//

Belgacom vraag voor belgische gebruikers

Belgacom vraag voor belgische gebruikers discussie in Overige providers België forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, waarschijnlijk domme vraag maar k ga ze toch stellen... Ik heb een belgacom adsl go thuis (niet draadloos). nu lees ik bij belgacom dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers België > Overige providers België
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12-06-08, 11:44
nillens nillens is offline
• iOS 7.0
• 7.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 26
Standaard Belgacom vraag voor belgische gebruikers

Hallo,

waarschijnlijk domme vraag maar k ga ze toch stellen...
Ik heb een belgacom adsl go thuis (niet draadloos). nu lees ik bij belgacom dat je via je account ook via Wi-Fi kan surfen en dat je daar niet voor hoeft bij te betalen maar dat t gewoon van je maandelijks volume af gaat.
Wat zijn de juiste instellingen hiervoor op de Iphone en wie weet of dit klopt. Ik wil dus zeker geen EDGE instellingen want die ken ik.
Indien mogelijk een gedetailleerde uitleg aub ... blijf u eeuwig dankbaar..

THX Nillens
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12-06-08, 11:48
colliehome's schermafbeelding
colliehome colliehome is offline
• iOS 14.0
• iPadOS 14.0
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Beringen
Berichten: 2.480
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome
Standaard

Euh , waar wil je draadloos surfen?
Je belgacom gegevens hoef je eigenlijk alleen maar in te geven als je op een "hotspot" van belgacom zit. Als je dan je safari opent zal hij om deze gegevens vragen en kan je surfen en je mail checken.


Als je op school,werkt etc op een Wi-Fi netwerk zit kan je zo erop . Eventueel mits een toegangscode.

Laatst gewijzigd door colliehome; 12-06-08 om 11:54.
  #3  
Oud 12-06-08, 11:51
Bomans's schermafbeelding
Bomans Bomans is offline
• iOS 11.1
• 10.2
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: België
Berichten: 7.367
Standaard

Zonder een Wi-Fi modem zal je niet ver komen.
Je moet je thuis eerst voorzien van een draadloos netwerk voor je dat kan.
  #4  
Oud 12-06-08, 12:24
nillens nillens is offline
• iOS 7.0
• 7.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 26
Standaard

ik wil idd surfen via een hotspot en niet thuis via een modem.
Maar welke gegevens dien ik dan in te geven en waar... sorry ben een leekje.... ik weet dat je bij de iphone naar Wi-Fi moet gaan en dan vindt hij wel de belgacom hotspot... maar verder.... alvast bedankt voor de snelle reacties!!!
  #5  
Oud 12-06-08, 12:27
colliehome's schermafbeelding
colliehome colliehome is offline
• iOS 14.0
• iPadOS 14.0
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Beringen
Berichten: 2.480
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome
Standaard

zoals in post 2 , ga naar safari en daar zal het je duidelijk worden "ALS" je op een hotspot zit. Eerder kan je het NIET invullen. Dus neem je login en pasw mee...
  #6  
Oud 12-06-08, 12:29
Bomans's schermafbeelding
Bomans Bomans is offline
• iOS 11.1
• 10.2
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: België
Berichten: 7.367
Standaard

Achzo, snap wat je bedoeld.

Je moet gewoon verbinding maken met de hotspot en dan sturen ze je automatisch door naar een inlogpagina waar je je gegevens (pasword en username) moet ingeven. aan je Wi-Fi instellingen op je iPhone moet je niets veranderen.
Best even contact opnemen met de helpdesk. Die zullen je wel verder kunnen helpen.

ben niet zo een "ComaBelg-fan"

Laatst gewijzigd door Bomans; 12-06-08 om 12:32.
  #7  
Oud 12-06-08, 13:34
nillens nillens is offline
• iOS 7.0
• 7.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 26
Standaard

THX for the help, dus zijn eigenlijk alle onbeveiligde Wi-Fi netwerken te gebruiken.. dus ook die van de buurman als ie t goed vindt.....
  #8  
Oud 12-06-08, 13:37
Bomans's schermafbeelding
Bomans Bomans is offline
• iOS 11.1
• 10.2
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: België
Berichten: 7.367
Standaard

inderdaad. Op elk onbeveiligd netwerk kan je probleemloos surfen.
  #9  
Oud 12-06-08, 13:49
macfreaker's schermafbeelding
macfreaker macfreaker is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 14.0 beta
• iPadOS 14.0 beta
• Besturingssysteem: macOS
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.168
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Achzo, snap wat je bedoeld.

Je moet gewoon verbinding maken met de hotspot en dan sturen ze je automatisch door naar een inlogpagina waar je je gegevens (pasword en username) moet ingeven. aan je Wi-Fi instellingen op je iPhone moet je niets veranderen.Best even contact opnemen met de helpdesk. Die zullen je wel verder kunnen helpen.
Als adsl abonnee mag je op de hotspot maar ik denk niet full maar een uur per maand.Moet je eens navragen.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Belgacom Skynet emailadres uhans Overige providers België 0 16-05-11 11:13
belgacom Hosted Exchange Agent` iPhone algemeen 1 11-08-09 14:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:48.