Linksys instellen als bridge zonder bekabeling

Linksys instellen als bridge zonder bekabeling discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Vrienden, Ik zit hier in mijn studentenhuis met een probleem. Nu gebruik ik mijn mac aan mijn bureau, niks geen problemen met het bestaande netwerk ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 March 2014, 19:21
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 February 2013
Berichten: 16
Standaard Linksys instellen als bridge zonder bekabeling

Vrienden,

Ik zit hier in mijn studentenhuis met een probleem. Nu gebruik ik mijn mac aan mijn bureau, niks geen problemen met het bestaande netwerk (modem) wat beneden bij de ingang zit.

Zodra ik met mijn mac op bed nog wat uitzending gemist wil kijken, heb ik een slechte verbinding.

Nu Heb ik nog een Linksys Wireless- G Broadband router liggen (type: WRT54G2 V1) die ik als bridge wil instellen op mijn kamer om een goed bereik te krijgen op bed. Lees: ik wil het internet signaal vergroten/verspreiden.

Kan ik deze instellen door simpelweg alleen de router aan het stroom te doen? Ik wil dus geen UTP kabel gaan leggen van de ingang naar boven. (te veel werk en volgens mij ook onnodig)

wie kan mij helpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 March 2014, 19:34
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Als de primaire router en die Linksys router Wireless Distribution System (WDS) mode ondersteunen zou het kunnen lukken:

Wireless distribution system - Wikipedia, the free encyclopedia
  #3  
Oud 2 March 2014, 21:55
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 701
Standaard

Ondersteunen de nieuwste modems van Telenet met ingebouwde draadloze router WDS?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Afspraken instellen als persoonlijk rytec iPhone algemeen 4 11 April 2012 13:12
iCloud instellen als apart Outlook profiel? bvstrien iCloud 0 7 November 2011 14:17
Airport Express instellen als bridge Davidgilmour iPad algemeen 0 22 August 2010 09:52
MySms als default app instellen Quatz Jailbreak apps en thema's 6 3 April 2009 16:43
mp3 als beltoon instellen leslie Archief 1 23 October 2007 11:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:41.