mobistar iphone

mobistar iphone discussie in Mobistar forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb zonet een simlockvrij iphone overgekocht. wanneer ik mijn proximus kaartje erin steek werkt hij niet geeft hij aan geen service.. met een mobistar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Mobistar
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 3 July 2010, 14:45
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Neerpelt
Berichten: 130
Standaard mobistar iphone

ik heb zonet een simlockvrij iphone overgekocht.
wanneer ik mijn proximus kaartje erin steek werkt hij niet geeft hij aan geen service..
met een mobistar kaartje werkt hij wel..

iemand enig idee hoe dit kan?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 July 2010, 15:04
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Als het echt om een simlock vrije iPhone gaat. Zou Proximus geen probleem moeten zijn. Je kan eens proberen door flight mode eventjes aan te zetten en terug uit. Dan zoekt hij terug een netwerk. Wat je ook kan proberen is de netwerkinstellingen opnieuw in te stellen
__________________
iPhone 8 Space Grey - iPad Pro 9,7" - Apple Watch Sport 42mm
  #3  
Oud 3 July 2010, 15:06
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Neerpelt
Berichten: 130
Standaard

heb ik al allemaal geprobeerd..
derstraks werkte hij heel eventjes na het aan en uit zetten van de flight mode..
en nu staat hij weer continu op zoeken... geen service..

net stak ik er het mobistar kaartje van mijn broer in en hij werkte gewoon..
heb ook een ander proximus kaartje geprobeerd en dat werkte ook niet..

netwerkinstellingen heb ik ook al gedaan..
nog meer raad?
  #4  
Oud 3 July 2010, 15:09
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Neerpelt
Berichten: 130
Standaard

er komt ook soms te voorschijn

Wachten op activering
dit kan even duren.
  #5  
Oud 3 July 2010, 15:14
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Kan aan uw simkaart liggen. Hou oud is je simkaart? Oudere simkaarten kunnen met moderne gsm's niet meer overweg. Krijgen dan rare keuren
  #6  
Oud 3 July 2010, 15:16
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Neerpelt
Berichten: 130
Standaard

denk het niet,
mijn vader zijn simkaartje is misschien een maand oud en deze werkte ook niet..

gaat een unlock werken?
zoja, kan jij die misschien doen tegen betaling..
ik zie dat je van overpelt bent..
  #7  
Oud 3 July 2010, 15:16
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door voetbalsterke__ Bekijk bericht
er komt ook soms te voorschijn

Wachten op activering
dit kan even duren.
Als dat is zou ik de iPhone eens herstellen via iTunes.
  #8  
Oud 3 July 2010, 15:22
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Neerpelt
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pascal717 Bekijk bericht
Als dat is zou ik de iPhone eens herstellen via iTunes.

ben nu aan de 4de x bezig met herstellen via itunes..
  #9  
Oud 3 July 2010, 15:25
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door voetbalsterke__ Bekijk bericht
ben nu aan de 4de x bezig met herstellen via itunes..
En activeren van de iPhone lukt dan gewoon? of heb je daar problemen mee?
  #10  
Oud 3 July 2010, 15:28
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Neerpelt
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pascal717 Bekijk bericht
En activeren van de iPhone lukt dan gewoon? of heb je daar problemen mee?

als je bedoeld of hij gewoon opstart enz.. daar heb ik geen probleem mee..
kan op Wi-Fi, mails lezen en alles..
alleen smsen en bellen lukt niet omdat hij de server niet vind..
  #11  
Oud 3 July 2010, 15:32
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Als je er een Mobistar kaart insteekt, dan heb je nergens last van? Dat is een strange probleem.
  #12  
Oud 3 July 2010, 15:33
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Neerpelt
Berichten: 130
Standaard

heb hem herstelt in itunes en als nieuwe iphone geconfigureerd..

momenteel werkt hij..
maar hij gaf eerst bolledige netwerk aan.. en elke keer een streepje minder waardoor nu nog maar 1tje..

zou het misschien aan proximus zelf liggen?
  #13  
Oud 3 July 2010, 15:37
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

En als je buiten gaat staan, heb je dan een beter signaal? Kan zijn dat je gewoon een slecht signaal hebt.
  #14  
Oud 3 July 2010, 15:41
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Je kan altijd naar hier komen, dat is geen probleem. Heb wel Mobistar als netwerk. Ik kan dan wel eventjes proberen of ik een netwerk met uw simkaart krijg
  #15  
Oud 3 July 2010, 15:41
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Neerpelt
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pascal717 Bekijk bericht
En als je buiten gaat staan, heb je dan een beter signaal? Kan zijn dat je gewoon een slecht signaal hebt.

van het moment dat ik de 3G functie uitzet valt mijn netwerk weg..
hmmnzz.. raar
  #16  
Oud 3 July 2010, 15:44
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door voetbalsterke__ Bekijk bericht
van het moment dat ik de 3G functie uitzet valt mijn netwerk weg..
hmmnzz.. raar
Dan zoekt hij een nieuw netwerk, kan een aantal seconden duren voor hij het weer gevonden heeft. Dat is normaal. En als hij geen netwerk meer terug vind flight mode eens aan en uit zetten.
  #17  
Oud 3 July 2010, 15:46
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Je kan ook eens kijken welke netwerken hij vind bij instellingen - aanbieder.
  #18  
Oud 3 July 2010, 15:49
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Neerpelt
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pascal717 Bekijk bericht
Je kan ook eens kijken welke netwerken hij vind bij instellingen - aanbieder.

als ik daarbij kijk blijft hij zoeken en dan draait er zo een dingske rond..

heb momenteel netwerk.. maar betekend dit dat ik het 3G netwerk continu moet gaan laten aanstaan?
  #19  
Oud 3 July 2010, 15:53
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door voetbalsterke__ Bekijk bericht
als ik daarbij kijk blijft hij zoeken en dan draait er zo een dingske rond..

heb momenteel netwerk.. maar betekend dit dat ik het 3G netwerk continu moet gaan laten aanstaan?
Maar je krijgt geen andere beschikbare netwerken te zien? 3G zet ik altijd af, gebruik ik niet zoveel en verbruikt ook veel. Want zoekt de hele tijd voor een goede ontvangst te hebben.
  #20  
Oud 3 July 2010, 15:56
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Neerpelt
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pascal717 Bekijk bericht
Maar je krijgt geen andere beschikbare netwerken te zien? 3G zet ik altijd af, gebruik ik niet zoveel en verbruikt ook veel. Want zoekt de hele tijd voor een goede ontvangst te hebben.

als de 3G functie aanstaat werkt alles goed (kwam ook een lijst te staan van beschikbare providers)..
van zodra ik de 3G functie uitklik valt mijn proximus netwerk weg en komt er weer te staan geen service.. ook de vliegtuigmodus aan en uit zetten werk niet..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4 mobistar Timsteenbergen Mobistar 2 24 August 2010 10:09
Mobistar 1 iphone pp, reserveringen over? bartsidee Koopinformatie Belgi 4 31 July 2010 22:10
iphone 3g en mobistar jeankloot Archief 3 20 November 2008 01:28
mobistar iphone in nl mhoutman Archief 4 20 September 2008 21:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:38.