Visual Voicemail, moet ik iets instellen?

Visual Voicemail, moet ik iets instellen? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb al gekeken op het forum maar ik kan niet echt duidelijk een antwoord vinden..... Moet ik iets instellen op mijn iPhone als ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 March 2010, 15:19
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2010
Berichten: 18
Standaard Visual Voicemail, moet ik iets instellen?

Hallo,

Ik heb al gekeken op het forum maar ik kan niet echt duidelijk een antwoord vinden.....
Moet ik iets instellen op mijn iPhone als ik Visual Voicemail wil hebben?
Bij T Mobile is het al geactiveerd maar moet ik nu nog iets doen op het toestel zelf en hoe? Graag even in stappen als dat geen bezwaar is.
Nu werkt het nog helemaal niet dus.....

Ik hoor graag,

T
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 March 2010, 15:46
iKobus's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Locatie: Huizen
Berichten: 133
Standaard

Gewoon op het visual voicemail icoontje klikken en de stappen volgen; code instellen en evt. begroeting. De rest gaat vanzelf! Succes!
__________________
 iPhone 2G 8GB USA  iPhone 5S 16GB White  ATV 3
 iPad 3 16GB Wi-Fi  iMac (21,5" late 2012)
  #3  
Oud 16 March 2010, 15:54
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2010
Berichten: 18
Standaard

Ben ik gek dan.....dat is toch dat icoontje rechts onderin bij telefoon?
Ik krijg geen stappen helaas??
  #4  
Oud 16 March 2010, 16:16
iKobus's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Locatie: Huizen
Berichten: 133
Standaard

Klopt, er staat ook voicemail onder... Heb je Wi-Fi wel uitgeschakeld? Als je daar niets kunt instellen zou ik gewoon even met klantenservice t-mobileicon bellen. Soms moeten ze iets resetten daar.
  #5  
Oud 16 March 2010, 16:29
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2010
Berichten: 18
Standaard

Ja inderdaad, dat icoontje. Ik denk ik vraag het maar even voor de zekerheid.
Ik loop wel even binnen bij de T Mobile shop. Ik woon er vlakbij.
Bedankt zo ver,

T

Edit: Wi-Fi is uit ja !
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
voicemail uitschakelen en instellen op Visual Voicemail sporting65 iPhone algemeen 11 15 October 2010 20:05
visual voicemail werkt niet na activeren voicemail knop tweak mac-fan T-Mobile 2 12 November 2009 20:36
Visual Voicemail iCulture Wiki - Begrippen 29 4 November 2009 20:11
visual voicemail jvp Archief 1 19 September 2008 09:32
Visual Voicemail doet het niet: Voicemail Unavailable oscar T-Mobile 2 4 September 2008 20:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:41.