voicemail uitschakelen en instellen op Visual Voicemail

voicemail uitschakelen en instellen op Visual Voicemail discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Tijdje geleden het volgende gedaan(Voicemail knop activeren naar normale voicemail): http://www.iphoneclub.nl/forum/f14/i...activeren.html Maar weet iemand hoe ik dit kan terug zetten zodat ik Visual Voicemail kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 July 2008, 14:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 14
Standaard voicemail uitschakelen en instellen op Visual Voicemail

Tijdje geleden het volgende gedaan(Voicemail knop activeren naar normale voicemail):
https://forum.iculture.nl/f14/i...activeren.html


Maar weet iemand hoe ik dit kan terug zetten zodat ik Visual Voicemail kan gebruiken?

Thanks in advance!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 July 2008, 14:49
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Heb je een tmobileicon iPhone abonnement? Want zonder dat abonnement kan je geen gebruik maken van visual voicemail.
  #3  
Oud 11 July 2008, 14:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 14
Standaard

nee, heb gewoon een Sim-Only Abbo van t-mobileicon.

Maar ik wil ook weten hoe ik dat kan uitschakelen. Want soms loop ik minuten mijn voicemail te bellen zonder ik het weet.

Maar het klopt wel dat de Visual Voicemail alleen met de nieuwe 3G iphones werken?
  #4  
Oud 11 July 2008, 14:59
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Het zou ook moeten werken op de oudere generatie iphones, maar visual voicemail werkt voorlopig alleen nog met de speciale iphone abonnementen van tmobileicon.

Hoe ik het kan uitschakelen weet ik niet, maar hoe kan je minuten met je voicemail bellen zonder dat je het weet? Dan moet je toch eerst op die knop hebben gedrukt?
  #5  
Oud 11 July 2008, 15:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 14
Standaard

Ik snap wat je bedoelt ..........Maar soms schijf je er langs met je vinger en leg hem weet terug op tafel en hij is al aan het bellen.
  #6  
Oud 11 July 2008, 15:10
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

hmm ok. Kan je niet op dezelfde manier als de uitgelegde methode een ander (niet kloppend) nummer invullen. Gewoon één of geen cijfers invullen als nummer. Kijk eens wat er dan gebeurd?
  #7  
Oud 11 July 2008, 15:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 14
Standaard

pfff...Tnx!! Dat ik daar zelf niet aan het gedacht.....

Oplossing: *5005*86*#
  #8  
Oud 11 July 2008, 15:14
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

soms zijn oplossingen makkelijker dan gedacht
  #9  
Oud 12 April 2010, 23:20
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2010
Berichten: 1
Standaard voice mail

weet iemand hoe ik mijn voicemail uit kan zetten, zodat mijn telefoon niet meer doorschakeld
  #10  
Oud 5 August 2010, 14:00
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2010
Berichten: 6
Standaard

Oud topic, toch een reactie. Ook hier regelmatig onbedoeld contact met de voicemail. De tip van sporting65 geprobeerd maar dan krijg ik de melding:

Fout bij uitvoeren verzoek. Geen netwerkvoorziening.

Nog een andere manier om dit aan te passen?
  #11  
Oud 1 October 2010, 11:31
GO1's schermafbeelding
GO1 GO1 is offline
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 November 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3
Stuur een bericht via Skype™ naar GO1
Standaard

Waarom werkt visual voicemail niet meer na de nieuwe update 4.1. Ik krijg steeds de melding voicemailfout wanneer mijn welkomsbericht wijzig. Ik heb een 3g die ook super traag is geworden. Is het mogelijk om weer naar een 3.1 firmware terug te gaan?
  #12  
Oud 15 October 2010, 20:05
Stevo's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2009
Berichten: 78
Standaard

Ik heb ook problemen met de voicemail knop.
Steeds duw ik daartegen en begint dat spel te bellen.
Ik heb helemaal geen voicemail en heb daar nooit een nummer op ingesteld.

Iemand een idee als ik dat nummer kan aanpassen/verwijderen?

Bij mijn vrouw staat er geen nummer ingesteld en dan gebeurd ook niets als je over die knop gaat.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Visual Voicemail? ChrisVLV Overige providers Nederland 1 31 July 2010 08:02
Visual Voicemail, moet ik iets instellen? Terrarabo iPhone algemeen 4 16 March 2010 16:29
visual voicemail werkt niet na activeren voicemail knop tweak mac-fan T-Mobile 2 12 November 2009 20:36
Visual Voicemail doet het niet: Voicemail Unavailable oscar T-Mobile 2 4 September 2008 20:53
Visual Voicemail ayoltderoos Overige providers Nederland 19 20 July 2008 17:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:30.