Geen wifi na "stand-by-stand"

Geen wifi na "stand-by-stand" discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds afgelopen weekend heb ik een Iphone 4s. Nu heb ik 't volgende probleem. Als de telefoon uit de zgn. stand-by stand komt, maakt hij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 May 2012, 00:32
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 May 2012
Berichten: 2
Standaard Geen Wi-Fi na "stand-by-stand"

Sinds afgelopen weekend heb ik een Iphone 4s. Nu heb ik 't volgende probleem. Als de telefoon uit de zgn. stand-by stand komt, maakt hij niet automatisch verbinding met mijn Wi-Fi. Op het moment dat hij in de stand-by stand gaat, wordt de verbinding met Wi-Fi automatisch verbroken en schakelt ie over naar 3G. Dit kost me geld en data en dat wil ik niet. Ik heb al diverse keren geprobeerd om m'n netwerk opnieuw aan te melden, maar niks helpt. Wie kan mij hiermee helpen?
Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 May 2012, 09:42
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Euhm , dat is de normale gang van zaken. Maar zodra hij internet nodig heeft, gaat hij eerst kijken naar Wi-Fi netwerken en dan naar andere.
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #3  
Oud 22 May 2012, 09:44
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2012
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 81
Standaard

3G uitzetten misschien?
__________________
Groeten Henk
  #4  
Oud 22 May 2012, 09:50
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 39
Standaard

Router resetten?

Testen bij een ander Wi-Fi netwerk?

Laatst gewijzigd door gelderjg; 22 May 2012 om 10:37. Reden: Meer info
  #5  
Oud 22 May 2012, 17:50
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 May 2012
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door colliehome Bekijk bericht
Euhm , dat is de normale gang van zaken. Maar zodra hij internet nodig heeft, gaat hij eerst kijken naar Wi-Fi netwerken en dan naar andere.
Deed hij dat maar...hij pakt eerst 3G (waarschijnlijk ook in stand-by) en gaat pas na een tijdje over naar Wi-Fi. Maar ondertussen kost mij dat wel mb's (en geld) via 3G...

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 22 mei 2012 om 16:51 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HenkvanR Bekijk bericht
3G uitzetten misschien?
Is wel een optie, maar als ik de deur uit ga, moet ik dus iedere keer 3G weer aanzetten en als ik thuis kom weer uitzetten. Kan toch niet helemaal de bedoeling zijn.
  #6  
Oud 22 May 2012, 18:12
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.655
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rnderon Bekijk bericht
Deed hij dat maar...hij pakt eerst 3G (waarschijnlijk ook in stand-by) en gaat pas na een tijdje over naar Wi-Fi. Maar ondertussen kost mij dat wel mb's (en geld) via 3G...
Als de iPhone niet aan externe energiebron, lader of USB-poort, is aangesloten dan staat 3G niet "waarschijnlijk" aan in de slaapstand maar absoluut en Wi-Fi staat absoluut uit. Het is zo en niet anders.

Als de iPhone uit de slaapstand komt en er niet onmiddellijk een Wi-Fi verbinding wordt gemaakt dan is er zoveel interferentie dat een betrouwbare WLAN-verbinding (tijdelijk) niet mogelijk is. Je zou dat experimenteel kunnen oplossen door het kanaal van het Wi-Fi Access Point te veranderen naar kanaal 1 of 11 (of 13).
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3gs "geen service"/"zoeken.." zozamis Unlock 10 21 December 2011 21:48
"Geen Service" "herstel vereist" melding Martijnvdberge iPhone algemeen 13 24 January 2011 13:59
Wi-Fi en geen ontvangst als hij in stand by staat andywegge Wi-Fi 3 28 September 2009 23:04
simpele bureau stand Desk stand iphone 3g? ross iPhone accessoires en onderdelen 0 31 October 2008 14:00
1 en 0 en ipv "on" ,"off" of "aan", "uit" SuperDutch iPhone algemeen 11 7 January 2008 15:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:04.