Wi-Fi blijkt mij geld te kosten bij Ben

Wi-Fi blijkt mij geld te kosten bij Ben discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik ben onlangs een probleem tegen gekomen, het is namelijk zo dat ik opeens geld moet betalen voor een service waarvan ik dacht dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 October 2011, 16:12
» iPhone NL 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 October 2011
Berichten: 2
Standaard Wi-Fi blijkt mij geld te kosten bij Ben

Hallo,

Ik ben onlangs een probleem tegen gekomen, het is namelijk zo dat ik opeens geld moet betalen voor een service waarvan ik dacht dat deze gratis was.

Ik heb een iPhone 1 en wij hebben thuis Wi-Fi, daar maak ik van gebruik (op de uni ook overigens). Ik word nu in rekening gebracht voor Wi-Fi kosten terwijl ik zelf het idee had dat dit volledig gratis was aangezien ik al voor Wi-Fi betaal.

Mijn vraag is: Hoe komt het dat er kosten zijn verbonden aan het gebruik van Wi-Fi?

In mijn netwerk opties staat Data Roaming UIT, 3G heb ik niet eens als optie aangezien het een iPhone 1 is. Verder staat Wi-Fi wel aan, en staat de optie om automatisch met Wi-Fis te verbinden ook aan.

Volgens de klantenservice bij Ben (mijn provider), komen de kosten door een interne optie die bij iPhone beschikbaar is, dat het mobiel datanetwerk alsnog wordt gebruikt. Ik vond de uitleg nogal vaag en vroeg me af of mensen hier meer konden vertellen hierover, of dat ik wordt verneukt.

Groet,
Moritz
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 October 2011, 16:23
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Er is dan wel geen 3G maar wel EDGE dus mobiel internet. Je kan -normaal- bij BEN vragen om alle mobiele data uit te schakelen.
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #3  
Oud 27 October 2011, 16:43
» iPhone NL 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 October 2011
Berichten: 2
Standaard

Dus bij mij was EDGE/GPRS nog aan al die tijd? En dat gebruikte mijn mobiel ipv de Wi-Fi?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
gratis prog. gaat geld kosten, geen update meer lotusdiver iPhone Apps 6 26 August 2009 21:51
[Cydia] Clippy gaat geld kosten? iMario Jailbreak apps en thema's 7 15 February 2009 16:55
Klopt de kosten die mij werd verteld wel? stefani Archief 7 11 April 2008 23:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:20.