Internet met proximus

Internet met proximus discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb als provider Proximus,maar heb helaas nog geen draadloos internet. Ik heb WIFI uitgeschakeld op mijn iPhone. Nu verschijnt er op mijn hoofdscherm ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17-02-08, 11:46
» iPhone UK 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 46
Standaard Internet met proximus

Hallo,

Ik heb als provider Proximus,maar heb helaas nog geen draadloos internet.
Ik heb Wi-Fi uitgeschakeld op mijn iPhone.
Nu verschijnt er op mijn hoofdscherm een wit vierkantje.
Ik heb gelezen dat dat van GPRS is.
Nu is mijn vraag:-kan ik dat weg krijgen(dat vierkantje)?
-als het wit is,maakt hij dan connectie via internet(en moet ik betalen via provider),of maakt hij enkel connectie als het blauw is?
Want ik zou niet willen dat mijn maandelijkse rekening omhoog schiet.
Alvast bedankt.

Mvg
Crunch
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17-02-08, 12:25
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.510
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver
Standaard

als je safari niet kunt openen zal je niet veel verbinding hebben
is bij mij ook wit vierkantje
heb oook geen edgeverbinding ingesteld,kan je het ook niet krijgen
  #3  
Oud 17-02-08, 13:04
» iPhone UK 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 46
Standaard

Hallo,

Heb geen EDGE instellingen gedaan.
Wi-Fi uitgeschakeld.
Als ik op Safari duw,maakt hij precies verbinding(via GPRS?),en wordt het vierkantje blauw.
Dus als ik Safari of dergelijke niet gebruik,en het is een wit vierkantje op mijn hoofdscherm,ga ik geen kosten hebben aan proximus ivm dataverbruik?

Greetz
Crunch
  #4  
Oud 17-02-08, 13:09
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.130
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Lang leve de zoekfunctie

Deze gaat op slot maar omdat ik geen zin heb in boze PM's:

Installeer een GPRS icon fix, te vinden in bijvoorbeeld ifoneguid.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
1 maand gratis internet via proximus tom3tom Overige providers Nederland 1 12-08-10 12:48
Belgi: Proximus mobile internet CharlieCharlo Overige providers Belgi 1 20-10-09 08:47
Belgi: Proximus - mobile internet abbo lodevs Overige providers Belgi 40 14-07-09 18:50
Mobiel internet bij Proximus CharlieCharlo Proximus 2 02-07-09 00:49
Belgi: mobile internet Proximus reneke Overige providers Belgi 57 06-08-08 18:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:54.