mobile internet Proximus

mobile internet Proximus discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey Op vorige GSM (Sony Ericsson) had ik via Proximus Mobile internet. Nu op de iphone werkt Wifi perfect, ook telenet hotspots voor zover ze ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 21 April 2008, 10:06
» iPhone US 16GB [FW: 1.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 7
Standaard mobile internet Proximus

Hey
Op vorige GSM (Sony Ericsson) had ik via Proximus Mobile internet. Nu op de iphone werkt Wi-Fi perfect, ook telenet hotspots voor zover ze bereikbaar zijn. Maar zou ik via edge ook die Proximus Mobile internet kunnen gebruiken? Proximus zal me daar niet bij helpen, want die ondersteunen (helpdesk) enkel telefoons die ze in hun eigen shop verkopen, geen andere....
Heel dikke mercie!
Reneke
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 April 2008, 10:15
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

bij apn: internet.proximus.be invullen.
gebruikernaam en wachtwoord moet je niets invullen.

Had je ook gewoon op het forum kunnen vinden.
  #3  
Oud 21 April 2008, 15:58
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Aalst, BelgiŽ
Berichten: 227
Standaard

Weet iemand dit: wanneer je een bundel neemt vant 50mb voor 15Ä rekent Proximus dan direct 100kb dataverbruik per connectie ook al verbruik je maar 2kb?
  #4  
Oud 21 April 2008, 18:47
» iPhone US 16GB [FW: 1.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 7
Standaard

Eens proberen seh....

Bedankt alvast!!!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
bij apn: internet.proximus.be invullen.
gebruikernaam en wachtwoord moet je niets invullen.

Had je ook gewoon op het forum kunnen vinden.
  #5  
Oud 26 April 2008, 19:45
» iPhone US 4GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Berichten: 3
Standaard

waarom krijg ik edge- gprs niet werkend ?alles geprobeerd ,instellingen voor proximuswerken op mijn oude telefoon ,setting staan juist ,heb groen vierkantje voor gprs maar Bossprefs zegt (N/A) ,opnieuw jailbreaken ? maar alles werkt normaal Wi-Fi,BLUETOOTH enz ,dus HELP,HELP!
  #6  
Oud 26 April 2008, 20:18
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Aalst, BelgiŽ
Berichten: 227
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door appeltjeschillen Bekijk bericht
waarom krijg ik edge- gprs niet werkend ?alles geprobeerd ,instellingen voor proximuswerken op mijn oude telefoon ,setting staan juist ,heb groen vierkantje voor gprs maar Bossprefs zegt (N/A) ,opnieuw jailbreaken ? maar alles werkt normaal Wi-Fi,BLUETOOTH enz ,dus HELP,HELP!
Gewoon internet.proximus.be bij apn en het zou moeten werken. Probeer het eens met Wi-Fi uitgeschakeld.
  #7  
Oud 26 April 2008, 20:37
» iPhone US 4GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Berichten: 3
Unhappy geen gprs

instellingen ,zelfde als mijn oude telefoon,internet.proximus.be,alles geprobeerd,zonder Wi-Fi ,reset van de netwerkinstellingen,met Bossperfs uitzetten en weer aan,alles dus
  #8  
Oud 26 April 2008, 20:54
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Locatie: lanaken belgie
Berichten: 100
Standaard mobile internet proximus

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kdhoe Bekijk bericht
Weet iemand dit: wanneer je een bundel neemt vant 50mb voor 15Ä rekent Proximus dan direct 100kb dataverbruik per connectie ook al verbruik je maar 2kb?
Bij een abonnement van 15 euro / 50MB wordt uitsluitend het datagebruik berekend, dus niet het leggen van de connectie. Wi-Fi verbruik valt hier uiteraard ook buiten

gr. T.
  #9  
Oud 27 April 2008, 15:34
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Berichten: 40
Standaard

is dit 15euro per maand dan?kan je dit ook gebruiken in buiteland of niet?
  #10  
Oud 27 April 2008, 15:40
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Locatie: lanaken belgie
Berichten: 100
Standaard

Dit is 15 euro/maand en is ook geldig voor gebruik in buitenland MAAR !!!!!
de buitenlandse provider gaat ook kosten rekenen. Deze kosten zijn per land en per provider verschillend!!! Dus beter niet en dus de GPRS uitzetten in buitenland
\
succes
gr. Toontje
  #11  
Oud 27 April 2008, 16:10
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Berichten: 40
Standaard

ok bedankt!
  #12  
Oud 28 April 2008, 16:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 37
Standaard

Als je Edge inschakkeld bij de iPhone gaat hij die dan altijd gebruiken als je geen bereik hebt op uw Wi-Fi?

Want anders kunnen de kosten wel serieus oplopen...
  #13  
Oud 28 April 2008, 17:07
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Locatie: lanaken belgie
Berichten: 100
Standaard

als edge ingeschakeld is zal hij altijd gebruiken als je er gebruik van maakt.
Daarom is het wenselijk mail downloaden op handmatig te zetten. De rest heb je zelf in de hand. Het is alleen internet die geld kost (ook Itunes enz.)

In BELGIE is het zo, dat als je geen abonnement hebt je per keer minimaal 50 eurocent kwijt bent. Dat loopt heel snel op!!! Bij abo 15 euro voor 50 MB kom je wel uit als je daarnaast veel Wi-Fi kunt gebruiken.

gr. T
  #14  
Oud 8 June 2008, 09:40
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 May 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 50
Standaard

Bedankt voor de tip Bomans. Gewoon de APN invullen is inderdaad voldoende
  #15  
Oud 14 June 2008, 07:23
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Locatie: Zoutleeuw - BelgiŽ
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door toontje Bekijk bericht
Bij een abonnement van 15 euro / 50MB wordt uitsluitend het datagebruik berekend, dus niet het leggen van de connectie. Wi-Fi verbruik valt hier uiteraard ook buiten

gr. T.
Er wordt bij zo'n abbo inderdaad NIET gerekend per connectie maar Proximus rekent wel 100KB per connectie aan, ongeacht je iets verstuurd !!
Dus als je veel connecties per dag hebt dan kan het zijn dat je ondanks laag verbruik je toch over je maandelijks volume raakt.
(vb 20con/dag = 2MB * 30 = 60 MB, dit zonder effectief iets te verbruiken)

Ikzelf heb het aan de lijve ondervonden. Gelukkig heb ik een bedrijfsabbo maar toch.
Op de Proximus helpdesk weten ze natuurlijk van niks, op de facturatiedienst blijkbaar wel .... oneerlijke praktijken zeg ik.
  #16  
Oud 14 June 2008, 11:40
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HyperTech Bekijk bericht
Er wordt bij zo'n abbo inderdaad NIET gerekend per connectie maar Proximus rekent wel 100KB per connectie aan, ongeacht je iets verstuurd !!
Dus als je veel connecties per dag hebt dan kan het zijn dat je ondanks laag verbruik je toch over je maandelijks volume raakt.
(vb 20con/dag = 2MB * 30 = 60 MB, dit zonder effectief iets te verbruiken)

Ikzelf heb het aan de lijve ondervonden. Gelukkig heb ik een bedrijfsabbo maar toch.
Op de Proximus helpdesk weten ze natuurlijk van niks, op de facturatiedienst blijkbaar wel .... oneerlijke praktijken zeg ik.
Bij werkt het toch anders. Mijn gprs staat altijd aan. Maar mijn teller van mijn verbruiksmeter gaat alleen omhoog als ik gebruik maak van gprs. Voor de rest blijft hij mooi staan.
Voor sommige maanden heb ik maar een verbruik van 35MB!
  #17  
Oud 14 June 2008, 12:39
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Locatie: Zoutleeuw - BelgiŽ
Berichten: 21
Standaard

Mijn (slechte) ervaring heb ik wel opgedaan met mijn SE P1i, die verbrak telkens de 3G verbinding.
Ik krijg op geen enkel forum een deftige uitleg of de iPhone dat wel of niet doet. Wat ik wel kan zien is dat ik heel vaak een ander IP-adres heb via GPRS/EDGE, dus lijkt het mij ook dat ie de verbinding na een tijdje inactiviteit dicht gooit.

Vorige maand serieus opgelet en toen ben ik niet over mijn limiet geweest, deze maand de iPhone eens zijn ding laten doen, vanaf de 18e weten we meer.
  #18  
Oud 14 June 2008, 12:39
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Locatie: Zoutleeuw - BelgiŽ
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Bij werkt het toch anders. Mijn gprs staat altijd aan. Maar mijn teller van mijn verbruiksmeter gaat alleen omhoog als ik gebruik maak van gprs. Voor de rest blijft hij mooi staan.
Voor sommige maanden heb ik maar een verbruik van 35MB!
35MB op je iPhone, en op je factuur? (bij Proximus ?)
  #19  
Oud 14 June 2008, 13:02
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

volume in KB: 31.400
niks extra moeten bijbetalen. Gewoon de €15 per maand.
  #20  
Oud 14 June 2008, 13:44
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Ik heb deze formule maar vraag mij af hoe ik dit kan instellen op mijn iphone.
Iemand een idee?Er staat wel op op uw laptp. Maar deze werkte op mijn nokia. Zonder speiciale instellingen te moeten invoeren.

Op uw laptop - Overal mobiel internet
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
1 maand gratis internet via proximus tom3tom Overige providers Nederland 1 12 August 2010 12:48
BelgiŽ: Proximus mobile internet CharlieCharlo Overige providers BelgiŽ 1 20 October 2009 08:47
BelgiŽ: Proximus - mobile internet abbo lodevs Overige providers BelgiŽ 40 14 July 2009 18:50
Mobiel internet bij Proximus CharlieCharlo Proximus 2 2 July 2009 00:49
Internet met proximus crunch Archief 3 17 February 2008 13:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:06.