Proximus

Proximus discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste, Ik zit veel online met mn Iphone op mn eigen draadloos internet. Nu krijg ik om de 20 sec een bericht van proximus waarop ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 4 November 2009, 18:25
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 2
Standaard Proximus

Beste,

Ik zit veel online met mn Iphone op mn eigen draadloos internet.
Nu krijg ik om de 20 sec een bericht van proximus waarop staat dat dataverkeer niet mogelijk is omdat mn gsm kaart leeg is.

Iemand enig idee waarom ik dat bericht krijg en hoe ik kan zorgen dat ik dat bericht niet meer krijg?

mvg & alvast bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 November 2009, 15:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2008
Berichten: 5
Standaard

Been there...
internet staat inderdaad correct geconfigureerd op je iphone,
maar je iphone gaat zelf te pas & te onpas (push notificaties) online gegevens checken..
als je geen abonnement hebt voor 3G kunnen de kosten aanzienlijk oplopen
(bij mij was dit bvb 4euro/uur), ook voor een korte connectie wordt een blok aangerekend

bij mij was de oplossing: kaart herladen (anders kan je toch niet meer bellen) & onmiddellijk die internetinstellingen weghalen!
  #3  
Oud 21 November 2009, 10:24
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 October 2009
Locatie: Niel
Berichten: 89
Stuur een bericht via MSN naar RedBull Stuur een bericht via Yahoo naar RedBull Stuur een bericht via Skype™ naar RedBull Send a message via twitter to RedBull
Standaard hoge factuur

ik heb mijn iphone nu iets meer dan 2 maand
voor de iphone had ik altijd facturen rond de 50 euro voor 2 gsm's
nu met de iphone was mijn eerste factuur:
599.14 euro en probleem was mijn iphone en niet die van mijn vrouw

ik gebeld naar proximus , die kende het probleem en paste zonder moeilijk doen mijn factuur aan probleem was dat hij telkens een uur online ging via gprs en dan weer offline en dan weer terug online enz enz

ze gingen dit probleem opvolgen en zo nodig de gprs verbinding blokkeren

nu kreeg ik gisteren een nieuwe factuur met het bedrag van 2590 euro met het bedrag van vorige maand er al afgetrokken...
dus eigelijk een factuur van bijna 3000 euro
waar was die opvolging gebleven???

ik heb nu net naar diens facturatie gebeld en zij bevestigde dat er een opvolging genoteerd staat maar niet is gebeurd
zij heeft nu de gprs geblokkeerd en probleem zou gedaan moeten zijn

en hopelijk moet ik dus niets betalen van die factuur (buiten het echte gebruik dan)

nu wil ik uitvissen welk tooltje de boosdoener is

iemand enige tips hoe ik dit kan uitvissen

alvast bedankt

groeten
  #4  
Oud 21 November 2009, 21:45
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.761
Standaard

tip;schaf jullie een data abo aan dat kost nu zoveel niet en zit je al veel veiliger.

Toen ik nog proximus had en een htc tytn 2 had had ik hetzelfde voor.Was op internet gegaan en ik ik sloot af maar den tijd bleef verder lopen en verder lopen wil zeggen verder betalen,gelukkig had mijne maat gewaarschuwd om toch zeker nog eens na te gaan en ja hoor,het ding bleef verder lopen,ik had toen ook geen data abo.
Tis dus niet alleen bij de iphone hoor maar vooral toestelen zoals iphone en htc enz...
  #5  
Oud 22 November 2009, 17:15
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2009
Berichten: 4
Standaard verbetering

hallo
vroeger betaalde ik ong Ä15 per maand ,ik kocht mijn iphone en mijn eerste rekenig van proximus was Ä838 ,men vertelde me dat het door dataverkeer was
.ik heb uiteindelijk na wat uitleg maar Ä65 betaald
ik ben nu overgestapt naar mobile vikings en heb nu geen probleem meer met dataverkeer.voor Ä15 kan ik bellen aan 0,24 min ,1000 smsjes,1 GB dataverkeer.
  #6  
Oud 23 November 2009, 01:40
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.761
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door toke Bekijk bericht
hallo
vroeger betaalde ik ong Ä15 per maand ,ik kocht mijn iphone en mijn eerste rekenig van proximus was Ä838 ,men vertelde me dat het door dataverkeer was
.ik heb uiteindelijk na wat uitleg maar Ä65 betaald
ik ben nu overgestapt naar mobile vikings en heb nu geen probleem meer met dataverkeer.voor Ä15 kan ik bellen aan 0,24 min ,1000 smsjes,1 GB dataverkeer.
Je zegt het zelf he,MV heeft er meteen data inbegrepen,jij had dit niet toen je bij proximus was.
  #7  
Oud 23 November 2009, 08:11
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 October 2009
Locatie: Niel
Berichten: 89
Stuur een bericht via MSN naar RedBull Stuur een bericht via Yahoo naar RedBull Stuur een bericht via Skype™ naar RedBull Send a message via twitter to RedBull
Standaard

denk dat ik da best ook ga doen (een abbo nemen)
maar hoe kom ik te weten welke programma's ongewild connectie maken??

anders gaat dat verbruik ook weg he
  #8  
Oud 23 November 2009, 10:37
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RedBull Bekijk bericht
denk dat ik da best ook ga doen (een abbo nemen)
maar hoe kom ik te weten welke programma's ongewild connectie maken??

anders gaat dat verbruik ook weg he
dat verbruik is minimaal. Jij hebt nu zo'n hoge kost omdat je op de standaard data formule zit:
45 cent per begonnen sessie van 5 minuten
dus als je ook maar 1 seconde connectie maakt, ben je 45 cent kwijt.
  #9  
Oud 26 January 2010, 13:16
Stevo's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2009
Berichten: 78
Standaard

Ik heb proximus abonnement van 200 mb afgesloten.
Zit ik dan goed??

Ik heb totaal geen idee hoeveel mb ik verbruik op een maand.
  #10  
Oud 26 January 2010, 13:28
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Is te zien wat je ermee doet.
Wat mails binnenhalen, twitter, facebook, een app downloaden (max 10MB zonder Wi-Fi), wat surfen ...

Dan zou je wel moeten toekomen. Als je er niet mee overdrijft tenminste.
Ik heb ook maar 200mb en kom er bijna elke maand mee toe.

En ik doe ook al bovenstaande dingen ( behalve facebook -> hekel aan).
  #11  
Oud 26 January 2010, 13:33
Stevo's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2009
Berichten: 78
Standaard

Bedankt voor de reactie.
Ik ga het in oog houden.
Is er geen app die je verbruik kan bijhouden??
  #12  
Oud 26 January 2010, 13:37
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

instellingen -> algemeen -> gebruik -> gegevens mobiel netwerk

Kun je ook maandelijks resetten.
  #13  
Oud 27 January 2010, 11:06
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.186
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Is te zien wat je ermee doet.
Wat mails binnenhalen, twitter, facebook, een app downloaden (max 10MB zonder Wi-Fi), wat surfen ...

Dan zou je wel moeten toekomen. Als je er niet mee overdrijft tenminste.
Ik heb ook maar 200mb en kom er bijna elke maand mee toe.

En ik doe ook al bovenstaande dingen ( behalve facebook -> hekel aan).
Yep en op momenten dat ik internet niet nodig heb zet ik dat wel af via sbsettings !! ik heb ook een data abonnement van 200MBen tot nu toe kom ik toe
__________________
Ik ben vlaming en daar ben ik fier op
  #14  
Oud 27 January 2010, 14:07
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.761
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Is te zien wat je ermee doet.
Wat mails binnenhalen, twitter, facebook, een app downloaden (max 10MB zonder Wi-Fi), wat surfen ...

Dan zou je wel moeten toekomen. Als je er niet mee overdrijft tenminste.
Ik heb ook maar 200mb en kom er bijna elke maand mee toe.

En ik doe ook al bovenstaande dingen ( behalve facebook -> hekel aan).
200MB verbruiken per maand is een teken je er niet zoveel meedoet wat uiteraard ieders goed recht is.
Ik ben ook met 200MB begonnen maar tijden veranderen en er komen soms zaken bij en dan kom je niet meer toe met 200MB.
2GB was dan alweer veel te veel dus heb ik 500MB genomen nu.
Heb wel mobistar.

Maar je gaat mij toch niet wijsmaken je bij proximus dat niet kan nagaan van hoeveel je verbruikt hebt van je 200MB enz...???

Ik heb wel een abo bij mobi en ik kan via m'n iphone zien hoeveel sms/bel tegoed ik nog heb en alsook hoeveel MB'S ik nog over heb enz...
  #15  
Oud 27 January 2010, 14:10
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
... Maar je gaat mij toch niet wijsmaken je bij proximus dat niet kan nagaan van hoeveel je verbruikt hebt van je 200MB enz...???

Ik heb wel een abo bij mobi en ik kan via m'n iphone zien hoeveel sms/bel tegoed ik nog heb en alsook hoeveel MB'S ik nog over heb enz...
Dat kan je inderdaad nergens zien bij Proximus. Vandaag kreeg ik opeens een sms dat ik al 128mb verbruikt had. maar dat is dan ook de enige keer.

Ik heb al meer dan een jaar dat 200mb abo en het is nog steeds genoeg voor mij.
Als ik iets download van spelletjes of video's is dat via Wi-Fi, wat ik thuis en op het werk kan.
  #16  
Oud 27 January 2010, 14:11
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.186
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
200MB verbruiken per maand is een teken je er niet zoveel meedoet wat uiteraard ieders goed recht is.
Ik ben ook met 200MB begonnen maar tijden veranderen en er komen soms zaken bij en dan kom je niet meer toe met 200MB.
2GB was dan alweer veel te veel dus heb ik 500MB genomen nu.
Heb wel mobistar.

Maar je gaat mij toch niet wijsmaken je bij proximus dat niet kan nagaan van hoeveel je verbruikt hebt van je 200MB enz...???

Ik heb wel een abo bij mobi en ik kan via m'n iphone zien hoeveel sms/bel tegoed ik nog heb en alsook hoeveel MB'S ik nog over heb enz...

Je kan enkel nagaan hoeveel smsjes en uren of minuten je gebeld hebt de dataverkeer kan ik nog niet nagaan
  #17  
Oud 27 January 2010, 14:15
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.761
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scooter Bekijk bericht
[/b]
Je kan enkel nagaan hoeveel smsjes en uren of minuten je gebeld hebt de dataverkeer kan ik nog niet nagaan
Ik weet niet hoe dat zit als je met een gewone kaart werkt maar via een abo moet dat toch aangetoond kunnen worden?
Proximus is dan nog ook de eerste operator dus vind dat maar triestig je je verbruik niet kan nagaan?

Bij mij kan je als je een abo hebt meteen alles nagaan op een 2-3 tal pagina's.
Het beste is wel nog steeds bij mobile vikings waar je altijd up to date bent en meteen ziet hoeveel je verbruikt hebt enz....

Je kan idd ook de iphone resetten maar het probleem is dat ik en vele andere mensen dat gewoon altijd rats vergeten en dan zit je met een gevaarlijk probleem vind ik dat als je je verbruik niet kan nagaan enz....
  #18  
Oud 27 January 2010, 14:18
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Je kan idd ook de iphone resetten maar het probleem is dat ik en vele andere mensen dat gewoon altijd rats vergeten en dan zit je met een gevaarlijk probleem vind ik dat als je je verbruik niet kan nagaan enz....
Daarvoor zorgt mijn kalendermelding wel.
  #19  
Oud 30 January 2010, 13:06
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.186
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Ik weet niet hoe dat zit als je met een gewone kaart werkt maar via een abo moet dat toch aangetoond kunnen worden?
Proximus is dan nog ook de eerste operator dus vind dat maar triestig je je verbruik niet kan nagaan?

Bij mij kan je als je een abo hebt meteen alles nagaan op een 2-3 tal pagina's.
Het beste is wel nog steeds bij mobile vikings waar je altijd up to date bent en meteen ziet hoeveel je verbruikt hebt enz....

Je kan idd ook de iphone resetten maar het probleem is dat ik en vele andere mensen dat gewoon altijd rats vergeten en dan zit je met een gevaarlijk probleem vind ik dat als je je verbruik niet kan nagaan enz....
Heb net eens gebeld naar Proximus
op dit moment is de hoeveelheid gebruik van Data enkel te controleren op je factuur !
BTW: Was ne franstalige aan woord in gebroken Nederlands dus mijn exuses als die info fout is e

Maar Proximus is wel aan het werken om tooltje te maken om dit in de toekomst toch te kunnen controleren op je Gsm op Iphone
  #20  
Oud 30 January 2010, 17:07
4JC 4JC is offline
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2010
Berichten: 63
Standaard

Ga bij Jim mobile 500mb (gprs) voor maar 5€ valt wel goed mee alleen is het niet zo snel maar je hebt internet.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
BelgiŽ: proximus keviiin Overige providers BelgiŽ 9 10 March 2011 19:59
BelgiŽ: Proximus 3g memphis Overige providers BelgiŽ 5 1 October 2010 08:59
BelgiŽ: Proximus microsim matthias.flion Overige providers BelgiŽ 6 12 August 2010 08:12
BelgiŽ: Skype op Proximus giljom Overige providers BelgiŽ 0 7 May 2010 19:42
BelgiŽ: proximus 3G service lodevs Overige providers BelgiŽ 0 7 April 2009 21:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:48.