"automatisch" in Hotspots ?!

"automatisch" in Hotspots ?! discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo ! Weet iemand een "tool" waarmee mijn Iphone meteen een Inet verbinding maakt van bv. een Open Hotspot / AP ?! Dusse ik loop ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 June 2008, 13:43
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits Stuur een bericht via Skype™ naar Frits
Standaard "automatisch" in Hotspots ?!

Hallo !
Weet iemand een "tool" waarmee mijn Iphone meteen een Inet verbinding maakt van bv. een Open Hotspot / AP ?!
Dusse ik loop door de straat bij een open hotspot voorbij, iphone krijgt ip en maakt automatisch verbinding,...

"gibts sowas ?!"

vr,gr
Frits
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 June 2008, 13:54
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Wel een aardige vraag, nog nooit over nagedacht...Probeer eens bij je WI-FI het "vraag om verbinding" uit te zetten, wie weet lukt het dan?
  #3  
Oud 19 June 2008, 13:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits Stuur een bericht via Skype™ naar Frits
Standaard

Nee,..daarmee kom ik dan in APs die ik al een keertje gebruikt heb,..maar geen "nieuwe"....

Wat ik wil:
Iphone ziet broadcast van AP, Iphone vraagt ip aan AP, als DHCP aan is, en geen WEP/WPA gebruikt wordt, dat ik dan een IP / DNS krijg,...
  #4  
Oud 19 June 2008, 14:22
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Bij mij staat "vraagt om verbinding" uit en als ik een een onbeveiligde Wi-Fi tegenkom maakt hij automatisch verbinding.
  #5  
Oud 19 June 2008, 18:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits Stuur een bericht via Skype™ naar Frits
Standaard

@Bomans,..dat geloof ik niet,..hoe weet je Iphone dan de SSID ???
  #6  
Oud 19 June 2008, 23:17
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Kom dan zelf kijken. Zie niet in waarom ik er zou voor liegen.
  #7  
Oud 20 June 2008, 00:13
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Hmmm, je hebt blijkbaar gelijk. Hij maakt wel automatisch verbinding, maar alleen maar met diegene waar ik al eens een verbinding gemaakt heb. Was me nog niet opgevallen.
  #8  
Oud 20 June 2008, 09:06
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits Stuur een bericht via Skype™ naar Frits
Standaard

.......... enne het zou toch tof zijn,..als dat kon nietwaar ??
Weet iemand wat ?!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Probleem met "Navigon Europe" "Live Traffic" na update naar 1.4 iPhony Archief 0 18 December 2009 19:28
Geen service steeds weer overnieuw en automatisch op "simlock" Michiel93 iPhone algemeen 4 12 July 2009 21:51
Na ophangen automatisch in het "gesprekken" scherm gewoonjapie iPhone algemeen 0 9 July 2009 12:01
"Push" op gezette tijden automatisch aan- en uitzetten ℜuben iPhone algemeen 8 27 April 2009 23:43
1 en 0 en ipv "on" ,"off" of "aan", "uit" SuperDutch iPhone algemeen 11 7 January 2008 14:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:15.