WiFi instellingen

WiFi instellingen discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal. Heb even gezocht in het Wifi gedeelte, maar nog niks kunnen vinden voor mijn vraag. Kunnen jullie mij misschien helpen? Ik ben namelijk ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 June 2008, 23:12
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 30 May 2008
Berichten: 8
Standaard Wi-Fi instellingen

Hallo allemaal.

Heb even gezocht in het Wi-Fi gedeelte, maar nog niks kunnen vinden voor mijn vraag.
Kunnen jullie mij misschien helpen?

Ik ben namelijk een beetje bang dat als ik mijn Wi-Fi en EDGE verkeerd instel dat ik metershoge rekeningen krijg.
Dit kan ik niet hebben en mijn abbo zou weer geblokkeerd kunnen worden.

Zou iemand mij uit kunnen leggen welke instellingen ik nodig heb en wat ik moet ondernemen om veilig en kosteloos op mijn LINKSYS ADSL verbinding te kunnen internetten met mijn iPhone?

Hartelijk bedankt, Max
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 June 2008, 23:14
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

je moet EDGE gewoon ff uitzetten.
Dit kan met BossPrefs die in de Installer te vinden is.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 7 June 2008, 23:31
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 May 2008
Locatie: Den haag
Berichten: 59
Standaard re

ik heb bossprefs geinstaleerd maar als ik de edge wil uitzetten gaat hij mijn telefoon opnieuw opstarten.
Hoort dat
  #4  
Oud 7 June 2008, 23:31
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ropri Bekijk bericht
ik heb bossprefs geinstaleerd maar als ik de edge wil uitzetten gaat hij mijn telefoon opnieuw opstarten.
Hoort dat
je iPhone hoort niet uit en dan weer aan te gaan nee.
  #5  
Oud 25 June 2008, 20:03
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 June 2008
Locatie: Gasselternijveen
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
je moet EDGE gewoon ff uitzetten.
Dit kan met BossPrefs die in de Installer te vinden is.
waar zit installer op je Iphone? en zit bossprefs standaard op je phone?
__________________
Wat je ook doet, altijd blijven ademen
  #6  
Oud 25 June 2008, 20:10
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bjorntje Bekijk bericht
waar zit installer op je Iphone? en zit bossprefs standaard op je phone?
Installer staat op je iPhone als je iPhone gejailbreakt is
zoniet, dan moet je dat nog ff doen.
  #7  
Oud 26 June 2008, 00:01
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMax Bekijk bericht
Hallo allemaal.

Heb even gezocht in het Wi-Fi gedeelte, maar nog niks kunnen vinden voor mijn vraag.
Kunnen jullie mij misschien helpen?

Ik ben namelijk een beetje bang dat als ik mijn Wi-Fi en EDGE verkeerd instel dat ik metershoge rekeningen krijg.
Dit kan ik niet hebben en mijn abbo zou weer geblokkeerd kunnen worden.

Zou iemand mij uit kunnen leggen welke instellingen ik nodig heb en wat ik moet ondernemen om veilig en kosteloos op mijn LINKSYS ADSL verbinding te kunnen internetten met mijn iPhone?

Hartelijk bedankt, Max
Waarom neem je er geen data-abonnement bij? Kost zo'n 10 euro per maand en dan kun je onbeperkt internetten
  #8  
Oud 26 June 2008, 01:20
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

@ iMax
omdat Boss Prefs dan niet werkt
kan je ook EDGE Disabler installeren in de Installer met de source, labs.ispazio.net of gewoon hier kijken.
je komt er nu wel uit neem ik aan ?
  #9  
Oud 26 June 2008, 10:34
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

Is het niet zo of misschien kan het ingesteld worden.
Dat op het moment dat de iphone een Wi-Fi verbinding heeft hij niet meer over gprs(edge) verbinding maakt maar juist met Wi-Fi. en andersom natuurlijk wanneer geen Wi-Fi juist met gprs gaat verbinden
  #10  
Oud 26 June 2008, 10:36
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ezekiel Bekijk bericht
Is het niet zo of misschien kan het ingesteld worden.
Dat op het moment dat de iphone een Wi-Fi verbinding heeft hij niet meer over gprs(edge) verbinding maakt maar juist met Wi-Fi. en andersom natuurlijk wanneer geen Wi-Fi juist met gprs gaat verbinden
of het zo echt is weet ik niet , maar ik zou toch voor alle zekerheid edge uitschakelen wanneer Wi-Fi kan gebruikt worden. Kwestie van geen onaangename verrassing te hebben bij volgende telefoon rekening.
  #11  
Oud 26 June 2008, 17:56
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 June 2008
Locatie: Gasselternijveen
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
Installer staat op je iPhone als je iPhone gejailbreakt is
zoniet, dan moet je dat nog ff doen.
staat installer dan gewoon op je beginschermpje? of ergens anders
  #12  
Oud 26 June 2008, 18:00
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bjorntje Bekijk bericht
staat installer dan gewoon op je beginschermpje? of ergens anders

Off-topic
ja die staat dan op je springboard.

Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png 1323.png‎ (79,0 KB, 11x gelezen)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Instellingen van Wi-Fi netwerken vinden wilfrida Wi-Fi 1 31 May 2010 18:33
Kan bij mijn instellingen niet op Wi-Fi moimoimoi Wi-Fi 16 20 April 2010 01:39
Onthoud Wi-Fi wachtwoord niet zodra ik ergens anders Wi-Fi hebt gebruikt chrissiegers Wi-Fi 0 21 March 2010 22:05
waar vind ik instellingen via Wi-Fi Innemee Wi-Fi 2 28 July 2008 16:14
instellingen Wi-Fi Jeroen Bol Wi-Fi 10 30 March 2008 18:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:35.