Iphone instellingen telenet mobile

Iphone instellingen telenet mobile discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb het daarnet in een andere topic geprobeerd maar ben 20min voor niets bezig geweest dus moet ik het hier doen. 1)Ik heb telenet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 March 2008, 13:21
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Berichten: 34
Standaard Iphone instellingen telenet mobile

Ik heb het daarnet in een andere topic geprobeerd maar ben 20min voor niets bezig geweest dus moet ik het hier doen.

1)Ik heb telenet mobile maar er staat altijd mobistar op(iphone).
Op internet gaan lukt niet en kzou ook niet weten hoe dat allemaal moet.
Ik las her en der wel al van je moet dit en dat doen maar nergens staat er eens stap voor stap op hoe je bij een iphone van begin tot einde alles correct moet instellen.
Wat moet er allemaal aanstaan,wat moet er uitstaan = je meerdere zaken kan nemen zoals bij bv algemeen,wi-fi nog een apart ect.....
En nu kan ik zelfs ook geen geluid meer horen,blijkbaar per ongeluk een instelling verkeerd gezet ofzo maar vind maar eens welke.

Heb al naar telenet gebeld en dat vrouwmejns zegde mij,ga op de website gaan kijken maarja,ook daar staat dat totaal anders uitgelegd enz...En er staan zaken op die ik bij die iphone niet eens vind?

Ben er ondertussen al tijd aan bezig en kgebin serieus grijs haren te krijgen.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 March 2008, 18:25
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Berichten: 13
Standaard

Ik heb ook Telenet mobile... alles werkt perfect...

Mijn Iphone staat in't nederlands :

EDGE/GPRS

Instellingen | Algemeen | Netwerk | Edge
bij APN zet je 'telenetwap.be'
terug naar homescreen en safari openen, nu zou je al op GPRS moeten zitten.

Wi-Fi

Instellingen | Algemeen | Netwerk | Wi-Fi
eerst Wi-Fi aanzetten bovenaan
dan netwerk kiezen
blauwe pijltje rechts is om een ip addres in te geven of dhcp
onderaan de lijst bij ' Anders...' kan je WEP/WPA/WPA2 gegevens ingeven

Dit zou je toch al op weg moeten helpen.
Je geluid dat niet meer werkt, geen idee, blijven zoeken

TIP : veel lezen als je je Iphone echt wil gebruiken
  #3  
Oud 16 March 2008, 00:02
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eappels Bekijk bericht
Ik heb ook Telenet mobile... alles werkt perfect...

Mijn Iphone staat in't nederlands :

EDGE/GPRS

Instellingen | Algemeen | Netwerk | Edge
bij APN zet je 'telenetwap.be'
terug naar homescreen en safari openen, nu zou je al op GPRS moeten zitten.

Wi-Fi

Instellingen | Algemeen | Netwerk | Wi-Fi
eerst Wi-Fi aanzetten bovenaan
dan netwerk kiezen
blauwe pijltje rechts is om een ip addres in te geven of dhcp
onderaan de lijst bij ' Anders...' kan je WEP/WPA/WPA2 gegevens ingeven

Dit zou je toch al op weg moeten helpen.
Je geluid dat niet meer werkt, geen idee, blijven zoeken

TIP : veel lezen als je je Iphone echt wil gebruiken
Hartelijk dank voor de uitleg.
Moet wel zeggen dat ik al weg was en ik heb mij een nieuw nummer aangeschaft en base genomen.Base is niet meteen iets waar ik echt hoog van op loop om eerlijk te zijn maar hun prijzen zijn leuk meegenomen.
Ik denk mocht ik met telenet mobile beginnen surfen en alsook downloaden je je blauw betaald.
Ik heb nu systeem genomen van 10 euro per maand en 1,5 uur bellen/smsen en dan per maand 25 euro betalen voor 1GB en met die gb gaat eraf als je surft of download.

Had bij proximus gezien alsk mij niet vergis;15 euro voor slechts 50mb,das extreem duur datte,oke ja,je hebt 1-2 grote voordelen;tzal mss sneller gaan om te surfen en je hebt overal beter bereik,das in feite nog steeds het enige echte grote nadeel bij base.Buiten geen probleem maar als je in cafe binnengaat en dan wilt surfen,tgaat niet altijd vlot en af en toe bereik kwijt,beetje vervelend maar dan probeer ik een ander plekske te zoeken.

Ik ga telenet mobile gebruiken en instellen op mijn andere gsm zodat als het met base dan toch niet zou lukken of moeite heeft ik dus dan met telenet mobile kan surfen.
Ik gebruik altijd 2 gsm's van 2 verschillende netwerken en dat heeft al een aantal keer van pas gekomen en tis maar een kleine moeite om deze 2 gsm mee te nemen en die iphone nu is heel smal en is nog makkelijk mee te nemen.

Dat van mijn geluid;er staat een knopke op de zijkant van de iphone en blijkbaar moetk daar aangekomen hebben zonder ik het wist ofzo en das dus opgelost .

Het grootste nadeel aan de iphone of zeg maar vlug aan alle nieuwste gsm's die alles hebben;de batterij.Ik heb deze nog maar opgeladen en na 5 uren al voor de helft plat.
  #4  
Oud 22 March 2008, 22:29
apoZ's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Berichten: 230
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marlboro Bekijk bericht
Hartelijk dank voor de uitleg.
Dat van mijn geluid;er staat een knopke op de zijkant van de iphone en blijkbaar moetk daar aangekomen hebben zonder ik het wist ofzo en das dus opgelost .
LOOOOOL
  #5  
Oud 23 March 2008, 14:50
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apoZ Bekijk bericht
LOOOOOL
Ja zeg man,lach ma beetje mee mij.
  #6  
Oud 16 May 2008, 10:56
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 April 2008
Locatie: Bilzen
Berichten: 5
Standaard

Hey daar ik heb ook een iphone en zit met zeolfde probleem ondertussen gebeld naar telenet. Word gezegt dat dit niet ondersteund word. Dus ben gaan surfen. Nu heb ik daenk ik een data ab nodig van tekenet klopt dit eappels ???
  #7  
Oud 6 June 2008, 10:24
Astro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 May 2008
Locatie: Lebbeke
Berichten: 218
Standaard

je moet je gprs laten activeren, werkt anders wel perfect hier

Laatst gewijzigd door Astro; 6 June 2008 om 10:27.
  #8  
Oud 27 June 2008, 17:03
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 May 2008
Locatie: Prov. Antwerpen
Berichten: 67
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marlboro Bekijk bericht
1.
Had bij proximus gezien alsk mij niet vergis;15 euro voor slechts 50mb,das extreem duur datte,oke ja,je hebt 1-2 grote voordelen;tzal mss sneller gaan om te surfen en je hebt overal beter bereik,das in feite nog steeds het enige echte grote nadeel bij base.
2.
Het grootste nadeel aan de iphone of zeg maar vlug aan alle nieuwste gsm's die alles hebben;de batterij.Ik heb deze nog maar opgeladen en na 5 uren al voor de helft plat.
1.
Die 15 euro is goed voor 15 uur per maand zonder beperking van data.

2.
Wat de batterij betreft heb ik ondervonden dat wanneer ze een paar maal volledig is opgeladen zij langer meegaat.
Dit fenomeen doet zich bij de meeste batterijen voor die nieuw zijn.
__________________
Al meer dan 20 jaar Mac gebruiker en nog steeds tevreden.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mail instellingen telenet Svenonline Telenet 11 1 February 2013 16:49
instellingen (BE) Base/telenet gmlens Base 5 18 December 2011 13:42
BelgiŽ: Telenet Mobile vraag crunch Overige providers BelgiŽ 5 5 January 2011 17:03
Telenet instellingen astramen iPad algemeen 8 12 November 2010 05:02
Telenet mail instellingen iphone 3g pumpeduse iPhone algemeen 2 21 July 2008 19:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:54.