activering van nanosim

activering van nanosim discussie in Proximus forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Hallo iedereen ben nieuw op deze site. (Sorry als ik iets fout doe/heb gedaan). Ik zit dus met het probleem met de activering van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Proximus
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 April 2014, 21:39
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 April 2014
Berichten: 2
Standaard activering van nanosim

Hallo,

Hallo iedereen ben nieuw op deze site. (Sorry als ik iets fout doe/heb gedaan).
Ik zit dus met het probleem met de activering van mijn nanosim.
Ik heb de Iphone 5S 32gb gekocht dezelfde dag ben ik naar de belgacom/proximus winkel gegaan en een microsim gevraagd. Dom van me had een nano nodig. Volgende ochtend teruggegaan en het probleem uitgelegd en direct een nieuwe gekregen. De meneer heeft kaartje erin gestopt en klaar. Hij zei wel dat de activering een uurtje kon duren vanwege vertraging.
Ongeduldig dat ik was zette ik vijf minuutjes later mijn Iphone aan en kreeg de melding dat mijn simkaart vergrendeld was.
Ik geef mijn code en de kaart was ontgrendeld.
Ik zie dat ik geen service heb.
Ik zet mijn gsm uit en elf uur later zet ik hem terug aan, nog steeds geen service :confuser: (Ik krijg wel dezelfde melding van de vergrendelde simkaart)


Dus is er iets met mijn Iphone of ligt het bij de mensen van Proximus? (Heb geen abonnement als dat uitmaakt).
Of kan het zijn dat ik echt twee dagen ofzo moet wachten?

Alvast bedankt.

mvg Aron
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 April 2014, 21:45
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Misschien duurt het wat langer omdat je je vergist had van sim kaart? Dat ze eerst de ene moeten deactiveren en dan pas de andere activeren?

Is maar een ideetje.
  #3  
Oud 2 April 2014, 21:49
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 April 2014
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Techfreak Bekijk bericht
Misschien duurt het wat langer omdat je je vergist had van sim kaart? Dat ze eerst de ene moeten deactiveren en dan pas de andere activeren?

Is maar een ideetje.
hmm dat kan wel zijn nog niet over nagedacht.
Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Laat jullie nog zeker iets weten!

mvg
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone en nanosim verstrekking. zxcvbnm Vodafone 2 18 November 2012 21:12
NANOsim kaart Silty iPhone algemeen 1 21 September 2012 14:49
Lenen van nanosim cutter borgqueenx iPhone algemeen 33 20 September 2012 13:06
Nanosim joostbaerveldt iPhone algemeen 1 13 September 2012 14:23
Activering Iphone ' Wachten op activering. Dit kan even duren' melding fruitella T-Mobile 5 21 January 2009 06:42

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:19.