Iphone 4s 'Wifi => 3g'

Iphone 4s 'Wifi => 3g' discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Is het normaal als mijn mobiel data heeft uitgestaan en als ik het opnieuw inschakel dat ik dan eerst de telefoon moet heropstarten vooraleer dit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 November 2011, 22:12
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 1
Thumbs down Iphone 4s 'Wi-Fi => 3g'

Is het normaal als mijn mobiel data heeft uitgestaan en als ik het opnieuw inschakel dat ik dan eerst de telefoon moet heropstarten vooraleer dit werkt?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 November 2011, 00:59
» iPhone 4S 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2011
Berichten: 17
Standaard

Toevallig proximus-klant?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wel Wi-Fi verbinding, geen internet met Wi-Fi. mathieu88 Wi-Fi 0 5 September 2011 15:07
ipad 3g Wi-Fi lukt niet met Wi-Fi elke x wachtwoord onjuist joruarez Wi-Fi 5 9 June 2011 07:08
Onthoud Wi-Fi wachtwoord niet zodra ik ergens anders Wi-Fi hebt gebruikt chrissiegers Wi-Fi 0 21 March 2010 21:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:51.