Iphone 3GS Proximus -> Ipad 2

Iphone 3GS Proximus -> Ipad 2 discussie in Proximus forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo. Binnenkort ga ik de nieuwe Ipad 2 aanschaffen. Nu zou ik voor het wifi-model gaan zonder 3G. Is het dan mogelijk om mijn Iphone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Proximus
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 March 2011, 21:12
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2010
Berichten: 6
Standaard Iphone 3GS Proximus -> Ipad 2

Hallo.

Binnenkort ga ik de nieuwe Ipad 2 aanschaffen. Nu zou ik voor het Wi-Fi-model gaan zonder 3G. Is het dan mogelijk om mijn Iphone 3GS met firmware 4.3 te tetheren met deze Ipad? Ik zit op een Proximus netwerk.
Is er iemand die dit al geprobeerd heeft? Wat zijn dan je instellingen?

Greetz
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 March 2011, 14:38
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.761
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GroovyDoc Bekijk bericht
Hallo.

Binnenkort ga ik de nieuwe Ipad 2 aanschaffen. Nu zou ik voor het Wi-Fi-model gaan zonder 3G. Is het dan mogelijk om mijn Iphone 3GS met firmware 4.3 te tetheren met deze Ipad? Ik zit op een Proximus netwerk.
Is er iemand die dit al geprobeerd heeft? Wat zijn dan je instellingen?

Greetz
Tuurlijk gaat dat omdat proximus tethering ondersteunt, je kan dit toch nu al zien bij je instellingen? Personal hotspot?

Je moet normaal gezien bij tethering dan info.proximus.be invullen.

Ik heb wel een abo bij proximus bellen/smsen en data.

Bij instellingen moet je personal hotspot meteen zien staan; eerst heb je vliegtuigmodus, dan wi-fi en dan daaronder personal hotspot.

Om eerst tethering in te stellingen moet je volgende doen; instellingen-algemeen-netwerk-mobiel datanetwerk en dan onderaan zie je dan internet-tethering staan en daar bij APN: internet.proximus.be invullen en gebruikersnaam en wachtwoord open laten.

Zo staat het bij mij toch ingesteld.

Als je dan je ipad hebt dan moet Wi-Fi aanstaan en ook je Wi-Fi op je iphone aanstaan, dan moet je persoonlijke hotspot aanzetten, je Wi-Fi signaal/icoontje bovenaan zal dan wel weg vallen maar dat is normaal , je zal dan eerst ook denk ik je paswoord ofzo moeten ingeven of op oke klikken ofzo, het wijst zichzelf allemaal uit.

Ik heb wel een iphone 4 maar veronderstel dat bij u ook geen probleem zal geven.
  #3  
Oud 25 March 2011, 20:07
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2010
Berichten: 6
Standaard

Tnx voor de uitgebreide info. Het is me ondertussen gelukt, en nog redelijk snel internet ook.

Laatst gewijzigd door GroovyDoc; 25 March 2011 om 20:37.
  #4  
Oud 8 April 2011, 20:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2008
Berichten: 92
Standaard

Hallo,

Ik heb ook een Iphone 4 maar bij mij staat er geen personal hotspot onder Wi-Fi en vliegtuigmodus. Heb me altijd al afgevraagd waarom dat het niet bij mij opstaat en bij anderen wel? Moet ik iets aparts instellen of installeren?

thx!
  #5  
Oud 9 April 2011, 06:57
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2010
Berichten: 225
Standaard

ook al in adere topic gepost..-->

De personal hotspot werkt zalig met proximus.

link naar instellingen: http://support.en.belgacom.be/euf/as...Setings_nl.pdf

volg bovenstaande instellingen en dan mijn aanvullende om alles vlot te laten werken:

extra info voor grotere fotobestanden te mms'en:
bij "maximale mms-grootte" moet je "300000" zetten ( zonder de aanhalingstekens weliswaar.

extra info om hotspot te activeren:
bij "internet-tethering" bij APN: "internet.proximus.be"( zonder de aanhalings...)

Dan moet de functie "Persoonlijke hotspot" verschijnen in het instellingen menu.
  #6  
Oud 26 April 2011, 20:21
Hapchard's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 September 2008
Locatie: Leuven / Belgie
Berichten: 27
Standaard

Hallo,

Aan alle Proximus gebruikers
Is tethering via bleutooth nog mogelijk op de iphone met ios 4.3.2
Alvast bedankt voor julie reactie's
  #7  
Oud 16 July 2011, 23:23
MrGangstaInc's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2010
Locatie: Erembodegem-Aalst
Berichten: 38
Send a message via twitter to MrGangstaInc
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door M3 SMGII Bekijk bericht
Hallo,

Ik heb ook een Iphone 4 maar bij mij staat er geen personal hotspot onder Wi-Fi en vliegtuigmodus. Heb me altijd al afgevraagd waarom dat het niet bij mij opstaat en bij anderen wel? Moet ik iets aparts instellen of installeren?

thx!
Idd, dit klopt.
Men vriendin heeft ook de 4 en een collega van mij ook. Geen van de twee dat kan. Maar ik met men 3gs wel...
Vind ik ook een beetje raar ma bon...
  #8  
Oud 17 July 2011, 14:17
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.761
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MrGangstaInc Bekijk bericht
Idd, dit klopt.
Men vriendin heeft ook de 4 en een collega van mij ook. Geen van de twee dat kan. Maar ik met men 3gs wel...
Vind ik ook een beetje raar ma bon...
Toen ik op reis was was opeens mijne personal hotspot zelfs ook weg, ik heb deze dan toch door alles rustig af te zoeken in instellingen enzo dan toch zowaar gevonden, er op geklikt en gedaan en raar, heel raar maar opeens stond personal hotspot terug waar het moest staan , iets heel bizars dus, mss toch eens alles goed nagaan zeker alles mogelijke instellingen eens afgaan, mss je dara iets kan vinden en het toch goed kan krijgen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Pay & Go (Proximus Belgi) direct leeg bij 3Gs. Joery Proximus 9 25 April 2012 01:26
Iphone 3GS 4.2.1 bricked na ipad baseband flash sebastiaanwagenaar Unlock 8 17 December 2010 22:28
ipad koppelen met iphone 3gs dvd2 iPad algemeen 4 23 August 2010 19:40
Belgi: Proximus en iPad dvhees0 Overige providers Belgi 11 31 July 2010 19:49
3GS en Proximus blaugrana Proximus 0 6 July 2009 15:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:00.