EDGE bij proximus

EDGE bij proximus discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Heb enkele vraagjes, Ik heb mijn Iphone 3g geactiveerd met mijn Mobistar Simkaart in het begin. maar daar steekt nu al 1.5 week mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 August 2008, 17:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Locatie: Belgie,Turnhout
Berichten: 33
Stuur een bericht via Skype™ naar stekke Send a message via twitter to stekke
Standaard EDGE bij proximus

Hoi,
Heb enkele vraagjes,
Ik heb mijn Iphone 3g geactiveerd met mijn Mobistar Simkaart in het begin.
maar daar steekt nu al 1.5 week mijn Proximus simkaart in, wat mij opviel was dus dat ik enkel via GPRS en 3G data binne krijg.
Het logo van EDGE is tog die "E"? zo ja die zie ik nooit bij proximus , wel bij mobistar, komt dat doordat ik mijn iphone met mobistar heb geactiveerd of gewoon aan proximus zelf?

als ik het mis heb leg me dan aub even uit wat logo wat betekend ,
MVG Stef
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 August 2008, 17:10
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

De 'E' is inderdaad van EDGE. Zie je helemaal niks bij proximus?
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 6 August 2008, 18:37
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Locatie: Belgie,Turnhout
Berichten: 33
Stuur een bericht via Skype™ naar stekke Send a message via twitter to stekke
Standaard

Soms 3G , en voor de rest zo een vierkantje..

Bij mobistar had ik constand E of 3G
  #4  
Oud 7 August 2008, 08:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Locatie: Leuven
Berichten: 25
Standaard

Proximus heeft geen EDGE, alleen Base en Mobistar
  #5  
Oud 7 August 2008, 08:42
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brecht Bekijk bericht
Proximus heeft geen EDGE, alleen Base en Mobistar
Deze ga ik tegenspreken , wanneer ik naar de ardennen ga dan ik heb edge bij proximus. Dan staat er een E op.
  #6  
Oud 7 August 2008, 11:16
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Locatie: Belgie,Turnhout
Berichten: 33
Stuur een bericht via Skype™ naar stekke Send a message via twitter to stekke
Standaard

Dus als ik het goed begrijp? , heeft proximus hier in de kempen gewoon geen EDGE ontvangst? , maar wel in de ardennen bijvoorbeeld?
ben even naar de proximus website gaan kijken. En dat leek me wel duidenlijk
Turnhout valt onder 3G (toch heb ik het maar soms)
http://img522.imageshack.us/img522/1853/qsdwg7.jpg
  #7  
Oud 7 August 2008, 12:08
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Snap het ook niet goed.
Dus overal waar 3G dekking is kan je niet terugvallen op EDGE, maar gaat hij meteen over naar GPRS?
Ik woon op 20km van Brussel en zit dus met 3G bereik (ging ook vlot met mijn nokia)
Dan zou ik (logisch gezien) toch gebruik moeten kunnen maken van EDGE (aangezien ik geen 3G heb).

Of zie ik het nu allemaal verkeerd?
  #8  
Oud 7 August 2008, 12:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Locatie: Belgie,Turnhout
Berichten: 33
Stuur een bericht via Skype™ naar stekke Send a message via twitter to stekke
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Snap het ook niet goed.
Dus overal waar 3G dekking is kan je niet terugvallen op EDGE, maar gaat hij meteen over naar GPRS?
?


Dat klopt (als ik me niet vergis) vind het ook maar raar
  #9  
Oud 7 August 2008, 21:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Locatie: Leuven
Berichten: 25
Standaard

Dat is dus wat ik bedoel met: Proximus heeft geen EDGE. Mobistar heeft naast een 3G-netwerk ook een EDGE netwerk (voor toestellen die enkel EDGE ondersteuenen bv), Base heeft dat ook. Proximus niet (volgens mij, en ben daar vrij zeker van)
  #10  
Oud 11 August 2008, 20:55
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 May 2008
Locatie: Prov. Antwerpen
Berichten: 67
Standaard

Proximus heeft wel Edge, maar enkel op bepaalde locaties, zoals je op de afbeelding kan zien in de link van "stekke".
Ik heb dit kunnen ondervinden wanneer ik dicht tegen de Nederlandse grens was, namelijk in Wortel (Hoogstraten). Er kwam toen bij mij een "E" te staan.
In de regio Tunhout val ik dan weer op GPRS.
Ik had ook verwacht dat je over Edge zou kunnen beschikken in zone's waar 3G bereik is maar je gsm niet over 3G beschikt zoals mijn iPhone.
Blijkbaar heeft Proximus EDGE afgevoerd, uitgeschakeld of afgebroken in de zone's die reeds over 3G beschikken.
__________________
Al meer dan 20 jaar Mac gebruiker en nog steeds tevreden.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mobiel internet bij Proximus CharlieCharlo Proximus 2 2 July 2009 00:49
BelgiŽ: Kosten Proximus bij push marv Overige providers BelgiŽ 3 13 July 2008 12:00
Edge via tmf proximus abonement roaldvdbz Proximus 11 25 April 2008 17:39
BelgiŽ: Proximus Mobile Tv met EDGE Michaelhu Overige providers BelgiŽ 2 12 April 2008 14:40
GPRS/EDGE Proximus apoZ Proximus 2 19 March 2008 07:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:19.