Het is inbegrepen in GC, alleen werkt het bij mij (nog) niet? Is er een optie in de instellingen? Want ik zie er enkel een 3G schakelaar...
iPhone 5 is wel nodig.. is trouwens 1 van de eerste 4G phones
  #7  
Oud 5 November 2012, 14:29
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 158
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mike77 Bekijk bericht
iPhone 5 is wel nodig.. is trouwens 1 van de eerste 4G phones
Ja logisch... Ik ben gewoon te lui om mij op de pc aan te melden en in de profielen aan te passen welke iP ik heb.

Bij deze, heeft er iemand een idee? Of is het weer proximus die het niet heeft geactiveerd?
  #8  
Oud 5 November 2012, 15:24
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2010
Berichten: 225
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kubbie92 Bekijk bericht
Ja logisch... Ik ben gewoon te lui om mij op de pc aan te melden en in de profielen aan te passen welke iP ik heb.

Bij deze, heeft er iemand een idee? Of is het weer proximus die het niet heeft geactiveerd?
gewoon bellen "6000" en laten activeren denk ik...

en natuurlijk in 1 van de 4G-steden aanwezig zijn..

zit er trouwens een 4G-slider, zoals bij 3G, op de iPhone 5?

een hard leven zonder een iPhone( is verkocht en wachtende op de 5)


P.S. vorige post was niet bedoeld als belediging, maar soms zitten hier dummies op het forum...
  #9  
Oud 5 November 2012, 15:39
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 158
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mike77 Bekijk bericht
gewoon bellen "6000" en laten activeren denk ik...

en natuurlijk in 1 van de 4G-steden aanwezig zijn..

zit er trouwens een 4G-slider, zoals bij 3G, op de iPhone 5?

een hard leven zonder een iPhone( is verkocht en wachtende op de 5)


P.S. vorige post was niet bedoeld als belediging, maar soms zitten hier dummies op het forum...
Geen probleem, hoor.

On-topic: Ik zit idd in Antwerpen-stad en normaal zou het automatisch geactiveerd moeten zijn volgens hen...

Ik zie trouwens idd geen schuiver om aan of uit te zetten... Met 3G haal ik hier wel 7,9 mbps, dus ben benieuwd wat de 4G zal kunnen bereiken...

Edit: net naar 6000 gebeld en daar moeten uitleggen wat 4G is... Schandalig vind ik. De meneer was wel zeer vriendelijk en gaf eerlijk toe dat als ik exacte uitleg wil krijgen per locatie, dat ik dan best naar een winkel in de buurt ga...

Laatst gewijzigd door Kubbie92; 5 November 2012 om 15:59.
  #10  
Oud 5 November 2012, 16:22
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Zulte, Belgi
Berichten: 174
Standaard

in het artikel op de homepage staat iets dat Apple dat zou moeten activeren voor Proximus.
Ik veronderstel dat Proximus dus een nieuw providerinstellingenpakket moet laten goedkeuren of zo.

Howow
  #11  
Oud 5 November 2012, 16:50
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Idd, we gaan helaas nog wat moeten wachten, jammer en wie GC heeft krijgt gratis 4G inbegrepen, super.
  #12  
Oud 5 November 2012, 20:30
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Wat belgacom/proximus zegt klopt wat mij betreft langs geen kanten, ik las net dat iemand met Apple contact heeft opgenomen, Apple medewerker heeft gezegd het verhaaltje niet klopt van belgacom, Apple hoeft nikske te doen, tis gewoon proximus/belgacom die op de knop moet duwen om te activeren, echt een schande wat die doen.
  #13  
Oud 5 November 2012, 20:33
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 158
Standaard

Vandaag hoorde ik iemand op school vertellen dat je mss een andere instelling zal moeten gebruiken ipv internet.proximus.be. Vroeger bij base was dat ook geloof ik: wap.base.be en gprs.base.be maakte een groot verschil in edgegebruik. Iemand daar een idee over?
  #14  
Oud 5 November 2012, 21:25
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Nog niks van gehoord.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Tarieven 50% omhoog! Jacos T-Mobile 3 20 September 2012 15:19
tarieven radio sandermans Overige providers Nederland 4 28 November 2010 21:52
UITableView vullen met data uit Core Data entiteit MacShack Ontwikkelen voor iOS 2 16 February 2010 17:06
Mac Gecrashed, data weg, wel Iphone data beschikbaar Lop iPhone algemeen 2 12 January 2009 15:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:09.