Edge via tmf proximus abonement

Edge via tmf proximus abonement discussie in Proximus forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey ik heb zojuist een nieuw abonementje genomen bij tmf was promo: 10Ä per maand voor 1000sms's en 1h bel tegoed en 15 gratis vodafoon ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Proximus
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 January 2008, 15:02
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Berichten: 4
Standaard Edge via tmf proximus abonement

Hey ik heb zojuist een nieuw abonementje genomen bij tmf was promo:
10Ä per maand voor 1000sms's en 1h bel tegoed en 15 gratis vodafoon live sessie
had vroeger pre-paid
nu is de vraag telt edge ook mee als vodafoon live ?? verkoper in winkel zegt van wel
nu die 15 sessies zijn telkens 1h niet 15h maar elkens per vebinding 1h
nu heb ik gezien als bv iets installeer met de installer duurt 10sec terug keer naar summerboard hij die sessie afsluit dus als ik 1min later weer iets installeer rekent hij een nieuwe sessie aan
Nu zou ik willen weten als ik niks kan instellen of veranderen zodat ik 1h online blijf en er niet steeds een nieuwe sessie wordt afgetrokken zodat ik toch maximaal van da 1h kan genieten ??
alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 February 2008, 14:37
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Lommel (BelgiŽ)
Berichten: 573
Standaard

1. Proximus heeft geen EDGE. Enkel GPRS. Maakt geen verschil, werkt ook, enkel trager.
2. Vodafone Live sessies zijn enkel "bezoekjes" van maximum 1 uur per sessie aan het VODAFONE LIVE PORTAAL. Zodra je daar buiten gaat, naar Google of zo bijvoorbeeld, kost het je extra geld per minuut/Kb (kan je zelf instellen bij klantendienst)
Dus verkoper had het fout.
  #3  
Oud 9 April 2008, 19:41
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 8
Standaard

Ik denk trouwens dat je MTV-generation bedoelt i.p.v. tmf, want tmf blijft pre-paid en geeft geen vodafonesessies...
  #4  
Oud 9 April 2008, 20:34
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 April 2008
Berichten: 74
Standaard

Ik ga morgen eens binnenspringen bij Proximus en vragen wat allemaal mogelijk is...

Ik post hier dan wel de tarieven etc;-)
  #5  
Oud 10 April 2008, 09:16
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Lommel (BelgiŽ)
Berichten: 573
Standaard

Je hoeft toch geen tarieven te posten hier? Kijk gewoon op Proximus Homepage. Daar staat alles lekker overzichtelijk op. En alleen bij proximus binnenspringen heeft niet veel nut. Ik heb een paar jaren in de telecom (Belcompany) gewerkt, en wij raadden de klant ook enkel die provider met de beste incentives (verkoopswedstrijden) aan. Elke verkoper krijgt een commissie/beloning per aantal verkochte abonnementen.
Lees gewoon rustig zelf eens de sites door van de drie grootste providers in BelgiŽ/Nederland, en ga dan pas met verkopers praten. Die lullen toch maar wat uit hun nek. Ik kan het weten! LOL!
  #6  
Oud 17 April 2008, 22:21
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Locatie: Zoutleeuw - BelgiŽ
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cancunlover Bekijk bericht
1. Proximus heeft geen EDGE. Enkel GPRS. Maakt geen verschil, werkt ook, enkel trager.
Klopt niet helemaal, om exact te zijn heeft Proximus 4.3% dekking op EDGE, verwaarloosbaar dus
  #7  
Oud 18 April 2008, 09:12
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Lommel (BelgiŽ)
Berichten: 573
Standaard

Inderdaad, zoals je zelf zegt: VERWAARLOOSBAAR! Bedankt voor de inbreng, brilsmurf...
  #8  
Oud 20 April 2008, 09:25
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Locatie: Zoutleeuw - BelgiŽ
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cancunlover Bekijk bericht
Inderdaad, zoals je zelf zegt: VERWAARLOOSBAAR! Bedankt voor de inbreng, brilsmurf...
Kijk als je informatie geeft op een publiek medium kun je maar beter de juiste geven ... of moest ik dit lezen met een vergeten ?
  #9  
Oud 21 April 2008, 09:12
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Lommel (BelgiŽ)
Berichten: 573
Standaard

Nee... Je hebt het juist gelezen...
  #10  
Oud 25 April 2008, 10:47
» iPhone US 16GB [FW: 1.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 7
Standaard Mobistar versus Proximus via EDGE

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cancunlover Bekijk bericht
1. Proximus heeft geen EDGE. Enkel GPRS. Maakt geen verschil, werkt ook, enkel trager.
2. Vodafone Live sessies zijn enkel "bezoekjes" van maximum 1 uur per sessie aan het VODAFONE LIVE PORTAAL. Zodra je daar buiten gaat, naar Google of zo bijvoorbeeld, kost het je extra geld per minuut/Kb (kan je zelf instellen bij klantendienst)
Dus verkoper had het fout.

Proximus: Inderdaad....zelfs onwerkbaar, enerverend TRAAG!!!
Pfff...Is het waar dat mobistar op dat vlak een stuk sneller is?

Grtz
Rene
  #11  
Oud 25 April 2008, 10:58
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Lommel (BelgiŽ)
Berichten: 573
Standaard

Mobistar is MEESTAL sneller ja. Die hebben nog wel EDGE. Verwacht natuurlijk geen gigantische verschillen, maar toen ik mijn mail nog met Mobistar checkte, was mijn iPhone toch sneller. Dus als je niet gebonden bent aan Proximus, denk er eens over na om over te schakelen naar Mobistar, of Base, want die hebben een heel aantrekkelijk data-pakket!
  #12  
Oud 25 April 2008, 18:39
» iPhone US 16GB [FW: 1.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cancunlover Bekijk bericht
Mobistar is MEESTAL sneller ja. Die hebben nog wel EDGE. Verwacht natuurlijk geen gigantische verschillen, maar toen ik mijn mail nog met Mobistar checkte, was mijn iPhone toch sneller. Dus als je niet gebonden bent aan Proximus, denk er eens over na om over te schakelen naar Mobistar, of Base, want die hebben een heel aantrekkelijk data-pakket!
Ik zal eens vergelijken...bedankt voor de info!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Verzekering + einde abonement mdl iPhone algemeen 2 3 August 2010 15:38
BelgiŽ: EDGE bij proximus stekke Overige providers BelgiŽ 9 11 August 2008 21:55
BelgiŽ: Proximus Mobile Tv met EDGE Michaelhu Overige providers BelgiŽ 2 12 April 2008 15:40
GPRS/EDGE Proximus apoZ Proximus 2 19 March 2008 08:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:06.