Belgacom vraag voor belgische gebruikers

Belgacom vraag voor belgische gebruikers discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, waarschijnlijk domme vraag maar k ga ze toch stellen... Ik heb een belgacom adsl go thuis (niet draadloos). nu lees ik bij belgacom dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 June 2008, 11:44
» iPhone NL 16GB [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 June 2008
Berichten: 26
Standaard Belgacom vraag voor belgische gebruikers

Hallo,

waarschijnlijk domme vraag maar k ga ze toch stellen...
Ik heb een belgacom adsl go thuis (niet draadloos). nu lees ik bij belgacom dat je via je account ook via Wi-Fi kan surfen en dat je daar niet voor hoeft bij te betalen maar dat t gewoon van je maandelijks volume af gaat.
Wat zijn de juiste instellingen hiervoor op de Iphone en wie weet of dit klopt. Ik wil dus zeker geen EDGE instellingen want die ken ik.
Indien mogelijk een gedetailleerde uitleg aub ... blijf u eeuwig dankbaar..

THX Nillens
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 June 2008, 11:48
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Euh , waar wil je draadloos surfen?
Je belgacom gegevens hoef je eigenlijk alleen maar in te geven als je op een "hotspot" van belgacom zit. Als je dan je safari opent zal hij om deze gegevens vragen en kan je surfen en je mail checken.


Als je op school,werkt etc op een Wi-Fi netwerk zit kan je zo erop . Eventueel mits een toegangscode.

Laatst gewijzigd door colliehome; 12 June 2008 om 11:54.
  #3  
Oud 12 June 2008, 11:51
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Zonder een Wi-Fi modem zal je niet ver komen.
Je moet je thuis eerst voorzien van een draadloos netwerk voor je dat kan.
  #4  
Oud 12 June 2008, 12:24
» iPhone NL 16GB [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 June 2008
Berichten: 26
Standaard

ik wil idd surfen via een hotspot en niet thuis via een modem.
Maar welke gegevens dien ik dan in te geven en waar... sorry ben een leekje.... ik weet dat je bij de iphone naar Wi-Fi moet gaan en dan vindt hij wel de belgacom hotspot... maar verder.... alvast bedankt voor de snelle reacties!!!
  #5  
Oud 12 June 2008, 12:27
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

zoals in post 2 , ga naar safari en daar zal het je duidelijk worden "ALS" je op een hotspot zit. Eerder kan je het NIET invullen. Dus neem je login en pasw mee...
  #6  
Oud 12 June 2008, 12:29
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Achzo, snap wat je bedoeld.

Je moet gewoon verbinding maken met de hotspot en dan sturen ze je automatisch door naar een inlogpagina waar je je gegevens (pasword en username) moet ingeven. aan je Wi-Fi instellingen op je iPhone moet je niets veranderen.
Best even contact opnemen met de helpdesk. Die zullen je wel verder kunnen helpen.

ben niet zo een "ComaBelg-fan"

Laatst gewijzigd door Bomans; 12 June 2008 om 12:32.
  #7  
Oud 12 June 2008, 13:34
» iPhone NL 16GB [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 June 2008
Berichten: 26
Standaard

THX for the help, dus zijn eigenlijk alle onbeveiligde Wi-Fi netwerken te gebruiken.. dus ook die van de buurman als ie t goed vindt.....
  #8  
Oud 12 June 2008, 13:37
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

inderdaad. Op elk onbeveiligd netwerk kan je probleemloos surfen.
  #9  
Oud 12 June 2008, 13:49
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Achzo, snap wat je bedoeld.

Je moet gewoon verbinding maken met de hotspot en dan sturen ze je automatisch door naar een inlogpagina waar je je gegevens (pasword en username) moet ingeven. aan je Wi-Fi instellingen op je iPhone moet je niets veranderen.Best even contact opnemen met de helpdesk. Die zullen je wel verder kunnen helpen.
Als adsl abonnee mag je op de hotspot maar ik denk niet full maar een uur per maand.Moet je eens navragen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Belgacom Skynet emailadres uhans Overige providers BelgiŽ 0 16 May 2011 11:13
belgacom Hosted Exchange Agent` iPhone algemeen 1 11 August 2009 14:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:17.