mobile internet Proximus

mobile internet Proximus discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb dat 50mb pakket sinds 1 week. Ik kreeg al schrik toen ik dat las van die 100kb/connectie. Door Bomans ben ik gerust gesteld ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 14 June 2008, 19:41
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Aalst, BelgiŽ
Berichten: 227
Standaard

Ik heb dat 50mb pakket sinds 1 week. Ik kreeg al schrik toen ik dat las van die 100kb/connectie.

Door Bomans ben ik gerust gesteld . Het kan ook niet dat je dat moet betalen, want het staat nergens aangegeven op de proximus website. Er staat gewoon 50MB voor 15€. Bij de gratis formules staat het wel aangegeven: Access Time: 0.41€/5min en en Access Volume: 0.5€/100kb.

Ik laat ook altijd mijn EDGE aanstaan. Het IP verandert idd regelmatig. Wanneer je de iphone in slaapstand zet gaat EDGE wss uit om energie te besparen.

@macfreaker
Voor de instellingen ga naar instellingen > algemeen > netwerk > EDGE

Bij APN vul je in: internet.proximus.be en de gebruikersnaam en wachtwoord laat je leeg.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 14 June 2008, 19:55
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kdhoe Bekijk bericht
@macfreaker
Voor de instellingen ga naar instellingen > algemeen > netwerk > EDGE
Bij APN vul je in: internet.proximus.be en de gebruikersnaam en wachtwoord laat je leeg.
Ik heb wel dit soort abonnement(zie bijlage)! Ben je dan zeker dat dit hetzelfde is ?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png Picture 1.png‎ (11,5 KB, 35x gelezen)
  #23  
Oud 14 June 2008, 19:55
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Gewoon elke maand uw tellers resetten en een beetje in het oog houden dat ge niet over die 50MB gaat (up + down). Dan hebt ge geen extra kosten.
  #24  
Oud 14 June 2008, 19:56
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Waarom niet. Dat is toch gekoppeld aan uw gsm nummer.
Als die formule aan uw nummer gekoppeld is zal dat daarmee werken.
  #25  
Oud 14 June 2008, 19:57
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kdhoe Bekijk bericht
Ik heb dat 50mb pakket sinds 1 week. Ik kreeg al schrik toen ik dat las van die 100kb/connectie.

Door Bomans ben ik gerust gesteld . Het kan ook niet dat je dat moet betalen, want het staat nergens aangegeven op de proximus website. Er staat gewoon 50MB voor 15Ä. Bij de gratis formules staat het wel aangegeven: Access Time: 0.41Ä/5min en en Access Volume: 0.5Ä/100kb.

Ik laat ook altijd mijn EDGE aanstaan. Het IP verandert idd regelmatig. Wanneer je de iphone in slaapstand zet gaat EDGE wss uit om energie te besparen.

@macfreaker
Voor de instellingen ga naar instellingen > algemeen > netwerk > EDGE

Bij APN vul je in: internet.proximus.be en de gebruikersnaam en wachtwoord laat je leeg.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Waarom niet. Dat is toch gekoppeld aan uw gsm nummer.
Niet echt. Heb daarvoor een 2de simkaart. En deze zou ik dan in combinatie willen gebruiken met dualsim.
  #26  
Oud 14 June 2008, 19:58
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Hmmm, dat is iets anders

Maar 2 kaarten gelijk gebruiken gaat nie e.
Dus 't is de ene om te internetten en de andere om te bellen.
  #27  
Oud 14 June 2008, 20:46
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Hmmm, dat is iets anders
Maar 2 kaarten gelijk gebruiken gaat nie e.
Dus 't is de ene om te internetten en de andere om te bellen.
Ja, maar ga toch eens kijken of ik die mobile internet niet op mijn kaart kan krijgen waarmee ik bel.
  #28  
Oud 14 June 2008, 21:03
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Aalst, BelgiŽ
Berichten: 227
Standaard

Is dat zo een simkaart voor in een pckaart? Die hebben we op het werk ook. Deze zijn alleen voor te internetten. De instellingen daarvan weet ik niet, maar de kans is groot dat het gewoon dezelfde zijn als de gewone simkaarten.
  #29  
Oud 14 June 2008, 21:14
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kdhoe Bekijk bericht
Is dat zo een simkaart voor in een pckaart? Die hebben we op het werk ook. Deze zijn alleen voor te internetten. De instellingen daarvan weet ik niet, maar de kans is groot dat het gewoon dezelfde zijn als de gewone simkaarten.
Inderdaad dat zijn ze, Ik heb ook zo'n usb modem voor mijn macbook maar als het werkt op mijn iphone hoef ik de mac niet meer mee te nemen
  #30  
Oud 14 June 2008, 21:31
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Aalst, BelgiŽ
Berichten: 227
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Inderdaad dat zijn ze, Ik heb ook zo'n usb modem voor mijn macbook maar als het werkt op mijn iphone hoef ik de mac niet meer mee te nemen
Dan heb je Vodafone Mobile Connect. Het zijn blijkbaar dezelfde instellingen kijk hier: Configuratie van HTC Smartphones met een UGent data-abonnement (Vodafone Mobile Connect - Proximus)

Dus proberen met "internet.proximus.be"
  #31  
Oud 15 June 2008, 09:13
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Locatie: Zoutleeuw - BelgiŽ
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kdhoe Bekijk bericht
Ik heb dat 50mb pakket sinds 1 week. Ik kreeg al schrik toen ik dat las van die 100kb/connectie.

Door Bomans ben ik gerust gesteld . Het kan ook niet dat je dat moet betalen, want het staat nergens aangegeven op de proximus website. Er staat gewoon 50MB voor 15Ä. Bij de gratis formules staat het wel aangegeven: Access Time: 0.41Ä/5min en en Access Volume: 0.5Ä/100kb.

....
Ik kan alleen maar spreken uit vorige evaringen.
En denk je nu echt dat alle details op de website vermeld worden?
  #32  
Oud 15 June 2008, 09:49
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kdhoe Bekijk bericht
Dan heb je Vodafone Mobile Connect. Het zijn blijkbaar dezelfde instellingen kijk hier: Configuratie van HTC Smartphones met een UGent data-abonnement (Vodafone Mobile Connect - Proximus)Dus proberen met "internet.proximus.be"
Ok, kga deze uitvoerig testen en als alles goed werkt schakel ik over op de alltime abbo i.p.v. de evenings en weekends dat ik nu heb.
  #33  
Oud 15 June 2008, 10:57
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Locatie: lanaken belgie
Berichten: 100
Standaard

betreft proximus 50/mb abo: Ik heb 2 facturen kunnen nazien. eerste \\; aantal connecties 133 gefact 0 volume in kb 19900 tweede\\; aantal connecties 79 gefact. 0 volume in kb 16600. Dit alles zegt dus niets. Ik dacht ook, dat alleen het werkelijk verbruik berekend wordt. Dus bij controle mail zonder in of uitg. mail zou er niets berekend mogen worden... Ik ga via proximus erin duiken en kom met een antwoord!!!(hoop ik )
  #34  
Oud 21 June 2008, 09:36
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Locatie: Zoutleeuw - BelgiŽ
Berichten: 21
Standaard

En al nieuws?
  #35  
Oud 21 June 2008, 12:19
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Locatie: lanaken belgie
Berichten: 100
Standaard

ja er is nieuws. Ik heb 3 maal contact gehad met proximus. Steeds andere mensen aan de lijn. Op mijn vraag konden ze zo uit het hoofd geen antwoord geven. Nadat ze navraag hadden gedaan , bij z.g. specialisten , kreeg ik alle 3 de keren hetzelfde antwoord. Als je op internet zit zonder te downloaden worden er geen "kb""s aangerekend. Dus bij het controleren op EMAIL ,zonder dat er zijn, wordt er niets aangerekend. Ik heb dit gecontroleerd op de verbruiksteller van de phone. Daar werd 1 kb berekend, maar dat is voor mij te verwaarlozen. Ik hoop dat ik gelijk heb!!!!!!
  #36  
Oud 23 June 2008, 08:31
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Locatie: Zoutleeuw - BelgiŽ
Berichten: 21
Standaard

Ik hoop ook dat je gelijk hebt, dan is het ondetussen wel veranderd.
Laat maar iets weten als je je eerste afrekening hebt gekregen.

Alvast bedankt voor je zoekwerk !
  #37  
Oud 12 July 2008, 12:07
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Aalst, BelgiŽ
Berichten: 227
Thumbs down Proximus Mobile Internet=afzetters

Ik heb dus mijn eerste factuur gekregen van Mobile Internet en wat blijkt: ze rekenen per 100kb!!!

Ik had 158 connecties en het verbruik is 20.900kb. Volgens de iPhone had ik amper 6-7mb gebruikt.

Dus: 158x0.1mb=15.8mb + mijn verbruik verklaart dus de 20.900kb

Het zijn gewoon afzetters!!! Spijtig dat ik er nu nog niet weg kan, maar vanaf de eerste dag dat ik weg kan, verander ik van provider!
  #38  
Oud 13 July 2008, 17:36
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Locatie: Zoutleeuw - BelgiŽ
Berichten: 21
Standaard

Wel meestal ben ik blij als ik gelijk krijg ... nu niet ...
Het zijn inderdaad profiteurs en afzetters, maar dit is er gewoon over.
  #39  
Oud 13 July 2008, 17:39
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Het zijn gewoon afzetters!!! Spijtig dat ik er nu nog niet weg kan, maar vanaf de eerste dag dat ik weg kan, verander ik van provider!
En denk je dat het elders beter is ?
  #40  
Oud 16 July 2008, 19:42
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Aalst, BelgiŽ
Berichten: 227
Smile

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
En denk je dat het elders beter is ?
Ja. Ik heb het nagevraagd en ik kon toch overschakelen. Ik ben nu overgeschakeld naar Base. De telefoonkosten komen me voordeliger uit (al scheelt het weinig met proximus) en ik heb het Data Comfort abbo er bij genomen.

10Ä voor 200mb (400mb deze zomer) en ze rekenen per kb. En ze hebben EDGE. Dit is perfect voor mijn 1e generatie iPhone.
Ik heb even een speedtest gedaan en ik haal 25kb/s met EDGE bij Base ipv 5-7kb met GPRS bij proximus.

Ik ben tevreden nu!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
1 maand gratis internet via proximus tom3tom Overige providers Nederland 1 12 August 2010 13:48
BelgiŽ: Proximus mobile internet CharlieCharlo Overige providers BelgiŽ 1 20 October 2009 09:47
BelgiŽ: Proximus - mobile internet abbo lodevs Overige providers BelgiŽ 40 14 July 2009 19:50
Mobiel internet bij Proximus CharlieCharlo Proximus 2 2 July 2009 01:49
Internet met proximus crunch Archief 3 17 February 2008 14:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:39.