Telenet Mobile vraag

Telenet Mobile vraag discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik ben overgestapt van Proximus naar Telenet Mobile. Nu zie ik op mijn iPhonescherm naast Telenet,de letter E staan. Is Edge dan ingeschakeld of ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 January 2011, 18:55
» iPhone UK 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 48
Standaard Telenet Mobile vraag

Hoi,

Ik ben overgestapt van Proximus naar Telenet Mobile.
Nu zie ik op mijn iPhonescherm naast Telenet,de letter E staan.
Is Edge dan ingeschakeld of niet?Want ik wil me niet blauw betalen natuurlijk.

Groeten
Crunch
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 January 2011, 19:12
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 158
Standaard

Je kan in de instellingen het dataverkeerd blokkeren. Ben je zeker, dat ze jouw niet in het zak zetten .
  #3  
Oud 4 January 2011, 22:56
» iPhone UK 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 48
Standaard

Hoe kan ik deze blokkeren?
  #4  
Oud 4 January 2011, 23:18
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 158
Standaard

Instellingen > algemeen > netwerk > mobiele data

mobiele data naar rechts schuiven
  #5  
Oud 5 January 2011, 12:36
» iPhone UK 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 48
Standaard

Als ik op "Safari" duw,en google ingeef,komt er op mijn scherm " Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk""U hebt geen abonnement op een mobiele dataservice".
Dus dat zal wel ok zijn zeker?
Alvast bedankt.

Greetz
Crunch
  #6  
Oud 5 January 2011, 18:03
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 158
Standaard

Jeps, 't is afgezet. Enkel internet via Wi-Fi nu hť.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vraag over t-mobile 'nieuwe' i-abo's Benny T-Mobile 9 20 June 2011 18:30
T mobile abbo vraag Woutair T-Mobile 3 24 August 2009 01:12
BelgiŽ: Nieuwe Telenet Mobile diensten & prijzen wvy Overige providers BelgiŽ 1 5 July 2009 11:50
vraag over t-mobile simlock maarten1984 T-Mobile 9 3 January 2009 14:59
BelgiŽ: Iphone instellingen telenet mobile marlboro Overige providers BelgiŽ 7 27 June 2008 18:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:46.