TV Vlaanderen en internet

TV Vlaanderen en internet discussie in Proximus forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een (TV-)abonnement bij TV Vlaanderen. Zou nu willen uitbreiden naar TV Vlaanderen All in One (dus TV, internet en bellen). Voor internet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Proximus
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 November 2015, 00:05
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2015
Berichten: 2
Standaard TV Vlaanderen en internet

Hallo,
Ik heb een (TV-)abonnement bij TV Vlaanderen.
Zou nu willen uitbreiden naar TV Vlaanderen All in One (dus TV, internet en bellen). Voor internet en bellen wordt Proximus/kabel gebruikt.
Mijn vraag : heeft iemand ervaring hiermee ? Of ervaring met internet en Proximus ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 November 2015, 15:33
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Guido46 Bekijk bericht
Hallo,
Ik heb een (TV-)abonnement bij TV Vlaanderen.
Zou nu willen uitbreiden naar TV Vlaanderen All in One (dus TV, internet en bellen). Voor internet en bellen wordt Proximus/kabel gebruikt.
Mijn vraag : heeft iemand ervaring hiermee ? Of ervaring met internet en Proximus ?
Bekijk eerst eens wat je max snelheid zal zijn bij proximus.
Normaal kan je dat wel testen via hunne site.

Ik heb proximus; de eerste 3 weken had ik een zeer lage snelheid van rond de 20-27mpbs download. In de ong 4de week had ik ong 57-63 mbps download.

Het internet heeft voor zover ik weet nu 1 keer voor ong 20min platgelegen en ik heb proximus nu ong een 4 tal maand dus valt nog al bij al goed mee.
De tv was 1 keertje weggevallen voor ong 2-5minuten.

Tis ook niet perfect ze maarja, met telenet gebeurt dit ook.
  #3  
Oud 30 November 2015, 20:17
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2015
Berichten: 2
Standaard

Bedankt voor je reactie.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mobiel Internetsites in Vlaanderen mdotsites iPhone Apps 7 10 April 2011 10:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:12.