Heb wifi in cijfers ?

Heb wifi in cijfers ? discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb de 5.1 erop gezet en heb op mijn homescreen gewoon de wifi balkjes maar zodra ik een app ga veranderd dit in cijfers,iemand ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 March 2012, 20:22
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2010
Locatie: N-H
Berichten: 30
Standaard Heb Wi-Fi in cijfers ?

Ik heb de 5.1 erop gezet en heb op mijn homescreen gewoon de Wi-Fi balkjes maar zodra ik een app ga veranderd dit in cijfers,iemand enig idee hoe ik hier vanaf kom van de cijfers?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 April 2012, 18:34
IphoneIpodTouch's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2009
Locatie: Cupertino, bezemkast
Berichten: 215
Standaard

Normaal is dat een JB ik heb hetzelfde ook met 5.0.1
__________________
Apple TV 3 QustomiZe
  #3  
Oud 10 April 2012, 18:51
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2010
Locatie: N-H
Berichten: 30
Standaard

Heb ook jb,s gehad waar ik dit niet had,maar goed heb alles er opnieuw opgegooid en was er toen vanaf..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3G werkt niet meer als ik Wi-Fi heb aangezet geraaar Wi-Fi 4 10 November 2011 23:02
Streepjes ipv cijfers ontvangst Gilles iPhone algemeen 0 26 December 2010 10:59
heb iphone 3G 3.1.3 ge-jailbreakt met blacksnow, maar heb geen 3Gsignaal van t-mobile lutador T-Mobile 1 7 March 2010 19:00
Heb laten unlocken. Maar heb programma nodig. dubbel-D Archief 2 30 January 2010 20:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:20.