Pay & Go (Proximus BelgiŽ) direct leeg bij 3Gs.

Pay & Go (Proximus BelgiŽ) direct leeg bij 3Gs. discussie in Proximus forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste forumleden, Sinds vorige week heeft mijn vriendin een (tweedehandse) iPhone 3GS in haar bezit. Zij heeft echter nog geen abbonement bij Proximus maar maakt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Proximus
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 September 2009, 09:22
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 January 2009
Locatie: Wetteren - BelgiŽ
Berichten: 27
Angry Pay & Go (Proximus BelgiŽ) direct leeg bij 3Gs.

Beste forumleden,

Sinds vorige week heeft mijn vriendin een (tweedehandse) iPhone 3GS in haar bezit. Zij heeft echter nog geen abbonement bij Proximus maar maakt gebruik van een Pay & Go herlaadkaart.

Het was niet haar bedoeling om met deze kaart data te verbruiken, maar plots kreeg zij berichten dat dataverkeer niet mogelijk was omdat ze geen beltegoed meer had. Ze was natuurlijk stomverbaasd want ze had nog niks gedaan met data.

Toen ze haar kaart herlaadde was ze na een dag alweer onmiddellijk leeg. Informeren bij Proximus bracht maar een rare oplossing. Men vertelde haar dat ze haar Wi-Fi moest afzetten

Ik vond dit heel raar en bracht dus ook geen oplossing. Ze krijgt nog steeds die berichten. Mijn vermoeden is dus dat ťťn of andere app steeds verbinding probeert te maken met internet. eBuddy heb ik er al afgegooid. Mails zijn niet ingesteld en Netlog durft ze niet meer te gebruiken. Ook safari gebruikt ze nooit. Zelfs midden in de nacht komen plots die berichten binnen. Heel raar dus.

Nu dacht ik ook dat het misschien aan de JB ligt en ga ik dus haar iPhone terug unJB'en.

Heeft er nog iemand dit probleem al gehad?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 September 2009, 09:48
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

laat jailbreak er maar op staan.
instaleer via cydia sb settings zodat je je edge en 3g verbinding kunt uitzetten.
Het is via edge of 3g dat de iphone internetverbing maakt waar je voor moet betalen.
Je kan ook naar instellingen gaan >algemeen>netwerk>mobiel datawerk> en daar de link afkorten zodat je geen verbinding kunt krijgen met internet
__________________
at your service
  #3  
Oud 2 September 2009, 09:58
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 January 2009
Locatie: Wetteren - BelgiŽ
Berichten: 27
Standaard

3G afzetten? Probeert hij dan geen verbinding te maken via 2G/GPRS (of waar dat bolletje ook voor mag staan) ?
  #4  
Oud 2 September 2009, 10:07
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

als je alleen 3g afzet (dit is alleen maar een knop om je batterijduur te sparen) kan hij nog altijd verbinding maken via edge (het tragere netwerk)
daarom dat ik zeg je instellingen te veranderen zodat je iphone niet meer kan inloggen op het netwerk en zodoende ook geen verbinding meer kan creeren
  #5  
Oud 2 September 2009, 10:29
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 January 2009
Locatie: Wetteren - BelgiŽ
Berichten: 27
Standaard

Mijn vriendin zegt dat dit allemaal al uitsta
  #6  
Oud 2 September 2009, 10:33
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

als je inderdaad alles hebt uitstaan kan je geen internetverbinding hebben en kan je ook geen internetkosten hebben ook niet.
simpel te testen,open safari en kijk of je een internetpagina kan openen.
Als dat niet lukt kunnen andere programma's dit ook niet en ligt het probleem ergens bij proximus volgens mijn bescheiden menig
  #7  
Oud 4 September 2009, 10:42
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 August 2009
Berichten: 57
Standaard

Euhm, hoe kun je aan dataverkeer leiden met een Pay & Go herlaadkaart? Je hebt een abbo nodig om op edge/3G te werken.
Volgens mij heb je de herlaadcode verkeerd ingevoerd.
  #8  
Oud 4 September 2009, 10:45
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 January 2009
Locatie: Wetteren - BelgiŽ
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mutsop Bekijk bericht
Volgens mij heb je de herlaadcode verkeerd ingevoerd.
Bij proximus kun je blijkbaar ook op 3G met een herlaadkaart;

En nee de herlaadcode was niet verkeerd was ze was opgeladen en een uur nadien terug leeg.

Het probleem is ondertussen wel opgelost door mbij mobiel datanetwerk, internet.proximus.be te wissen.

Bedankt voor de tips.
  #9  
Oud 25 April 2012, 01:30
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 April 2012
Berichten: 2
Standaard

Hoe is dit uiteindelijk in orde gekomen?
heb immers gelijkaardig probleem..
bij mij thuis geen service, rij ik hier wat vandaan 'bel proximus' dus goed signaal..
  #10  
Oud 25 April 2012, 02:26
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 January 2009
Locatie: Wetteren - BelgiŽ
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kirbyvdb Bekijk bericht
Hoe is dit uiteindelijk in orde gekomen?
heb immers gelijkaardig probleem..
bij mij thuis geen service, rij ik hier wat vandaan 'bel proximus' dus goed signaal..
Wij hebben gewoon de gegevens bij APN enzo gewist zodat de iPhone geen verbinding meer kon maken met data.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
AT&T Pay as you go dabbenvanger Internet in buitenland (roaming) 2 26 July 2011 22:00
proximus: pay&surf Vincent82 Proximus 23 16 June 2011 19:54
van proximus (pay&go) naar mobistar (my45 for iphone) diddi Archief 4 15 July 2008 16:19
BelgiŽ: Pay&Go the007 Overige providers BelgiŽ 2 10 January 2008 22:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:39.