instellingen WIFI

instellingen WIFI discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi allemaal Ik heb thuis een draadloosnetwerk en elke pc/laptop heeft een vast IP adres. Nu heb ik de iphone ook vast ip adres gegeven ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 March 2008, 14:13
Jeroen Bol's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Locatie: apeldoorn
Berichten: 8
Angry instellingen Wi-Fi

Hoi allemaal

Ik heb thuis een draadloosnetwerk en elke pc/laptop heeft een vast IP adres. Nu heb ik de iphone ook vast ip adres gegeven
netwerkbeveiligingssleutel heb ik ook ingevuld maar ben al 3 dagen aan het kloeien.... als ik buitenloop pakt Iphone wel internet op van onbeveiligde netwerken en werkt perfect ! Allen thuis niet

DHCP en BootP staan uit en Static staat aan
IP is gelijk aan laaste pc waarvan laatste getal 1 lager is
subbetmask staat op 255.255.255.0
Router - moet deze voorzien worden van getallen ?
DNS 10.0.0.138

Hoe moeten de instellingen zijn van HTTP Proxy
Moet die staan op :
OFF / Manual / of AUTO

Wie kan me helpen of heeft tips ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 March 2008, 14:17
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Verander het DNS 10.0.0.138 eens in het het ip address van je provider...
en check eens of het dan wel werkt ?
__________________
  #3  
Oud 30 March 2008, 14:33
Jeroen Bol's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Locatie: apeldoorn
Berichten: 8
Standaard

bedoel je dat ik op dns de zelfde gegevens moet invullen als wat ik bij ip adress heb staan ?

Als ik dat doe werkt safari niet en geeft melding dat hij de server niet kan vinden

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ironmanixs Bekijk bericht
Verander het DNS 10.0.0.138 eens in het het ip address van je provider...
en check eens of het dan wel werkt ?
  #4  
Oud 30 March 2008, 14:34
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Nee...

Bij DNS vul je in het IP-Address van je Router in of het IP Adress van de DNS server van je provider.
  #5  
Oud 30 March 2008, 14:37
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

En natuurlijk niet vergeten het IP van je router zelf in te vullen bij 'router'
  #6  
Oud 30 March 2008, 15:23
Jeroen Bol's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Locatie: apeldoorn
Berichten: 8
Standaard

heb een speedtoch 510 moet ik dan ip adress of ping adres hebben ?

daarachter zit weer een linksys router voor draadloosnetwerk
als ik bij planet instellingen kijk en dit adres invoer werkt het niet ?

kwestie van alles resetten ?
  #7  
Oud 30 March 2008, 15:27
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

je moet de iPhone op de linksys router aanmelden, niet op de speedtouch
  #8  
Oud 30 March 2008, 15:45
Jeroen Bol's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Locatie: apeldoorn
Berichten: 8
Standaard

hoi cypher maar waar kan ik dit adres dan vinden..zoals je ziet ben ik geen expert en zoek me rot naar ip adress van linksys
  #9  
Oud 30 March 2008, 17:38
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

normaal gesproken zou dit 192.168.1.1 zijn, maar dat hangt af van de instellingen bij jou thuis
  #10  
Oud 30 March 2008, 18:10
Jeroen Bol's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Locatie: apeldoorn
Berichten: 8
Standaard

hoe kan ik dit checken als ik dit adres invoer bij DNS werkt het nog steeds niet
  #11  
Oud 30 March 2008, 18:14
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

nee, je pakt het verkeerd aan. Je moet op een andere manier het ip adres van de linksys achterhalen.
Ik kan het je proberen uit te leggen, maar dat kost me gigantisch veel tikwerk, en ben bang dat je er dan nog geen reet van snapt.
Google of pak de linksys en speedtouch handleiding
Reageren

« Geen WiFi | Kosten »

Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Instellingen van Wi-Fi netwerken vinden wilfrida Wi-Fi 1 31 May 2010 18:33
Kan bij mijn instellingen niet op Wi-Fi moimoimoi Wi-Fi 16 20 April 2010 01:39
Onthoud Wi-Fi wachtwoord niet zodra ik ergens anders Wi-Fi hebt gebruikt chrissiegers Wi-Fi 0 21 March 2010 22:05
waar vind ik instellingen via Wi-Fi Innemee Wi-Fi 2 28 July 2008 16:14
Wi-Fi instellingen iMax Wi-Fi 11 26 June 2008 18:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:36.