visual voicemail ios5

visual voicemail ios5 discussie in Proximus forum; ( verdwijnt na registratie ) Als ik naar mijn voicemail wil bellen, kom ik op het tablad visual voicemail terecht. Daar dit echter nog niet actief is bij proximus :s ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Proximus
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 December 2011, 15:53
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 27
Standaard visual voicemail ios5

Als ik naar mijn voicemail wil bellen, kom ik op het tablad visual voicemail terecht. Daar dit echter nog niet actief is bij proximus :s en ik kan dus niet automatisch meer naar mijn voicemail bellen. Heb hem al opnieuw proberen in te stellen en dergelijk, al hersteld via itunes maar niets helpt. En als ik dan een voicemail krijg, kan ik hem niet eens beluisteren via dat scherm. Iemand nog een oplossing?

Iphone 4S (Proximus), nieuw gekocht, altijd proximus kaartje ingezeten, in het begin was alles normaal, ik vermoed na mijn update naar ios 5.0.1 dat het niet meer in orde was. Bij proximus weten ze van niets.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 January 2012, 21:47
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Locatie: B
Berichten: 1
Smile Proximus voicemail in ios5 gebruiken

Ik had hetzelfde probleem!
Na Lang zoeken heb ik een oplossing:

Eerst instellen:
**5005*86*VMNR#
VMNR: +32475151230

Voor Proximus:
**5005*86*+32475151230# Bel
controleren: *#5005*86# Bel

Je ziet dan het voicemail nr op je scherm.

ALS ik nu op de toets "1" blijf drukken, wordt de voicemail opgebeld. Dus niet op de visual voicemail knop drukken , maar op de 1 !!!
  #3  
Oud 13 February 2012, 15:00
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Berichten: 6
Standaard

Werkt dit ook bij KPN? Mij lukt het in ieder geval niet.

Dank,

Peter
  #4  
Oud 13 February 2012, 23:26
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 27
Standaard

Bij mij werkte het ook niet. Afwachten tot het ondersteund wordt en dan hopen dat het werkt
  #5  
Oud 17 April 2012, 11:13
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Locatie: Niel
Berichten: 8
Standaard

Werkte bij mij ook niet.
Alle tja hij blijft maar bezig en ik weet niet wat hij aan het aanpassen is....
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
voicemail uitschakelen en instellen op Visual Voicemail sporting65 iPhone algemeen 11 15 October 2010 21:05
visual voicemail werkt niet na activeren voicemail knop tweak mac-fan T-Mobile 2 12 November 2009 21:36
Visual Voicemail iCulture Wiki - Begrippen 29 4 November 2009 21:11
visual voicemail jvp Archief 1 19 September 2008 10:32
Visual Voicemail doet het niet: Voicemail Unavailable oscar T-Mobile 2 4 September 2008 21:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:54.