//

proximus

proximus discussie in Overige providers België forum; ( verdwijnt na registratie ) ik ben proximusklant, en heb net een iphone gekocht, nu is mijn probleem dat ik telkens de melding krijg : geen netwerkverbinding omdat je niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers België > Overige providers België
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 06-03-11, 12:11
keviiin keviiin is offline
Banned
• iOS 4.2.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2010
Berichten: 13
Standaard proximus

ik ben proximusklant, en heb net een iphone gekocht, nu is mijn probleem dat ik telkens de melding krijg : geen netwerkverbinding omdat je niet op een abonnementsdienst bent aangesloten

ik krijg die melding om de 5minuten (behalve als ik thuis ben want dan is hij verbonden met Wi-Fi)

als ik nu een abonnement bijneem bij proximus voor internet ,gaat die melding dan weg?

mvg
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 06-03-11, 14:38
bakkietje bakkietje is offline
• iOS 5.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Dec 2010
Locatie: België; Heist-op-den-Berg
Berichten: 43
Standaard

Heb je de juiste instellingen gebruikt?
  #3  
Oud 06-03-11, 16:47
bull's schermafbeelding
bull bull is offline
• iOS 5.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 18
Standaard

als ik het goed begrijp heb je nog geen internet on gsm abbonement.
dan kan je inderdaad niet surfen denk ik
ps pas even je profiel aan dat je een iphone hebt
  #4  
Oud 06-03-11, 16:55
bakkietje bakkietje is offline
• iOS 5.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Dec 2010
Locatie: België; Heist-op-den-Berg
Berichten: 43
Standaard

Ook zonder data-abbonement kan je online. Het is dan wel véél duurder ten opzichte van met een data-abbonement.

Gewoon even de juiste instellingen instellen en je kan online!
http://business.proximus.be/nl/downl...rnet_setup.pdf
  #5  
Oud 07-03-11, 08:24
bull's schermafbeelding
bull bull is offline
• iOS 5.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bakkietje Bekijk bericht
Ook zonder data-abbonement kan je online. Het is dan wel véél duurder ten opzichte van met een data-abbonement.

Gewoon even de juiste instellingen instellen en je kan online!
http://business.proximus.be/nl/downl...rnet_setup.pdf

Dat zou ik toch afraden tenzij je een torenhoge rekening wil
  #6  
Oud 07-03-11, 10:03
bakkietje bakkietje is offline
• iOS 5.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Dec 2010
Locatie: België; Heist-op-den-Berg
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bull Bekijk bericht
Dat zou ik toch afraden tenzij je een torenhoge rekening wil
inderdaad ;-)
  #7  
Oud 08-03-11, 15:40
apotheosis apotheosis is offline
• iOS 10.2.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Anders
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.751
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door keviiin Bekijk bericht
ik ben proximusklant, en heb net een iphone gekocht, nu is mijn probleem dat ik telkens de melding krijg : geen netwerkverbinding omdat je niet op een abonnementsdienst bent aangesloten

ik krijg die melding om de 5minuten (behalve als ik thuis ben want dan is hij verbonden met Wi-Fi)

als ik nu een abonnement bijneem bij proximus voor internet ,gaat die melding dan weg?

mvg
Ik dnek het probleem bij proximus is dat als je met een kaart werkt dit niet zal gaan maar ben niet zeker.
Ik denk je een abo moet hebben en dan een aboke moet bijnemen dan om te surfen op de iphone en geloof mij, dat is het beste wat je kan doen en is ook het veiligste.

Houd er wel rekening mee dat je niet in den buitenland je boeltje laat aanstaan omdat dat reteduur is om er te surfen.
Zo heb ik voor 50mb een rekening gehad van 600 euro.
  #8  
Oud 09-03-11, 12:13
Brepoelsd Brepoelsd is offline
• iOS 4.3
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 46
Standaard

Ik ben zelf ook klant bij proximus en ik heb een MTVgeneration 25 en daar is 50mb internet on gsm bij. Dus als je een abonnement bijneemt gaat die melding weg. Vergeet wel niet je iPhone in te stellen!
  #9  
Oud 10-03-11, 14:43
tradie tradie is offline
• iOS 7.0.4
• 7.0.4
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Locatie: Belgie
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Ik dnek het probleem bij proximus is dat als je met een kaart werkt dit niet zal gaan maar ben niet zeker.
Ik denk je een abo moet hebben en dan een aboke moet bijnemen dan om te surfen op de iphone en geloof mij, dat is het beste wat je kan doen en is ook het veiligste.

Houd er wel rekening mee dat je niet in den buitenland je boeltje laat aanstaan omdat dat reteduur is om er te surfen.
Zo heb ik voor 50mb een rekening gehad van 600 euro.
Toch wel, ook met een prepaid is dat geen probleem, #151*1# en druk verzenden. (10euro, 200mb, 1 maand geldig)
Meer info, zie proximus website
  #10  
Oud 10-03-11, 19:59
apotheosis apotheosis is offline
• iOS 10.2.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Anders
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.751
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tradie Bekijk bericht
Toch wel, ook met een prepaid is dat geen probleem, #151*1# en druk verzenden. (10euro, 200mb, 1 maand geldig)
Meer info, zie proximus website
Ok, ik ben die abonnement gedoe beu maarja, ik hang nu vast dus pech.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
België: Proximus 3g memphis Overige providers België 5 01-10-10 08:59
België: Proximus microsim matthias.flion Overige providers België 6 12-08-10 08:12
België: Skype op Proximus giljom Overige providers België 0 07-05-10 19:42
België: Proximus Mr. Stevens Overige providers België 29 30-01-10 19:21
België: proximus 3G service lodevs Overige providers België 0 07-04-09 21:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:38.