Proximus - mobile internet abbo

Proximus - mobile internet abbo discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, ik heb een abbonnement afgesloten bij proximus voor een databundle van 50 mb. Nu ik heb alles perfect ingesteld zoals ze vermelden op hun ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 20 October 2008, 18:00
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Berichten: 108
Standaard Proximus - mobile internet abbo

Hey,

ik heb een abbonnement afgesloten bij proximus voor een databundle van 50 mb. Nu ik heb alles perfect ingesteld zoals ze vermelden op hun site. Maar toch kan ik nog steeds niet op internet.

Ik belde deze middag naar de dienst en hebben alles gecontroleerd (kwestie dat er geen blokkeringen waren ofzo) Bij proximus en bij mijn instellingen was alles in orde. Hierop zeiden ze me dat het mss ligt aan mijn simkaart die van het jaar 2000 was en mss niet goed meer werkte of dat het mss aan men iphone zelf ligt. Omdat mijn IMEI nr begint met 11 en normaal gezien moet een gsm in belgie met 35 beginnen. Aangezien ik mijn iphone in een mobistar center heb gekocht lijkt me dit toch niet te kunnen. Dus ik naar de proximus winkel om een andere simkaart te halen en te activeren. Nu blijkt dat het ook daar niet aan ligt. Dus de enigste mogenlijkheid is dat mobistar center iphones geÔmporteerd heeft en die dan unlockt heeft maar de 3G dienst niet.

Kan dit kloppen of heeft er iemand dezelfde ervaring? Misschien hebben jullie wel een oplossing?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 October 2008, 18:52
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Ik heb ook proximus met een 2gb abo elke maand en alles werkt. Je moet wel de settings goed zetten en dat is internet.proximus.be

Dit doe je onder instellingen / algemeen / netwerk.
Paswoord of login hoef je niet in te vullen.

Laatst gewijzigd door macfreaker; 20 October 2008 om 18:56.
  #3  
Oud 20 October 2008, 18:54
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Berichten: 108
Standaard

ik heb een 3G abo en men settings staan goed. Deze werden meermaal gereset en opnieuw correct ingesteld. Er werd zelfs via proximus gekeken of er niks werd afgeblokt qua signalen
  #4  
Oud 20 October 2008, 18:57
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Een reset brengt ook geen oplossing ?? home en powerknop induwen tot deze uitgaat en dan terug aanzetten !!!
  #5  
Oud 20 October 2008, 18:59
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Berichten: 108
Standaard

alles is al gebeurd :s volgens mij ligt het inderdaad aan dat gedoe van die imei nr en dan niet goed unlocked door mobi center
  #6  
Oud 24 October 2008, 17:29
Bordyl's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Opwijk - BelgiŽ
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Bordyl Stuur een bericht via Skype™ naar Bordyl Send a message via twitter to Bordyl
Standaard

Vraag: kan je met een iphone ook proximus hebben?
  #7  
Oud 25 October 2008, 11:56
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Met een Belgische iPhone kan je elke provider gebruiken.
  #8  
Oud 28 October 2008, 00:18
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Berichten: 127
Standaard

mijn iphone werkt perfect met internet, maar het is wel duur en die databundle van 50mb geldt niet voor echte html pagina's want dan rekent hij apart €0,25/min aan.

Je moet gewoon als apn: internet.proximus.be instellen, en dan zou hij moeten werken. Het zal wss aan je simkaart of proximus liggen, want het werkt bij al mijn maten.
  #9  
Oud 28 October 2008, 12:55
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Berichten: 108
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Belgicanofl Bekijk bericht
mijn iphone werkt perfect met internet, maar het is wel duur en die databundle van 50mb geldt niet voor echte html pagina's want dan rekent hij apart Ä0,25/min aan.

Je moet gewoon als apn: internet.proximus.be instellen, en dan zou hij moeten werken. Het zal wss aan je simkaart of proximus liggen, want het werkt bij al mijn maten.
Wat moet ik dan doen? Eerst hadden ze mij een urenpakket aangesmeerd maar via de klantendienst zeiden ze dat dit beter is. Het is ondertussen al opgelost ... Ik geraak al op 3g
  #10  
Oud 28 October 2008, 16:31
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Berichten: 127
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lodevs Bekijk bericht
Wat moet ik dan doen? Eerst hadden ze mij een urenpakket aangesmeerd maar via de klantendienst zeiden ze dat dit beter is. Het is ondertussen al opgelost ... Ik geraak al op 3g
Urenpakket is wel goed, maarja dat komt je wel duurder uit als je over je uren bent.

Nuja ik werk bij proximus zelf, dus ik heb gewoon een smile together 55 abbo in combinatie met no limit (2gb = +-Ä35); in totaal zit ik dan rond de Ä90/maand.

Maar volgend jaar komen er betere mobiele internet plannen, die wss veel goedkoper gaan worden.
  #11  
Oud 28 October 2008, 23:20
joppe's schermafbeelding
» iPod touch 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2008
Locatie: Linden, BelgiŽ
Berichten: 152
Standaard

Ik kan perfect op GPRS met men iPhone 1G,
Ik moest gwn de instellingen invullen en het werkte
  #12  
Oud 12 November 2008, 11:57
yvesdeclercq's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 October 2008
Berichten: 37
Standaard

Hallo, mijn allereerste post hier.
Ik ben ook een Belg en heb de Iphone 3g met proximus abbo. Ik heb geen mobiel dataplan afgesloten maar heb vorige maand een factuur gekregen van om en bij de 100€ voor mijn verbruik. Dus zonder dataplan schandalig duur want veel heb ikn iet gedaan. Nu is mijn vraag, iemand enig idee wat het beste plan is bij proximus? Het enigste wat ik doe is af en toe eens google maps gebruiken, eens het weer checken, shazam eens gebruiken, de kleine apps die af en toe eens gebruik maken van internet (ad's) en dergelijke. Surfen doe ik er practisch nooit mee, of thuis over Wi-Fi waar ik ook de cydia progs en zo mee afhaal. Dus ik heb geen flauw idee wat men verbruik zou zijn per maand. Iemand een idee?
Thx Yves de Belg
  #13  
Oud 12 November 2008, 13:05
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Je kan een dataplan nemen van 200mb bij proximus. Valt mee van prijs denk ik.Ik heb ťťn van 2Gb en die kost om en bij de 25€. Kijk anders eens op de site van proximus.
  #14  
Oud 12 November 2008, 13:12
yvesdeclercq's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 October 2008
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Je kan een dataplan nemen van 200mb bij proximus. Valt mee van prijs denk ik.Ik heb ťťn van 2Gb en die kost om en bij de 25Ä. Kijk anders eens op de site van proximus.
yep is 20 Ä voor 200mb maar dnek niet dat ik zoveel nodig heb, dus mss geld in het water. En 50mb is dan 15Ä voor 1/4 van het volume. Go figure
  #15  
Oud 14 November 2008, 19:53
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 November 2008
Berichten: 13
Standaard 3G en Proximus Internet

Beste,

Ik ben totaal nieuw in de wereld van Iphone.
Hierbij enkele vragen.

1) Ik wens enkel en alleen internet te gebruiken op momenten wanneer ik het wens. Kan ik dit uitschakelen dmv 3G AAN/UIT?

2) Ik heb aanpassingen gedaan Mobiel Datanetwerk en heb hier internet.proximus.be gezet. Doch heb ik steeds een internet verbinding zelfs als ik 3G UIT zet.

Graag info. Alvast bedankt.

Groeten
Johan
  #16  
Oud 14 November 2008, 19:57
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Beste Johan,

Dit kan je uitzetten door uit cydia SBsettings en/of Boss-Pref's te downloaden. Dan kan je namelijk 3G en GPRS uitzetten!

Succes
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #17  
Oud 29 January 2009, 13:57
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.186
Send a message via twitter to Scooter
Standaard Proximus abonnement internet

Hallo,
Ik heb een vraagje heb net gebeld naar proximus om te vragen of ik met mijn internet tarief nog altijd op het juiste tarief zit en kreeg daar niet echt een antwoord op !
ik betaal nu nog per sessie van een halfuur 0,50Ä
Maar mijn vraag was echter of ik niet beter een abonnement neem?
ik heb al een paar tarieven gezien maar voor ik beslist zou ik maar best eens naar een Belgacom winkel gaan zeker?
  #18  
Oud 30 January 2009, 08:30
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 January 2009
Locatie: Wetteren - BelgiŽ
Berichten: 27
Standaard

Ben daar ook wel benieuwd naar.
Heb sinds twee dagen een Iphone 3G met gezamelijk abbo bij Proximus. Momenteel betaal ik ook per "tijd". Nu schakel ik mijn 3G veel uit. Maar volgens mij kost die Gprs/2G ook aardig wat geld.
  #19  
Oud 30 January 2009, 08:47
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.186
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joery Bekijk bericht
Ben daar ook wel benieuwd naar.
Heb sinds twee dagen een Iphone 3G met gezamelijk abbo bij Proximus. Momenteel betaal ik ook per "tijd". Nu schakel ik mijn 3G veel uit. Maar volgens mij kost die Gprs/2G ook aardig wat geld.
Ik ga morgen eens informeren voor een abonnement lijkt mij wel wat goedkoper als je het totale plaatje bekijkt
  #20  
Oud 31 January 2009, 19:58
joppe's schermafbeelding
» iPod touch 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2008
Locatie: Linden, BelgiŽ
Berichten: 152
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joery Bekijk bericht
Ben daar ook wel benieuwd naar.
Heb sinds twee dagen een Iphone 3G met gezamelijk abbo bij Proximus. Momenteel betaal ik ook per "tijd". Nu schakel ik mijn 3G veel uit. Maar volgens mij kost die Gprs/2G ook aardig wat geld.
Het kost even veel als je op Edge/GPRS zit als op 3G. Ik zet bij mijn 3G gegevens een e of een andere letter bij dan kan de iPhone geen verbinding maken en dan betaal je dus ook niks
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Sim Only ''internet only'' abbo? XxMocr0o94xX iPhone algemeen 2 4 November 2010 13:15
BelgiŽ: Proximus mobile internet CharlieCharlo Overige providers BelgiŽ 1 20 October 2009 08:47
t-mobile mobiel internet abbo Iknietsnap Archief 6 23 August 2008 14:01
BelgiŽ: mobile internet Proximus reneke Overige providers BelgiŽ 57 6 August 2008 18:06
Internet met proximus crunch Archief 3 17 February 2008 13:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:41.